Belediye şirket işçilerine kadro var mı? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri! Sözleşmeliye kadro kapsamında belediye işçilerine kadro gelecek mi?
Belediye şirket işçilerine kadro var mı? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri! Sözleşmeliye kadro kapsamında belediye işçilerine kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine kadro son dakika 2023 haberleri merakla takip ediliyor. Sözleşmeli çalışanlara kadronun Meclis’e sunulmasının ardından belediyelerde çalışan şirket işçileri de arama motorlarına yönelerek belediye şirket işçilerinin kapsam içi olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, 2023 belediye şirket işçilerine kadro var mı, belediye işçilerine kadro gelecek mi?
14.01.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeli personel ve taşeron işçilere kadro verilecek mi? Belediye şirketlerinde çalışan işçiler kadroya geçirilecek mi?
Sözleşmeli personel ve taşeron işçilere kadro verilecek mi? Belediye şirketlerinde çalışan işçiler kadroya geçirilecek mi? Milyonları ilgilendiriyor! Taşeron, sözleşmeli personel, belediye şirketlerinde çalışan işçiler, geçici ve mevsimlik işçileri ilgilendiren yeni düzenleme geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tek tek açıkladı. Taşeron işçilerin kamuda kadrolu işçi haline gelmesi, mevsimlik işçiler ile geçici işçilere yönelik de düzenleme, geçici işçilerin hukukunu koruyacak düzenleme ve sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesine yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Peki, Sözleşmeli personel ve taşeron işçilere kadro verilecek mi? Belediye şirketlerinde çalışan işçiler kadroya geçirilecek mi? İşte detaylar…
Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Kardo müjdesi geldi!
Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Kardo müjdesi geldi! Sözleşmelilere, geçici işçilere, taşerona ve belediye şirket işçilerine kadro geliyor! Müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu verdi. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Akbaşoğlu, kadro çalışmasının Meclis’e geleceğini duyurdu ve mağduriyetin giderileceğinin müjdesini verdi. Peki, Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar…
12.09.2022 Çalışan Hakları