Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İnler'i iyi ki almışız

İnler'i iyi ki almışız

Beşktaş'ta Gökhan İnler'in sergilediği performans, Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'i çok mutlu etti: “Gökhan’ın transferi için çalışmalar yaptığımız dönemde ‘Geçen sezon oynamadı, almayın’ diyenler vardı. Ama kariyeri ortadaydı ve biz kalitesinin farkındaydık. Ne kadar doğru bir transfere imza attığımızı şimdi görüyoruz.”

İnler'i iyi ki almışız

BEŞİKTAŞ formasını ilk olarak G.Antep ile oynanan hazırlık maçında giyen Gökhan İnler, o karşılaşmada oynadığı futbol ile siyah-beyazlı taraftarları büyülemişti. Ardından ligdeki Karabük maçında da sahaya ilk 11’de çıkan ve büyük beğeni toplayan 32 yaşındaki oyuncudan Benfica karşılaşmasında da vazgeçmeyen teknik direktör Şenol Güneş, tecrübeli orta sahayı adeta değişilmezi yapmış gibi görünüyor...

GÖKHAN İnler’in ortaya koyduğu futbol en çok da siyah-beyazlı ekibin transfer komitesi başkanı Umut Güner’i sevindiriyor. Deneyimli futbolcunun, takıma kazandırılmasında büyük emeği olan Güner, “Bizim, Gökhan’ın transferi için çalışmalar yaptığımız dönemde ‘Geçen sezon Leicester City’de oynamadı, almayın’ diyenler vardı. Ancak biz ısrarcı olduk. Çünkü kariyeri ortadaydı ve kalitesinin farkındaydık.

‘GELMEYİ ÇOK İSTEDİ’

NAPOLI’DE, İsviçre Milli Takımı’nda kaptanlık yapmış bir oyuncu. Yıllarca İtalya’da futbol oynamış, üst seviye maçlara çıkmış, çok önemli oyuncularla beraber oynamış ve rakip olmuş. Gökhan da gelmeyi çok istemişti ve iyi ki de almışız. Şimdi ne kadar doğru bir transfere imza attığımızı görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Grup lideri olmamamız için hiçbir neden yok’
BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nu lider bitireceklerine inanıyor. Radyospor’a açıklamalar yapan ve Benfica maçını değerlendiren Ürkmezgil, “Kesinlikle galibiyeti hak etmiştik, bizim net üstünlüğümüz, verilmeyen penaltımız vardı” dedi.
YER aldıkları grupta tüm takımların eşit güce sahip olduğunu belirten Ürkmezgil, “Gruptan lider çıkmamamız için hiçbir neden yok. Takımın oyunundan çok memnunum” ifadelerini kullandı.
4
Şenol Güneş’in son 2 maçta 90 dakika oynattığı sadece 4 isim var. Bunlar Gökhan İnler, Marcelo, Tosic ve Caner.