Ece Erken bu sefer Benan Kocadereli'yi hedef aldı: Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey?
Ece Erken bu sefer Benan Kocadereli'yi hedef aldı: Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey? Haziran 2021'de nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra zor günler geçiren ve eski kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile birbirine giren sunucu Ece Erken, bu kez Mahmutyazıcıoğlu ilk eşi ve kızlarının annesi Benan Kocadereli'yi hedef aldı.
1.08.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den ilk paylaşım: Evlatlarımın babası...
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den ilk paylaşım: Evlatlarımın babası... İstanbul Bakırköy'de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı. Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıl evli kaldığı iki çocuğunun annesi Benan Kocadereli'den de ilk paylaşım geldi. Çocuklarının babasına son vazifesini yaptıklarını söyleyen Kocadereli, kendisini yalnız bırakmayanlara da teşekkür etti.
29.01.2022 Magazin
Ece Erken'e dava açmıştı: Tazminatı şiddet gören kadınlar için bağışlayacağım
Ece Erken'e dava açmıştı: Tazminatı şiddet gören kadınlar için bağışlayacağım Ünlü sunucu Ece Erken'den davacı olan Benan Kocadereli, “Kazanacağım tazminatı şiddet gören kadınlar için hayır kurumlarına bağışlayacağım" dedi.
27.03.2021 Magazin