Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Akıl karıştırıyor diyenin alnını karışlarım'

'Akıl karıştırıyor diyenin alnını karışlarım'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ödül töreninde konuştu.

'Akıl karıştırıyor diyenin alnını karışlarım'

“45 yıldır futbolun içindeyim. Biri desin ki ‘Benim aklımı karıştırdı’, ben o adamın alnını karışlarım. Bursa’dan giden herkesin aklını ben mi karıştırdım! Başkan olunur ama adam olmak daha önemli.”

FUTBOL camiasının en büyük gündem maddesi şüphesiz Ozan Tufan’ın hangi takıma transfer olacağı... Bursa’nın genç orta sahasını hem Beşiktaş hem G.Saray hem de F.Bahçe isterken şu an için imzaya en yakın kulüp olarak Beşiktaş öne çıkıyor. Ancak dün akşam yaşanan bir gelişme bu gidişatı sekteye uğratabilir.

ÇÜNKÜ Kartal’ın hocası Şenol Güneş kendisi için “Eski hocamız bazı oyuncuların aklını karıştırıyor. Ozan için alttan çalışıyorlar” diyen Bursa Başkanı Recep Bölükbaşı’ya çok sert bir cevap verdi. Profesyonel Futbolcular Derneği’nin dün akşam düzenlediği ödül töreninden önce konuşan Güneş, Bölükbaşı’nın ortaya attığı Bursalı oyuncuları ayarttığına dair iddialarla ilgili “Bu oyuncuları ayartmaya yeni mi başlamışım, yoksa daha önceden de böyle bir huyum var mıymış? Ben bilmiyordum da.

RECEP Bölükbaşı bir sene çalıştığım dönemde hangi oyuncunun aklını karıştırdığımı söylerse sevinirim.

Haberin Devamı

FERNANDAO ÖRNEĞİ

Kulüp başkanına cevap vermem doğru değil. Bursa’dan neden ayrıldığımın ifadesi bunun içinde. 45 yıldır futbolun içindeyim. Bir tane oyuncu desin ki ‘Benim aklımı karıştırdı’, ben o adamın alnını karışlarım.

Başkan, hoca, futbolcu olursunuz ama adam olmak daha önemlidir. Fernandao, Civelli, Belluschi, Şener, Bakambu, Volkan, bir sürü oyuncunun adı geçiyor. Hepsinin aklını ben mi karıştırıyorum? Bursa ile ilgili konuşmak da istemiyorum” dedi.

Orman: Ozan’la asla konuşmadım

Ozan Tufan’la yan yana görüntülenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, genç oyuncuyla dün hiçbir diyaloğunun olmadığını söyledi: “Bizim bir transfer politikamız var ve bütçemize göre ilerliyoruz. Biz Beşiktaş camiasının parasını harcıyoruz sonuçta. Dikkatli olmamız lazım. Bir orta saha transferi mutlaka yapacağız. Ozan Tufan’la asla konuşmadım.”