Berat Kandili yapılacak ibadetler, okunacak dualar ve kılınacak namazlar! Berat Kandili ibadetleri neler, hangi dualar okunur?
Berat Kandili yapılacak ibadetler, okunacak dualar ve kılınacak namazlar! Berat Kandili ibadetleri neler, hangi dualar okunur? Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfûz'dan Dünya semasına toptan indirildiği gece olarak bilinen bu mübarek gece, dua ve ibadetlerle geçirilecek. Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan geceye denk gelen Berat Kandili yapılacak ibadetler, okunacak dualar ve kılınacak namazlar bu noktada merak konusu haline geldi. Berat Kandili ibadetleri nelerdir, hangi dualar okunur, neler yapılır?
23.02.2024 Dini Bilgiler
Berat kandilinde okunacak dualar ve sureler! Berat kandilinde kılınacak namaz kaç rekâttır, kandilde namaz nasıl kılınır, Berat Kandili ibadetleri nelerdir?
Berat kandilinde okunacak dualar ve sureler! Berat kandilinde kılınacak namaz kaç rekâttır, kandilde namaz nasıl kılınır, Berat Kandili ibadetleri nelerdir? Berat kandili bugün tüm İslam alemi tarafından idrak ediliyor. Müslümanlar kandil gününü huşu içinde geçirmek için kandil günü yapılacak ibadetleri sorguluyor. Diyanet 2022 dini günler takvimine göre bu yıl bu yıl üç aylar 2 Şubat 2022 Cumartesi günü başladı. Beraat Kandili de 17 Mart 2022 Perşembe gününe denk geldi. Peki, Berat Kandili’nde kılınacak namaz kaç rekâttır, kandilde namaz nasıl kılınır, Berat Kandili ibadetleri nelerdir? İşte Berat Kandilinde okunacak dualar ve sureler…
17.03.2022 Dini Bilgiler