Belluschi

Belluschi

Son dakika Belluschi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Belluschi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Belluschi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belluschi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belluschi gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 belluschi haberi bulunmuştur. Tüm belluschi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rıdvan Dilmen açıkladı! Ozan Tufan bombası...
Rıdvan Dilmen açıkladı! Ozan Tufan bombası... Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlıların Ozan Tufan için ciddi şekilde görüşmeler yaptığını söyledi.
20.08.2018 Fenerbahçe
"Yıldırım kulübede olsa, F.Bahçe şampiyon olur"
"Yıldırım kulübede olsa, F.Bahçe şampiyon olur" Rıdvan Dilmen TRTSPOR'da yayınlanan Levent Özçelik'in sunduğu programda geçtiğimiz hafta oynanan maçları ve gündemde olan konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.04.2017 Fenerbahçe
Konyaspor bombayı patlatıyor! Kocaman istedi...
Konyaspor bombayı patlatıyor! Kocaman istedi... Belluschi için bekleyişte olan Konyaspor, ön libero konusunda yeni bir isimle temasa geçti. Yeşil-Beyazlılar, 24 yaşındaki Ukraynalı futbolcu Taras Romanchuk'la görüşüyor.
20.08.2016 Konya Spor
Beşiktaş'ın sırrı Şenol Güneş
Beşiktaş'ın sırrı Şenol Güneş Şenol Güneş'in orta sahadaki düzeni Beşiktaş'ın etkisini ortaya koyuyor...
26.02.2016 Beşiktaş
Belluschi de bitti
Belluschi de bitti Bursaspor'da hareketli saatler...
11.01.2016 Futbol
‘G.Saray farkı kapatamaz’
‘G.Saray farkı kapatamaz’ Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla gündeme dair açıklamalarda bulundu.
7.01.2016 Galatasaray
Sağlam: 'Gitmek isteyen...'
Sağlam: 'Gitmek isteyen...' Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu kadroya, başkana, yönetime, taraftara, camiaya da sonuna kadar güveniyorum. O yüzden kolay kolay vazgeçmeyeceğim" dedi.
1.10.2015 Futbol
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig
Bursaspor'a müthiş gelir!
Bursaspor'a müthiş gelir! Yeşil-beyazlılar, futbolcu satışından en çok gelir elde eden Spor Toto Süper Lig kulübü oldu.
20.08.2015 Futbol
Kartal'ın hala eksiği çok!
Kartal'ın hala eksiği çok! Yazarımız Güntekin Onay'a göre, Beşiktaş'ın 3 transfer daha yapması lazım...
12.08.2015 Beşiktaş
'Akıl karıştırıyor diyenin alnını karışlarım'
'Akıl karıştırıyor diyenin alnını karışlarım' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ödül töreninde konuştu.
10.08.2015 Beşiktaş
'Süper Kupa'yı istiyoruz'
'Süper Kupa'yı istiyoruz' Yeşil beyazlıların Portekizli yıldızı Josue, çalışmaları ve hedefleriyle ilgili düşüncelerini anlattı.
27.07.2015 Futbol
Aatif'in yeni adresi belli oluyor!
Aatif'in yeni adresi belli oluyor! Bursaspor, Sivasspor'un golcüsü için harekete geçiyor...
21.07.2015 Futbol
Sağlam: Ciddi teklifler var!
Sağlam: Ciddi teklifler var! Ertuğrul Sağlam, futbolcularından Volkan Şen, Ozan Tufan ve Emre Taşdemir'e ciddi teklifler olduğunu söyledi.
16.07.2015 Futbol
Başkan transferi açıkladı
Başkan transferi açıkladı Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Başkan Recep Bölükbaşı transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
15.07.2015 Futbol
Jorquera Bursaspor için geliyor
Jorquera Bursaspor için geliyor Bursaspor, prensipte anlaştığı Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera ile 16 Temmuz'da sözleşme imzalayacak.
13.07.2015 Futbol
Filipe Josue imzayı attı
Filipe Josue imzayı attı Bursaspor Kulübü, Josue ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
13.07.2015 Futbol
Bursaspor Jorquera'yla anlaştı
Bursaspor Jorquera'yla anlaştı Yeşil-beyazlılar, Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera ile prensipte anlaştı.
12.07.2015 Futbol
Belluschi, Cruz Azul'da
Belluschi, Cruz Azul'da Meksika Ligi ekiplerinden Cruz Azul, Bursaspor'un Arjantinli oyuncusu Fernando Belluschi'yi kadrosuna kattı
11.07.2015 Futbol
Şenol Güneş'ten Belluschi sözleri
Şenol Güneş'ten Belluschi sözleri Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Spor'da Bursaspor'dan ayrılan Belluschi'nin transferi hakkında konuştu.
9.07.2015 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Belluschi sesleri
Beşiktaş'ta Belluschi sesleri Veli Kavlak'ın sakatlığının uzaması üzerine Arjantinli futbolcu transfer listesine dahil edildi.
8.07.2015 Beşiktaş
Belluschi için karar günü
Belluschi için karar günü Bursaspor'un Arjantinli oyuncusunun durumu yarın yapılacak görüşmede sona erdirileceği bildirildi.
7.07.2015 Futbol
Bursaspor'dan Belluschi açıklaması
Bursaspor'dan Belluschi açıklaması Bursaspor'dan Fernando Belluschi açıklaması geldi.
5.07.2015 Futbol
Aziz Yıldırım'dan Ozan Tufan pazarlığı
Aziz Yıldırım'dan Ozan Tufan pazarlığı Fenerbahçe'de orta sahaya transfer edilecek oyuncular için sıkı çalışmalar yapılırken Ozan Tufan için ilginç bir gelişme yaşandı.
30.06.2015 Fenerbahçe
Bursalı yıldızlar için resmi açıklama!
Bursalı yıldızlar için resmi açıklama! Bursaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 360 kanalında yayınlanan Telegol programında transferi açıkladı. Sağlam, Fernandao ve Şener'in Fenerbahçe ile anlaştığını söyledi.
8.06.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Belluschi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belluschi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.