Beşşar  Esed

Beşşar Esed

Son dakika Beşşar Esed haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşşar Esed ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşşar Esed haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşşar Esed

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşşar esed gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.009 beşşar esed haberi bulunmuştur. Tüm beşşar esed haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir O. Pedersen, Suriye Anayasa Komitesi toplantılarının altıncı turunun hayal kırıklığıyla sonuçlandığını ve Komite toplantılarına bu şekilde devam edemeyeceklerini belirterek, "Elde etmeyi umduğumuz şeyi başaramadık. Yeni bir metin sunmamaya karar veren hükümet (Beşşar Esed rejimi) delegasyonuydu." dedi.
22.10.2021 Dünya
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var Suriye'de Beşşar Esed rejiminin İdlib'in güneyindeki Eriha ilçesindeki bir pazar yerine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 sivil hayatını kaybetti, 35 sivil yaralandı.
20.10.2021 Dünya
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin Humus iline bağlı Palmira (Tedmur) bölgesindeki askeri noktalara hava saldırısı gerçekleştirdiğini öne sürdü.
13.10.2021 Dünya
Elektrik santrallerdeki yakıtın bitmesinin ardından Lübnan karanlığa  gömüldü
Elektrik santrallerdeki yakıtın bitmesinin ardından Lübnan karanlığa gömüldü Lübnan'da yakıt krizine bağlı olarak iki büyük elektrik santralinin durmasının ardından ülke geneline karanlık çöktü.
9.10.2021 Dünya
Esed rejiminden Kurban Bayramı öncesi Bab’a saldırı!
Esed rejiminden Kurban Bayramı öncesi Bab’a saldırı! Beşşar Esed rejimi, Kurban Bayram'ı öncesinde Suriye’nin kuzeyindeki Bab ilçesine düzenlediği saldırıda 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
19.07.2021 Dünya
Suriye'de rejim Esed sözde devlet başkanlığı seçimini kazandı
Suriye'de rejim Esed sözde devlet başkanlığı seçimini kazandı Suriye'de Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararlarını hiçe sayan rejimin göstermelik adaylarla düzenlediği sözde devlet başkanlığı seçimini, rejimin lideri Beşşar Esed'in kazandığı ilan edildi.
27.05.2021 Dünya
Esma Esad hakkında soruşturma başlatıldı
Esma Esad hakkında soruşturma başlatıldı İngiltere'de polis, Suriye rejiminin lideri Beşşar Esad'in eşi Esma Esad hakkında terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği iddiasıyla ön soruşturma başlattı.
14.03.2021 Dünya
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne  sürdü
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne sürdü Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı gerçekleştirdiğini iddia etti.
28.02.2021 Dünya
İsrail esir takası için Esad rejimine koronavirüs aşısı satın aldı
İsrail esir takası için Esad rejimine koronavirüs aşısı satın aldı Selen son dakika haberine göre; İsrail hükümeti ve Esad rejimi arasında yaşanan takas ve Kovid-19 aşısı satışının detayları ortaya çıktı. İsrail yönetiminin tutuklanan vatandaşının serbest bırakılması için Esed rejimine Kovid-19 aşısı temin ettiği bildirildi.
20.02.2021 Dünya
Suriye'de sıcak gelişme! Terör örgütü YPG/PKK, Rusya'ya karşı karşıya
Suriye'de sıcak gelişme! Terör örgütü YPG/PKK, Rusya'ya karşı karşıya Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin kuzeyindeki Ayn İsa beldesini Beşşar Esed rejimine bırakmasını isteyen Rusya'ya, askeri karakolu taşlatarak karşılık verdi.
26.12.2020 Dünya
Trump'ın Maduro planı ortaya çıktı! Gizlice görüşmüş
Trump'ın Maduro planı ortaya çıktı! Gizlice görüşmüş ABD'de Donald Trump yönetiminden bir yetkilinin, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun "barışçıl bir şekilde görevini bırakması" için geçen ay Meksika'da Venezuelalı bir yetkiliyle gizlice görüştüğü ileri sürüldü.
21.10.2020 Dünya
Trump'tan Esad'a gizli mektup! Üst düzey Beyaz Saray yetkilisinin Suriye'ye gittiği iddiası
Trump'tan Esad'a gizli mektup! Üst düzey Beyaz Saray yetkilisinin Suriye'ye gittiği iddiası ABD Başkanı Donald Trump'ın Yardımcı Asistanı ve Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Terörle Mücadele Direktörü Kash Patel'in, Suriye rejiminin rehin tuttuğu iki Amerikalının salıverilmesi için Şam'ı ziyaret ettiği öne sürüldü.
19.10.2020 Dünya
ABD'den Esed ailesi ve çevresine büyük şok!
ABD'den Esed ailesi ve çevresine büyük şok! ABD yönetimi, 17 Haziran'da yürürlüğe soktuğu "Sezar Suriye Sivil Koruma Yasası" kapsamında Beşşar Esed rejimi ile ilişkili 17 kurum ve kişiye daha yaptırım kararı aldı.
30.09.2020 Dünya
ABD'den Suriye'ye 720 milyon dolarlık yardım
ABD'den Suriye'ye 720 milyon dolarlık yardım ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD yönetimi olarak Suriye'ye 720 milyon dolar ekstra insani yardım yapacaklarını duyurdu.
24.09.2020 Dünya
İdlib'de TSK'ye destek gösterileri düzenlendi
İdlib'de TSK'ye destek gösterileri düzenlendi Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kentinde halk, Türkiye'nin bölgedeki askeri varlığını destekleyen gösteriler düzenledi.
18.09.2020 Dünya
Trump, 2017'de Esed'e suikast emri vermek istediğini açıkladı
Trump, 2017'de Esed'e suikast emri vermek istediğini açıkladı ABD Başkanı Donald Trump, 2017'deki kimyasal silah saldırısının ardından Suriye'de Beşşar Esed'e suikast emri vermek istediğini ancak dönemin Savunma Bakanı Jim Mattis'in buna karşı çıktığını söyledi.
15.09.2020 Dünya
ABD'den Esed rejimine yaptırım şoku!
ABD'den Esed rejimine yaptırım şoku! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Beşşar Esed rejiminin bazı üst düzey yetkililerini yaptırım listesine aldıklarını açıkladı.
20.08.2020 Dünya
ABD'den Suudi Prens Selman'a büyük şok! Dava açıldı
ABD'den Suudi Prens Selman'a büyük şok! Dava açıldı ABD'de, "Rusya'yı Suriye iç savaşına müdahale etmeye teşvik ettiği" gerekçesiyle Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a dava açıldı.
16.08.2020 Dünya
Esed rejimi zorunlu askerliği reddeden 100 kişiyi mayın tarlasına  sürdü: 8 ölü, 15 yaralı
Esed rejimi zorunlu askerliği reddeden 100 kişiyi mayın tarlasına sürdü: 8 ölü, 15 yaralı Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, Dera ilindeki zorunlu askerlik uygulamasını kabul etmeyerek muhaliflerin kontrolündeki bölgelere geçmek isteyen yaklaşık 100 kişilik grubu mayın tarlasına yönlendirdi. Mayınların infilak etmesi sonucu en az 8 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı.
14.08.2020 Dünya
İsrail'den Şam'ın güneyindeki rejim ordusu hedeflerine saldırı
İsrail'den Şam'ın güneyindeki rejim ordusu hedeflerine saldırı İsrail’e ait savaş uçakları ve helikopterleri, Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde konuşlu Esed rejimi ordusu hedeflerine saldırı düzenledi.
3.08.2020 Dünya
ABD'den flaş yaptırım kararı! Esed'in oğlu da var
ABD'den flaş yaptırım kararı! Esed'in oğlu da var ABD yönetimi, "Sezar Suriye Sivil Koruma Yasası" kapsamında, aralarında Beşşar Esed'in oğlu Hafız Esed'in de bulunduğu bazı Suriyeli isimleri yaptırım listesine aldı.
29.07.2020 Dünya
Esed rejimi İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini iddia etti
Esed rejimi İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini iddia etti Beşşar Esed rejimi, İsrail'e ait savaş uçaklarının, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenlediğini ileri sürdü.
20.07.2020 Dünya
ABD'den flaş karar! Esad ve eşi dahil 39 kişiye yaptırım
ABD'den flaş karar! Esad ve eşi dahil 39 kişiye yaptırım ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan yayımlanan yazılı açıklamada, Beşar Esad ve eşi dahil olmak üzere 39 üst düzey yetkiliye, ‘Sezar Yasası’ kapsamında yaptırım uygulanacağı belirtildi. Açıklamada, “Esad’ın gereksiz, acımasız savaşının sona erme zamanı” ifadelerine yer verildi.
17.06.2020 Dünya
Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri 'Trump Tepeleri' mi oluyor? Golan Tepeleri sorunu nedir?
Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri 'Trump Tepeleri' mi oluyor? Golan Tepeleri sorunu nedir? İsrail 53 yıldır işgal altında tuttuğu Suriye toprağı Golan tepelerinin adını "Trump tepeleri" olarak değiştiriyor. Golan tepelerinde inşa edilecek yerleşim birimine "Trump tepeleri" ismi verilecek. Peki, Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri sorunu nedir? İşte Golan Tepeleri ile ilgili merak edilenler...
16.06.2020 Gündem
ABD bölgeden çekiliyor mu? Flaş Suriye ve Irak açıklaması
ABD bölgeden çekiliyor mu? Flaş Suriye ve Irak açıklaması ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Kenneth F. McKenzie, ABD ile Irak arasında stratejik diyalog konusunda yarın bakanlar seviyesinde toplantılar düzenleneceğini belirterek, "Irak hükümetinin ABD ve koalisyon kuvvetlerinin ülkede kalmasını isteyeceğine inanıyorum." dedi.
10.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beşşar Esed ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşşar esed haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.