Beşiktaş Son Dakika

Beşiktaş Son Dakika

Son dakika beşiktaş son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşiktaş son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşiktaş son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşiktaş Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşiktaş son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.990 beşiktaş son dakika haberi bulunmuştur. Tüm beşiktaş son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş, Jackson Muleka'yı resmen açıkladı! İşte maliyeti
Beşiktaş, Jackson Muleka'yı resmen açıkladı! İşte maliyeti Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı Jackson Muleka'nın 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildiğini açıkladı. İşte tüm detaylar...
7.07.2022 Şampiy10
Beşiktaş, Ze Luis için Porto'ya teklifini yaptı
Beşiktaş, Ze Luis için Porto'ya teklifini yaptı Beşiktaş son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Ze Luis gelişmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlı takım Ze Luis için girişimlerini hızlandırdı. İşte detaylar...
7.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş - Kasımpaşa: 3-2
Beşiktaş - Kasımpaşa: 3-2 Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadeleyi Beşiktaş son dakika golüyle 3-2 kazandı.
9.07.2020 Futbol
Trabzonspor - Beşiktaş maçında Burak Yılmaz'a şok tepki
Trabzonspor - Beşiktaş maçında Burak Yılmaz'a şok tepki Trabzonspor - Beşiktaş son dakika. Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Trabzonspor maçı öncesi neye uğradığına şaşırdı.
29.09.2019 Futbol
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi!
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi! 1 yıl mukavelesi kalan 33 yaşındaki forvet, kariyerinin son dönemini İtalya’da geçirmek istiyor. Bu sebeple hafta içinde Beşiktaş Başkanı’yla bir araya gelerek izin talep edecek.
7.07.2019 Futbol
Son dakika: Beşiktaş'tan bir bomba transfer daha!
Son dakika: Beşiktaş'tan bir bomba transfer daha! Stopere Pepe, forvete ise Alvaro Negredo gibi dünya yıldızlarını transfer eden Beşiktaş, bir başka yıldızı daha kadrosuna katmak için önemli bir adım attı. Siyah Beyazlılar, Gary Medel'le her konuda anlaştı.
5.08.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'tan tarihi karar! Son maça büyük hazırlık...
Beşiktaş'tan tarihi karar! Son maça büyük hazırlık... Ligdeki 15. şampiyonluğa sadece 1 maç uzaklıkta bulunan Siyah-Beyazlı ekip, pazar günü Antep deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde amacına ulaşacak. İstanbul’a şampiyon olarak dönecek olan Beşiktaş, 34. haftadaki Osmanlı mücadelesi için Vodafone Arena’ya 3 yıldızlı formalarıyla çıkacak.
24.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'a kale gibi stoper
Beşiktaş'a kale gibi stoper İki sezonda 7 stoper transfer eden ancak Marcelo’nun yanına istediği ismi bulamayan Kartal, Juventus’ta kiralık oynayan 1.90 boyundaki tecrübeli stoper Medhi Benatia için düğmeye bastı.
28.04.2017 Beşiktaş
TRT'den maça damga vuran hareket!
TRT'den maça damga vuran hareket! Maçta oynanan futbol geceye damga vururken ekranlarda sürekli gösterilen kırmızı saçlı kadın taraftar gündem oldu.
24.04.2017 Beşiktaş
Lyon’un son oyunu
Lyon’un son oyunu Seyirci getirmeyeceğini açıklayan Lyon, son anda çark etti. Deplasman tribünü biletlerini satan Beşiktaş, konuyu UEFA’ya taşıdı. Karşılıklı yazışmalar sonucu Lyon, 5 taraftarının locada ağırlanmasını kabul etti
20.04.2017 Beşiktaş
Deliller hazır! Hukuk savaşı başlıyor...
Deliller hazır! Hukuk savaşı başlıyor... Beşiktaş, Gomez için hukuken devreye girdi! Hukuk savaşını resmen başlatıyor.
18.04.2017 Beşiktaş
Basın toplantısında skandal!
Basın toplantısında skandal! UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Lyon deplasmanında 2-1 mağlup oldu. Bu zorlu mücadelenin ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in basın toplantısında ise skandal anlar yaşandı.
18.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta karar verildi! Sezon sonu...
Beşiktaş'ta karar verildi! Sezon sonu... Beşiktaşlı yöneticiler sezon sonunda takımdan gönderileceği veya satılacağı ileri sürülen oyunculara güvence verdi.
6.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'taki saldırıda şehit sayısı yükseldi!
Beşiktaş'taki saldırıda şehit sayısı yükseldi! Sağlık Bakanı Recep Akdağ İstanbul'daki çifte saldırıda şehit sayısının 44'e yükseldiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Advocaat oyuncularını suçladı!
Advocaat oyuncularını suçladı! Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord ile oynadıkları maçın ve yaşanan sakatlıkların bugünkü performanslarını etkilediğini söyledi.
2.10.2016 Fenerbahçe
Son 10 dakikaların golcüsü!
Son 10 dakikaların golcüsü! Kartal, bu sezon yaptığı 10 maçta 11 gol atarken, bunların 5'ini son 10 dakikada buldu.
3.10.2014 Beşiktaş
Fener'e ret Kartal'a evet!
Fener'e ret Kartal'a evet! Siyah-beyazlılar, Gaziantepspor'un yıldız futbolcusu Cenk Tosun'un transfer için, yarın masaya oturuyor.
3.02.2014 Futbol
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası! Samet Aybaba resmen açıkladı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın listelerinde bulunduğunu açıkladı.
27.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi alarm! İsmail Kartal'dan 'kafanızdan silin' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Derbi öncesi son idmanda beklendiği gibi Ali Koç da vardı. Ancak Samandıra’nın tek ziyaretçisi başkan olmadı. Futbolcuların aileleri de Can Bartu Tesisleri’nde soluğu aldı. Hep birlikte yemek yenildi, moraller tavan yaptı. Teknik direktör İsmail Kartal yemek öncesindeki idmanda derbi için hazırladığı zafer planını öğrencilerine anlattı. İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisindeki imha organizasyonları...
27.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme Sezonun bitimine 5 hafta kala gelecek sezonda takımda kalacak gidecek oyuncular hakkında planlama yapan Beşiktaş iç transferde ilk hamlesini yaptı. Siyah beyazlılar, Tayyip Talha'nın sözleşmesini resmen uzattığını duyurdu...
26.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşiktaş son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.