Berk Akand

Berk Akand

Son dakika Berk Akand haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berk Akand ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berk Akand haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berk Akand

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berk akand gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 berk akand haberi bulunmuştur. Tüm berk akand haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bebek'te restoranın olduğu iskele çöktü, denize düşenler oldu
Bebek'te restoranın olduğu iskele çöktü, denize düşenler oldu Beşiktaş Bebek Arnavutköy Caddesi'nde restoranın olduğu iskele çöktü. Denize düşenler kurtarılırken, 4 yaralı hastaneye kaldırıldı.
23.12.2022 Yaşam
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.12.2022 Yaşam
Plakasında 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı bulunan araçla gelip vurdular
Plakasında 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı bulunan araçla gelip vurdular Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde memur olan A.E.K.(28), husumetlilerinin, plakalarına 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı takıp geldikleri otomobilden tabancayla açtıkları ateşle yaralandı.
23.12.2022 Yaşam
Şule Çet davasında yeni gelişme! Çağatay Aksu ve  Berk Akand hakkında flaş karar
Şule Çet davasında yeni gelişme! Çağatay Aksu ve Berk Akand hakkında flaş karar Son dakika haberi... Korkunç olay 2018 yılında Ankara'da yaşandı. Üniversite öğrencisi Şule Çet, bir plazada cinsel saldırıya uğradıktan sonra 20. Kattan atılarak öldürüldü. Kan donduran cinayet sonrası tutuklanan Çağatay Aksu ve Berk Akand’a hapis cezası verildi. Dava sürecinde ilginç olaylar silsilesi devam ederken, Yargıtay’dan flaş bir karar daha geldi.
23.12.2022 Yaşam
Şule Çet cinayeti ile ilgili flaş gelişme! Skandal raporu hazırlayan doktor hakkında karar
Şule Çet cinayeti ile ilgili flaş gelişme! Skandal raporu hazırlayan doktor hakkında karar Ankara'da üniversite öğrencisi Şule Çet'in plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili davada hazırladığı, 'Bir kadın bir erkekle tenha bir yerde içki içmeyi kabul etmişse cinsel ilişkiye rıza göstermiş sayılır' raporuyla tepki çeken adli tıp uzmanı Dr. Mehmet Nuri Aydın'a; Ankara Tabip Odası'nca verilen 6 ay meslekten men cezası, Türk Tabipler Birliği (TBB) Yüksek Onur Kurulu tarafından onanarak kesinleşti.
10.02.2022 Gündem
Şule Çet cinayetinde flaş gelişme! Avukata da hapis cezası verildi
Şule Çet cinayetinde flaş gelişme! Avukata da hapis cezası verildi Ankara'da üniversite öğrencisi Şule Çet'in plazanın 20'nci katından düşerek, hayatını kaybetmesiyle ilgili sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand'ın müebbet ve farklı hapis cezalarına çarptırıldığı davada avukat Levent Ekmen, genç kızın okul notlarını içeren transkripti ile reçetesini, intihara meyilli olduğunu kanıtlamak için delil olarak sunması nedeniyle mahkum oldu. Sanık Çağatay Aksu'nun avukatı Levent Ekmen, 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Aksu'nun anne ve babası hakkında da aynı suçtan suç duyurusunda bulunulması kararlaştırıldı.
5.01.2022 Gündem
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Şule Çet davasında verilen cezayı az buldu
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Şule Çet davasında verilen cezayı az buldu Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya (34) verilen müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a (33) verilen 18 yıl 9 ay hapis cezasının bozulması talebiyle tebliğname düzenledi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 'yardım' suçundan cezalandırılan sanık Berk Akand'ın da asli fail olarak cezalandırılması, sanıklara uygulanan indirimin yersiz olduğu yönünde görüş bildirerek, kararın bozulmasını talep etti.
29.03.2021 Gündem
Şule Çet davasında flaş gelişme! İstinaf Mahkemesi cezaları onadı
Şule Çet davasında flaş gelişme! İstinaf Mahkemesi cezaları onadı İstinaf Mahkemesi, Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek ölmesiyle ilgili verilen hapis cezalarını onadı.
17.06.2020 Gündem
Savcı, Şule Çet kararı için sunduğu istinaf dilekçesini geri çekti
Savcı, Şule Çet kararı için sunduğu istinaf dilekçesini geri çekti Ankara 31'inci Ağır Ceza Mahkemesi savcısı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu ve Berk Akanda verilen cezaları istinaf etmek için mahkemeye sunduğu dilekçeyi geri çekti.
21.01.2020 Yaşam
Şule Çet gerekçeli karar: Tecavüz etti, pencereden attı ve delilleri yok etti!
Şule Çet gerekçeli karar: Tecavüz etti, pencereden attı ve delilleri yok etti! Şule Çet gerekçeli karar açıklandı. Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in, tecavüz edilip öldürülmesi olayında açıklanan gerekçeli kararın ayrıntıları ortaya çıktı. Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi, 116 sayfalık gerekçeli kararında Şule Çet’in, Çağatay Aksu’nun ‘baskısı ve ısrarı’ sonucu lüks plazaya gittiğini belirtti. İşte Şule Çet gerekçeli kararın detaylar…
26.12.2019 Gündem
Şule Çet davasında hükmün gerekçesi açıklandı
Şule Çet davasında hükmün gerekçesi açıklandı ÜNİVERSİTE öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya (34) verilen müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a (33) verilen 18 yıl 9 ay hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Kararda sanık Aksu'nun Şule Çet'e cinsel saldırıda bulunduğu, ardından şikayet edileceğini düşünerek darbedip, boğazını sıktığı ve intihar süsü vermek için de pencereden attığı belirtildi.
25.12.2019 Gündem
Çağatay Aksu kimdir?
Çağatay Aksu kimdir? Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin davada karar çıktı. ‘Cinayet’, ‘nitelikli cinsel saldırı’ ve ‘hürriyeti tahdit’ suçlarından yargılanan Çağatay Aksu’ya müebbet ve cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan da 12 yıl 6 ay hapis, Berk Akand’a ise, 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Peki, Çağatay Aksu kimdir?
4.12.2019 Gündem
Son dakika! Şule Çet davasında karar açıklandı
Son dakika! Şule Çet davasında karar açıklandı Ankara'da üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili davada karar çıktı. Sanıklardan Çağatay Aksu'ya (34), müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a (33) ise 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Şule Çet'in babası İsmail Çet, "Acımız bitmedi, bir kız evladının acısı bitmez; ama bu cezayı aldıkları için içimize biraz su serpildi" dedi. Avukatı Umur Yıldırım ise sanık Aksu'ya verilen cezada takdiri indirim uygulanmasına itiraz edeceklerini söyledi.
4.12.2019 Gündem
Şule Çet davasında yüz kızartan savunma!
Şule Çet davasında yüz kızartan savunma! Şule Çet’in Ankara’daki bir plazanın 20. katından şüpheli bir şekilde düşerek ölmesine ilişkin davada sanık avukatlarının, “Şule gezip tozan bir tip” ifadeli savunması salonda infial yarattı. Sanıklardan Çağatay Aksu’ya müebbet, Berk Akand’a ise 31 yıl hapis istendi.
21.11.2019 Yaşam
Şule Çet davasında mektuplar ortaya çıktı!
Şule Çet davasında mektuplar ortaya çıktı! Şule Çet'in ölümüyle ilgili davada tutuklu sanıklardan Çağatay Aksu'nun, diğer sanık Berk Akand'a gönderdiği ve dava dosyasına giren mektuplar ortaya çıktı.
20.11.2019 Gündem
Şule Çet olayı nedir? Adım adım Şule Çet davası…
Şule Çet olayı nedir? Adım adım Şule Çet davası… Şule Çet olayı henüz aydınlatılmadı. Şule Çet’i ölümüyle ilgili davada savcı Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand’ın (33) 20 yıla kadar hapis cezası istedi. Peki, Şule Çey olayı nasıl başladı? Şule Çet olayı nedir?
20.11.2019 Gündem
Şule Çet davasında yeni gelişme!
Şule Çet davasında yeni gelişme! Şule Çet davasında savcı, bir sanığın kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet, diğerinin aynı suça yardımdan 20 yıla kadar hapsini istedi. Şule Çet’in şüpheli ölümüne ilişkin davada ara kararını açıklayan mahkeme, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, davayı 4 Aralık 2019’a erteledi.
20.11.2019 Gündem
Şule Çet davasında yeni rapor
Şule Çet davasında yeni rapor Ankara'da plazanın 20'nci katından şüpheli şekilde düşerek ölen üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) tırnaklarında bulunan, sanık Berk Akand'a ait DNA profilinin nasıl transfer olduğu Adli Tıp Kurumu raporunda belirlenemedi. Raporda, transferin basit bir el sıkışma veya boğuşma sırasında da gerçekleşmiş olabileceği ancak dosyadaki bulgulara göre bunun ayrımının yapılamadığı belirtildi.
6.11.2019 Yaşam
Şule Çet davasında, dudak okuma raporuna itiraz
Şule Çet davasında, dudak okuma raporuna itiraz Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından şüpheli şekilde düşerek ölmesiyle ilgili, sanıklar Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand'ın (33) asansör önündeki görüntülerine ilişkin dudak okuma raporuna, Berk Akand'ın avukatı Paşa Büyükkayaer itiraz etti. Avukat Büyükkayaer, raporun maddi gerçeğin ortaya çıkmasına bir katkı sunmadığını, olaya tanık güvenlik görevlilerinin ifadelerinin de dosyaya eklenerek, görüntülerle ilgili yeniden bilirkişi raporu alınmasını talep etti.
1.11.2019 Yaşam
Şule Çet davasında flaş gelişme
Şule Çet davasında flaş gelişme Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek ölmesiyle ilgili, olay yerindeki biyolojik lekelerden bazılarının kime ait olduğunun tespiti için hazırlanan rapor mahkeme dosyasına girdi. Raporda, mukayesesi yapılan örneklerin sanıklara ve Çet'e ait olmadığının tespit edildiği belirtildi.
31.10.2019 Gündem
Şule Çet davasında yeni gelişme! O rapor dosyaya girdi
Şule Çet davasında yeni gelişme! O rapor dosyaya girdi Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili, tutuklu sanıklar Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand'ın (33) asansör önündeki görüntülerine ilişkin dudak okuma raporu dosyaya girdi. Raporda, Akand'ın diğer sanığa göre daha tedirgin ve gergin olduğu; ancak alkollü olmasına bağlı dudaklarının ince motor becerilerindeki koordinasyon bozukluğu, sakal ve bıyığının dudaklarını kapatması, kamera çekiminin yüz ve dudakları net olarak göstermemesi nedeniyle görüşmenin içeriğinin net olarak tespit edilemediği belirtildi.
18.10.2019 Gündem
Şule Çet'in psikolojik durumu hakkında rapor hazırlanacak
Şule Çet'in psikolojik durumu hakkında rapor hazırlanacak Ankara'da plazanın 20'nci katından düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) psikolojisinin incelenmesi için Hacettepe ve Gazi üniversitelerinden bilirkişi heyeti talep edildi. Sağlık Bakanlığı'ndan alınan tedavi kayıtları incelenerek Çet'in psikolojik durumu hakkında rapor hazırlanacak.
8.10.2019 Gündem
Çok konuşulacak olay yeri raporu!
Çok konuşulacak olay yeri raporu! Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in şüpheli ölümüyle ilgili olay yerinde yapılan keşif raporu mahkeme dosyasına girdi. Çet'in ölümüyle ilgili iddia ve ihtimallerin tamamının yer aldığı raporun sonuç kısmında ceset, çorap ve ayakkabıların, Çet'in pencereden atlaması veya atılması durumunda da olay yerinde tespit edilen pozisyonu alabileceği belirtildi.
11.09.2019 Gündem
Şule Çet davası: Dudak okuma uzmanı aranıyor
Şule Çet davası: Dudak okuma uzmanı aranıyor Şule Çet’in şüpheli ölümüne ilişkin davada, TRT ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bünyelerinde dudak okuma uzmanı bulunmadığını bildirmesi üzerine mahkeme bu kez Milli Eğitim Bakanlığı’na yazı yazdı. Mahkeme ayrıca İstanbul Adli Tıp Kurumu 5’inci İhtisas Kurulu’na da yazı yazarak, selamlaşma şeklinde basit bir el sıkışma, halay çekilmesi sırasında sanık Berk Akand’ın DNA örneklerinin maktulün tırnak örneklerinde çıkıp çıkmayacağı hususlarına ilişkin görüş sordu
31.07.2019 Yaşam
Şule Çet'in hayatını kaybettiği plazadaki inceleme tamamlandı
Şule Çet'in hayatını kaybettiği plazadaki inceleme tamamlandı Üniversite öğrencisi Şule Çet'in düştüğü plaza katındaki biyolojik lekelerin tespiti için bilirkişi eşliğinde başlatılan inceleme sona erdi. Çet ailesinin avukatlarından Ferhat Gebeş "Olay yerindeki video kaydı ve fotoğraflarda da aynı şüpheler mevcuttu. Bunlarla ilgili bilirkişilerin ve uzmanların eşliğinde bu şüpheli lekelerden örnekler alınarak detaylı bir çalışma yapıldı. Bunun neticesinde elde edilecek bulguların dosyaya bir seyir katacağına inanıyoruz" dedi.
17.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berk Akand ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berk akand haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.