Beşktaş

Beşktaş

Son dakika Beşktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 beşktaş haberi bulunmuştur. Tüm beşktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi? Sezona Şenol Güneş ile başlayan, Güneş'in ayrılığının ardından geçici olarak Burak Yılmaz'ı göreve getiren ve sonrasında Rıza Çalımbay ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Çalımbay ile yol ayrılığının ardından Fernando Santos'a imza attırdı. Peki, Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?
15.01.2024 Şampiy10
Beşiktaş'a Talisca piyangosu!
Beşiktaş'a Talisca piyangosu! Talisca için Benfica'dan yeni bir hamle. Benficalı yöneticiler Çin ekibi Changcun'un Brezilyalı futbolcu için teklif ettiği 30 milyon euroluk teklifi kabul etti.
25.01.2018 Beşiktaş
Beşiktaş yeni Gökhan Gönül'ü buldu
Beşiktaş yeni Gökhan Gönül'ü buldu Beşiktaş, İstanbulspor'un genç futbolcusu Zeki Çelik'i transferi için düğmeye bastı.
19.01.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'a gitmediğim için ağladım!
Beşiktaş'a gitmediğim için ağladım! Yaz transfer döneminde Beşiktaş’ın ilgilendiği Thiago Maia’dan çarpıcı bir itiraf geldi.
4.01.2018 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu!
Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup Beşiktaş hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.
28.10.2017 Beşiktaş
Nihat Kahveci'den Olcay Şahan'a eleştiri
Nihat Kahveci'den Olcay Şahan'a eleştiri Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Nihat Kahveci'den Trabzonspor'da forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan'a eleştiri geldi.
2.10.2017 Beşiktaş
TRT spikeri Levent Özçelik'ten küfür açıklaması!
TRT spikeri Levent Özçelik'ten küfür açıklaması! Beşiktaş’ın Leipzig’i 2-0 yendiği maçta TRT Spikeri Levent Özçelik heyecanlı anlatımıyla dikkat çekti.
27.09.2017 Beşiktaş
Milli Takım'ın radarına girdi!
Milli Takım'ın radarına girdi! Beşiktaş defansının bel kemiği olan Marcelo Guedes, Brezilya Milli Takımı'nın radarına girdi.
24.09.2021 Beşiktaş
İnler'i iyi ki almışız
İnler'i iyi ki almışız Beşktaş'ta Gökhan İnler'in sergilediği performans, Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'i çok mutlu etti: “Gökhan’ın transferi için çalışmalar yaptığımız dönemde ‘Geçen sezon oynamadı, almayın’ diyenler vardı. Ama kariyeri ortadaydı ve biz kalitesinin farkındaydık. Ne kadar doğru bir transfere imza attığımızı şimdi görüyoruz.”
16.09.2016 Beşiktaş
Quaresma'ya çılgın teklif!
Quaresma'ya çılgın teklif! Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'ya, Katar'ın Al Sadd takımından 13 milyon Euro'luk teklif geldi. Al Sadd, yıldız oyuncuya ise yıllık 5 milyon Euro önerdi.
24.09.2021 Beşiktaş
Fikret Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması!
Fikret Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transferiyle ilgili iddialara ilişkin, "Gökhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin sonra bakarız." dedi.
30.05.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'tan defans atağı!
Beşiktaş'tan defans atağı! Yeni sezon transfer çalışmalarında önceliği defans hattına veren Beşiktaş radarına aldığı stoper, sağ bek ve sol bekler ile temasa geçmeye başladı.
27.05.2016 Beşiktaş
Olcay: Bu maça  takılmayalım!
Olcay: Bu maça takılmayalım! Beşiktaş'ta Olcay Şahan, Sporting Lisbon maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
10.12.2015 Beşiktaş
Teşhisi Demba Ba koydu
Teşhisi Demba Ba koydu Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, son dönemde takım arkadaşlarından pas alamamaktan şikayetçi.
30.03.2015 Beşiktaş
Derbi maça Kayseri engeli
Derbi maça Kayseri engeli Ziraat Türkiye Kupası'nda sonucu merakla beklenen maçı Kayserispor 3-0 kazandı.
4.02.2015 Futbol
Nene'nin adresi belli oldu.!
Nene'nin adresi belli oldu.! Beşiktaş da peşindeydi...
6.01.2013 Futbol
Kartallar'dan 'Gangnam' şov
Kartallar'dan 'Gangnam' şov Beşiktaşlı futbolcuların dansı Twitter'ı salladı
5.11.2012 Futbol
PFDK açıklaması
PFDK açıklaması Beşiktaş Kulübü TFF'nin kendilerini PFDK'ya sevk etmesiyle ilgili olarak açıklama yaptı
1.05.2012 Futbol
'Kıtanın en fanatikleri; Çarşı!'
'Kıtanın en fanatikleri; Çarşı!' İspanya'nın en ünlü basın organlarından AS gazetesi muhabirleri İstanbul'da Çarşı'ya karıştı...
15.03.2012 Futbol
Beşktaş'ta izin günü
Beşktaş'ta izin günü Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Denizlispor'u 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Mustafa Denizli futbolculara 1 gün izin verdi...
16.03.2010 Futbol
'Topu görmeden oynadım'
'Topu görmeden oynadım' Ahmet Dursun: "Depresyon tedavisi nedeniyle ağır ilaçlar alıyordum. Kafam hiç sahada değildi. Gözlerim de etkilendi. Yaklaşık 8 ay topu göremeden oynadım."
1.06.2005 Astroloji
Adalet isteyen kim?
Adalet isteyen kim? Adalet mi istiyoruz yoksa asıl derdimiz tuttuğumuz üç takımın sırayla kazanması mı? Pazar gecesi ligimizin makyajı aktı, gerçek ortaya çıktı
26.01.2004 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Beşktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.