Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan’ın kavga videosu gündem oldu! Benekli Ayhan neden dövüldü, kaç yaşında, nereli, kayıp mı, Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan’ın son durumu
Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan’ın kavga videosu gündem oldu! Benekli Ayhan neden dövüldü, kaç yaşında, nereli, kayıp mı, Ayhan Koç öldü mü? Benekli Ayhan’ın son durumu Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç’un cadde üzerinde iki kişi tarafından darp edilmesi sosyal medyada gündem oldu. Tekme ve yumruklarla sosyal medya fenomenine saldıran kişilerin kimliği bilinmezken Ayhan Koç’un sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. Sokak ortasında saldırıya uğradığı görüntülenen fenomenden ise henüz bir açıklama gelmedi. Evli ve üç çocuk babası olduğu bilinen “Benekli Ayhan’ın” görüntülerde kendisine saldıranlara karşılık vermediği de görülüyor. Peki, Benekli Ayhan lakaplı Ayhan Koç’un sağlık durumu nasıl? Benekli Ayhan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?
17.10.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan darp edildi baygınlık geçirdi
Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan darp edildi baygınlık geçirdi Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan Isparta’da bayılana kadar darp edildi. O anlar ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.
17.10.2023 Gündem