Berfin Erdoğan

Berfin Erdoğan

Son dakika Berfin Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berfin Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berfin Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berfin Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berfin erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 berfin erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm berfin erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Aykut Cömert'e veda... Beren ile Belçim'in gözyaşları...
Aykut Cömert'e veda... Beren ile Belçim'in gözyaşları... Bir süredir mücadele ettiği kansere yenilerek hayatını kaybeden fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.
8.06.2019 Magazin
Anne ziyareti
Anne ziyareti Yılmaz Erdoğan’ın ilk eşi Sanem Oktar’dan olan kızı Berfin Erdoğan önceki gün Atatürk Havalanı’nda görüntülendi.
19.08.2018 Magazin
İşler yolunda
İşler yolunda YILMAZ Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
29.06.2018 Magazin
Sadece arkadaş
Sadece arkadaş YILMAZ Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan ile şarkıcı Edis önceki gece Arnavutköy’de buluştu.
19.05.2018 Magazin
Patron değil çalışan
Patron değil çalışan Yılmaz Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan babasının kendisine işletmesini devrettiği Maslak Uniq BKM Mutfak’ta görüntülendi.
15.04.2018 Magazin
Babama ‘hayır’ derim
Babama ‘hayır’ derim Ata Demirer, önceki akşam BKM Uniq Sahne’de özel gösterisini sergiledi.
14.01.2018 Magazin
Berfin Erdoğan'dan terasta 'yataklı' parti!
Berfin Erdoğan'dan terasta 'yataklı' parti! Yılmaz Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan (21), doğum günü partisi için Akaretler’deki ‘W Otel’in terasını kapattırdı.
18.12.2017 Magazin
Terasta parti
Terasta parti YILMAZ Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan (21), doğum günü partisi için Akaretler’deki ‘W Otel’in terasını kapattırdı.
17.12.2017 Magazin
Edis'e sevgilisinden doğum günü sürprizi!
Edis'e sevgilisinden doğum günü sürprizi! Edis ile 11 yıllık aşkı Aylin Önce ayrılığa fazla dayanamadı. Önce, 27 yaşına giren ünlü şarkıcıya doğum günü partisi düzenledi.
1.12.2017 Magazin
Kenan-Beren çiftinin keyfi yerinde!
Kenan-Beren çiftinin keyfi yerinde! Kenan Doğulu ile oyuncu eşi Beren Saat, Yılmaz Erdoğan'ın doğum günü partisinden el ele ayrıldı.
6.11.2017 Magazin
Hayranlarını üzecek haber! Belçim Bilgin...
Hayranlarını üzecek haber! Belçim Bilgin... Yeni yaşını yakın dostlarıyla kutlayan Yılmaz Erdoğan'ı eşi Belçim Bilgin yalnız bıraktı. Erdoğan, "Eşim oğlumuzun okul işleriyle uğraşıyor." dedi.
6.11.2017 Magazin
Berfin Erdoğan patron oluyor!
Berfin Erdoğan patron oluyor! Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın 21 yaşındaki kızı Berfin Erdoğan, BKM Mutfak'ın başına geçti. Berfin, Maslak'ta 250 kişilik yeni bir mekan açıyor.
24.09.2017 Magazin
Yakışırız ama çok çok!
Yakışırız ama çok çok! Yılmaz Erdoğan’ın ilk eşi Sanem Oktar’dan olan kızı Berfin Erdoğan (20), önceki gün şarkıcı Edis ve iki arkadaşıyla Bebek’te objektiflere takıldı.
12.09.2017 Magazin
Müzik dolu gece
Müzik dolu gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi, önceki akşam iki konsere birden ev sahipliği yaptı.
19.04.2017 Magazin
Hakiki komediyi sundu
Hakiki komediyi sundu 12 yıl aradan sonra “Münaşaka” adlı tek kişilik gösterisi ile tekrar sahneye dönen Yılmaz Erdoğan performansı ile 2,5 saatlik bir kahkaha tufanı yaratıyor...
13.01.2017 Magazin
O bir gönül meselesi
O bir gönül meselesi Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Münaşaka adlı oyunuyla Maslak Uniq Hall’da seyirci karşısına çıktı...
24.12.2016 Magazin
Ekşi Elmalar filmi fragmanı yayınlandı!
Ekşi Elmalar filmi fragmanı yayınlandı! Yılmaz Erdoğan oyunculuğunun yanı sıra başarılı senaryoları ve yönetmen koltuğundaki ustalığı ile de tanınıyor. Bu kez de beyaz perdeye hem senaryosunu yazıp hem yönettiği Ekşi Elmalar filmi ile çıkıyor. Her filminde izleyiciyi mest eden Yılmaz Erdoğan,Yeşil Elma filminde de rol alıyor. Peki Yeşil Elma ne zaman izleyici ile buluşuyor? İşte merak edilen soruların cevapları...
18.08.2016 Magazin
Berfin gecelerde!
Berfin gecelerde! Yılmaz Erdoğan’ın kızı Berfin Erdoğan (18), önceki akşam Asmalımescit’te görüntülendi...
29.12.2014 Magazin
Eyvah çektiler!
Eyvah çektiler! Kameraları fark eden çift ne yapacağını şaşırdı
20.08.2014 Magazin
O dedikodulara Berfin'den cevap
O dedikodulara Berfin'den cevap Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan önceki gün Bebek'teydi.
14.08.2014 Magazin
Erdoğan'ı çıldırtan soru
Erdoğan'ı çıldırtan soru Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan, önceki gece bir yaş günü partisine katıldı
8.06.2012 Magazin
Destek için galadayım
Destek için galadayım Kadına yönelik şiddete dikkat çeken “Kurtuluş Son Durak” filminin galası önceki akşam yapıldı
6.01.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berfin Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berfin erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.