Ben Hodges

Ben Hodges

Son dakika Ben Hodges haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ben Hodges ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ben Hodges haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ben Hodges

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ben hodges gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 ben hodges haberi bulunmuştur. Tüm ben hodges haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihi zirvede kritik sonuç! ABD’nin yeni planında dikkat çeken Türkiye detayı...
Tarihi zirvede kritik sonuç! ABD’nin yeni planında dikkat çeken Türkiye detayı... Madrid'deki tarihi NATO zirvesinin yankıları tüm dünyada sürüyor. İngiliz Financial Times gazetesi ABD'nin yeni stratejisini yazdı. Yazıda dikkat çeken bir Türkiye detayı yer aldı.
30.06.2022 Dünya
ABD'li Emekli Korgeneral: YPG'ye silah vermemiz hataydı!
ABD'li Emekli Korgeneral: YPG'ye silah vermemiz hataydı! Amerika'nın eski Avrupa Kuvvetleri Komutanı Emekli Korgeneral Ben Hodges, CNN Türk'e konuştu ve flaş açıklamalara imza attı. Doğaç Boran’ın özel röportajında, Türkiye-Amerika ilişkilerini değerlendiren Hodges, tarihi nitelikte bir açıklamaya imza atarak, "Terör örgütü YPG'ye silah vermemiz hataydı" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.
25.02.2021 Gündem
NATO tarihinde ilk kez virüse karşı savaşıyor
NATO tarihinde ilk kez virüse karşı savaşıyor Corona virüs, dünyanın en güçlü askeri ittifakı NATO’yu da tehdit ediyor. Uzmanlar, salgının tıpkı savaşlar gibi büyük ölümlere yol açtığına, ittifakın tehdit algılamasını dönüştürdüğüne dikkat çekti.
11.04.2020 Dünya
ABD'li general kendi ülkesini topa tuttu!
ABD'li general kendi ülkesini topa tuttu! ABD’nin eski Avrupa Kuvvetleri Komutanı Ben Hodges, Washington yönetiminin Suriye politikasını eleştirerek, “YPG, terör örgütü PKK’nın uzantısıdır. Bunları ayırma çabaları inandırıcı olamamıştır.” dedi.
17.12.2019 Dünya
ABD askerleri Baltık ülkelerinde konuşlanmaya başladı
ABD askerleri Baltık ülkelerinde konuşlanmaya başladı Polonya'da bulunan ABD tank taburunun Baltık ülkelerinde konuşlanmasına başlandı.
17.06.2021 Dünya
ABD askerleri Baltık ülkelerinde konuşlanmaya başladı
ABD askerleri Baltık ülkelerinde konuşlanmaya başladı Polonya'da bulunan ABD tank taburunun Baltık ülkelerinde konuşlanmasına başlandı
17.06.2021 Dünya
Trump-Putin ilişkisi tehlikede!
Trump-Putin ilişkisi tehlikede! ABD tanklarının önümüzdeki bir kaç gün içerisinde Baltık ülkelerine gönderileceği açıklandı
17.06.2021 Dünya
"Makedonya, Avrupa'nın istikrarını iyileştirir"
"Makedonya, Avrupa'nın istikrarını iyileştirir" ABD'nin Avrupa'daki Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Frederick Ben Hodges, Makedonya'nın NATO'ya tam entegrasyonunun Avrupa'nın güvenlik ve istikrarını iyileştireceğini düşündüğünü söyledi.
17.06.2021 Dünya
'Rusya, sadece kuvvete saygı gösteriyor'
'Rusya, sadece kuvvete saygı gösteriyor' Varşova'da yapılacak NATO zirvesi öncesi ABD Avrupa Kara Kuvvetleri Komutanı Ben Hodges Rusya hakkında flaş açıklamalarda bulundu
17.06.2021 Dünya
ABD, Litvanya’da askeri varlığını arttıracak
ABD, Litvanya’da askeri varlığını arttıracak ABD'nin Avrupa'daki Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Ben Hodges, ABD'nin, Rusya'nın saldırganlığına karşı Litvanya'da askeri varlığını artıracağını bildirdi.
24.03.2016 Dünya
ABD ağır silahları Almanya’ya yerleştirebilir
ABD ağır silahları Almanya’ya yerleştirebilir ABD'nin Avrupa'daki Kara Kuvvetleri Komutanı Hodges, Pentagon’un Doğu Avrupa ve Baltık ülkelerine göndermeyi planladığı ağır silahları Almanya’ya yerleştirmesinin ihtimal dâhilinde olduğunu söyledi.
17.06.2015 Dünya
Türkiye çok önemli ittifak
Türkiye çok önemli ittifak İZMİR’de bulunan NATO Kara Komutanlığı Karargahı’nda, Korgeneral Frederick Ben Hodges, görevini törenle, Korgeneral John Nicholson’a devretti...
29.09.2021 Gündem
Sadece Türkiye'de olacak!
Sadece Türkiye'de olacak! Dünyada 3 ana karargâhtan biri
29.09.2021 Gündem
NATO'dan flaş  Türkiye  açıklaması
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması "Türkiye'ye ani bir saldırı olursa..."
29.09.2021 Gündem
Komutandan Kocadon'a ziyaret
Komutandan Kocadon'a ziyaret İzmir BŞB Başkanı'nın önemli konuğu vardı
29.09.2021 Gündem
NATO karargâhı bundan böyle...
NATO karargâhı bundan böyle... İzmir'de stratejik karar
29.09.2021 Gündem
"Kanser nedeniyle sayılı günlerim kaldı, haber sunmaya devam edeceğim"
"Kanser nedeniyle sayılı günlerim kaldı, haber sunmaya devam edeceğim" BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland, kanser hastalığı nedeniyle "sayılı günlerinin kaldığını" açıkladı. Bland, "Haber sunmaya devam edeceğim" dedi.
4.09.2018 Dünya
Facebook'tan paylaştı sonra kızının yanında öldürdü!
Facebook'tan paylaştı sonra kızının yanında öldürdü! Amerikalı bir adam, eski kız arkadaşını 7 aylık kızlarının önünde öldürmekle suçlandı. Zanlının, kız arkadaşını öldürmeden birkaç saat önce Facebook'ta paylaştığı"Ben başlı başına korkunç bir insanım" iletisi dikkat çekti.
9.10.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ben Hodges ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ben hodges haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.