Recep Bölükbaşı

Recep Bölükbaşı

Son dakika Recep Bölükbaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Recep Bölükbaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Recep Bölükbaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Bölükbaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep bölükbaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 recep bölükbaşı haberi bulunmuştur. Tüm recep bölükbaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Recep Günay kimdir? Bursaspor başkan adaylığından neden çekildi?
Recep Günay kimdir? Bursaspor başkan adaylığından neden çekildi? Bursaspor’a tek başkan adayı olan Recep Günay, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Peki, Recep Günay kimdir? Bursaspor adaylığından neden çekildi?
29.06.2023 Şampiy10
Bursaspor'un yeni sponsoru belli oldu
Bursaspor'un yeni sponsoru belli oldu Bursaspor'un tozluk sponsoru Ek Ar İnşaat firması oldu.
7.12.2016 Futbol
Fenerbahçe'den sert açıklama: 'Şenol Güneş...'
Fenerbahçe'den sert açıklama: 'Şenol Güneş...' Fenerbahçe Kulübü, derbinin ardından "Fenebahçe'de bize gelmek isteyen başka bir oyuncu daha vardı ama şimdi ona sevgi gösteriyorlar" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında bir açıklama yayınladı
24.09.2021 Fenerbahçe
Recep Bölükbaşı, Flash TV'deki dizide rol almış
Recep Bölükbaşı, Flash TV'deki dizide rol almış Bursaspor eski başkanı Recep Bölükbaşı'nın gençliğinde Flash TV'de yayınlanan Gerçek Kesit dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.
7.06.2016 Futbol
Bursaspor, Hamzaoğlu ile sözleşme uzattı
Bursaspor, Hamzaoğlu ile sözleşme uzattı Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Karakteri iyi, kariyeri konusunda ise en küçük bir şüphemiz olmayan Hamza hocamızla ayrılığımız yok. Hocamızla hayallerimiz ve hedeflerimiz örtüşüyor." dedi.
5.05.2016 Futbol
Bursaspor'a Isaac Cuenca için icra geldi
Bursaspor'a Isaac Cuenca için icra geldi Bursaspor'da eski başkan Recep Bölükbaşı'nın Barcelona'dan transfer edilen İsaac Cuenca'ya verdiği 40 bin Euro'luk senet için kulübe icra gelmesi, Ali Ay yönetimini şoke etti.
2.05.2016 Futbol
Bursaspor'da yönetim ibra edilmedi
Bursaspor'da yönetim ibra edilmedi Bursaspor'un 52. kez yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda Başkan Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu ibra edilmedi.
19.01.2016 Beşiktaş
Bursaspor’da ayrılık
Bursaspor’da ayrılık Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda düşünmediği yabancı oyunculardan biri olan Luis Advincula, bugün menajer Suzan Naguf ile Özlüce tesislerine geldi.
9.01.2016 Futbol
İlk başvuru Ilgın’dan
İlk başvuru Ilgın’dan Bursaspor'un 11 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adaylığı için ilk başvuruyu Burhan Ilgın yaptı.
4.01.2016 Futbol
Bursaspor’da ilk aday Timur Noyan
Bursaspor’da ilk aday Timur Noyan Bursaspor'da yönetim kurulunun oy birliğiyle olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından ilk aday, 8 ay önce Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kuruluna karşı az bir oy farkıyla seçimi kaybeden Timur Noyan oldu.
25.12.2015 Futbol
Bursaspor'da kriz sürüyor
Bursaspor'da kriz sürüyor Bursaspor'da bu akşam toplanan yönetim kurulu, olağanüstü kongre kararı alındı. Kongre 11-19 Ocak tarihlerinde yapılacak.
24.12.2015 Futbol
Şampiyona yakışır stat
Şampiyona yakışır stat Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, Bursaspor taraftarlarının "Timsah Arena" olarak adlandırdığı yeni stat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle açıldı.
21.12.2015 Futbol
Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'da
Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu ie 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.
17.12.2015 Futbol
Hamza Hamzaoğlu Bursa'da
Hamza Hamzaoğlu Bursa'da Bursaspor, teknik direktörünü buldu!
16.12.2015 Futbol
Bursaspor taraftarı tesisleri bastı
Bursaspor taraftarı tesisleri bastı Bursasporlu taraftarlar Özlüce Tesisleri'ne gidip yönetimi protesto etti.
12.12.2015 Futbol
Ersun Yanal, işbaşı yapıyor!
Ersun Yanal, işbaşı yapıyor! Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayıran Bursaspor'un, Ersun Yanal ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü.
11.12.2015 Futbol
Murat Yakın pahalı geldi
Murat Yakın pahalı geldi Murat Yakın, Bursaspor'un cebini yaktı.
6.12.2015 Futbol
Bursaspor hocasını buldu
Bursaspor hocasını buldu Teknik direktör arayışlarını sürdüren Bursaspor'da, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, Murat Yakın ile prensip anlaşmasına vardı.
3.12.2015 Futbol
İlk görüşme Murat Yakın'la
İlk görüşme Murat Yakın'la Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, teknik direktörlük görevi için Murat Yakın ile görüşmek üzere bugün Almanya'ya gidecek.
1.12.2015 Futbol
Sağlam’dan veda mesajı
Sağlam’dan veda mesajı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'la yollarını ayrılan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeşil-beyazlı takıma bundan sonraki süreçte başarı diledi.
30.11.2015 Futbol
Bölükbaşı iddialı konuştu
Bölükbaşı iddialı konuştu Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
12.11.2015 Futbol
Bursaspor'un "Armayı Sırtla Projesi"
Bursaspor'un "Armayı Sırtla Projesi" Bursaspor armalı çantalar ve kırtasiye ürünleri, ilkokul öğrencilerine dağıtılmaya devam ediyor.
27.10.2015 Futbol
"En büyük şehir kulübü"
"En büyük şehir kulübü" Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, hem voleybol hem basketbolda iyi yatırımlar yaptıklarını söyledi.
20.10.2015 Futbol
Bölükbaşı taraftardan özür diledi
Bölükbaşı taraftardan özür diledi Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, taraftardan özür diledi.
6.10.2015 Futbol
Sağlam: 'Gitmek isteyen...'
Sağlam: 'Gitmek isteyen...' Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu kadroya, başkana, yönetime, taraftara, camiaya da sonuna kadar güveniyorum. O yüzden kolay kolay vazgeçmeyeceğim" dedi.
1.10.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Recep Bölükbaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep bölükbaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.