Beijing Guoan

Beijing Guoan

Son dakika Beijing Guoan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beijing Guoan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beijing Guoan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beijing Guoan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beijing guoan gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 beijing guoan haberi bulunmuştur. Tüm beijing guoan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig ekibi, Josef de Souza transferini duyurdu
Süper Lig ekibi, Josef de Souza transferini duyurdu Süper Lig ekibi Başakşehir, ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de forma giyen Josef de Souza'yı renklerine bağladı.
1.01.2024 Başakşehir
Josef de Souza yeniden Türkiye'de! Süper Lig devine imza atıyor
Josef de Souza yeniden Türkiye'de! Süper Lig devine imza atıyor Ülkemizde Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.
26.12.2023 Beşiktaş
Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi
Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi Süper Lig'de Bursaspor'da oynayan daha sonra Villarreal, Marsilya ve Olympiakos gibi kulüplerde forma giyen Cedric Bakambu Galatasaray'da...
20.07.2023 Galatasaray
Galatasaray Cedric Bakambu ile anlaşmaya vardı
Galatasaray Cedric Bakambu ile anlaşmaya vardı Al-Nasr'a yeni imza atmasına rağmen Suudi Arabistan'daki futbol ortamını beğenmeyen Cedric Bakambu Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı.
17.07.2023 Galatasaray
Arabistan'ı görünce hemen Galatasaray'a haber yolladı
Arabistan'ı görünce hemen Galatasaray'a haber yolladı Al Nasr'a yeni imza atmasına rağmen Suudi Arabistan'da yapamayacağını anlayan Cedric Bakambu'nun Galatasaray'a haber yolladığı öğrenildi.
14.07.2023 Galatasaray
Josef de Souza resmen  Beijing Guoan'da!
Josef de Souza resmen Beijing Guoan'da! Beijing Guoan, Beşiktaş'ın eski yıldızı Josef de Souza'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
30.03.2023 Futbol
Beşiktaş'tan son teklif! Kevin N’Koudou artı 2 milyon Euro
Beşiktaş'tan son teklif! Kevin N’Koudou artı 2 milyon Euro Beşiktaş, Fatih Karagümrük'te oynayan Borini için Süleyman Hurma'ya Kevin N’Koudou artı 2 milyon Euro teklif etti.
5.03.2023 Beşiktaş
Josef de Souza Türkiye'den ayrıldı şampiyonluk favorisini açıkladı
Josef de Souza Türkiye'den ayrıldı şampiyonluk favorisini açıkladı Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra Beijing Guoan'la anlaşmaya varan Brezilyalı orta saha Josef de Souza, Süper Lig şampiyonluğu için 'Galatasaray avantajlı' ifadelerini kullandı.
20.02.2023 Futbol
Beşiktaş Josef de Souza'nın sözleşmesini resmen feshetti
Beşiktaş Josef de Souza'nın sözleşmesini resmen feshetti Siyah-beyazlı kulüp, karşılıklı anlaşarak Brezilyalı orta saha oyuncusunun sözleşmesini feshetti.
17.02.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 1 transfer 1 ayrılık!
Beşiktaş'ta 1 transfer 1 ayrılık! Beşiktaş Brezilyalı orta saha Josef de Souza ile yollarını ayırırken, Siyah Beyazlı ekip deprem faciasından dolayı Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'nın tecrübeli futbolcusu Maxim'le anlaşmaya vardı.
15.02.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'den Napoli'ye giden Kim Min Jae için dev transfer iddiası!
Fenerbahçe'den Napoli'ye giden Kim Min Jae için dev transfer iddiası! 2021-2022 sezonu başında Çin ekibi Beijing Guoan'dan dönemin teknik direktörü Vitor Pereira'nın isteğiyle sadece 3 milyon Euro bonservisle transfer edilen Kim Min Jae, Fenerbahçe 'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı-Lacivertliler'e gelmeden evvel de büyük takımların radarında olan ancak adımlarını daha sağlam atmak için Kanarya'yı tercih eden Güney Koreli oyuncu sadece 1 sezonda değerine değer kattı. Ortaya koyduğu oyun ve savunmada verdiği güvenle ön plana çıkan yıldız oyuncu sezonun sona ermesiyle transferin de gözde ismi olmuştu. Başarılı futbolcuyu birçok takım isterken, 25 yaşındaki stoper tercihini İtalya'dan yana kullandı ve 18.05 milyon Euro bedelle Napoli'ye imza attı.
11.11.2022 İtalya
Kim Min-Jae'nin yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe rekor bonservis bedeliyle kasasını doldurdu
Kim Min-Jae'nin yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe rekor bonservis bedeliyle kasasını doldurdu Son dakika transfer gelişmesi. Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'nin, transfer görüşmeleri sebebiyle idmanlara katılmadığı iddia edilmişti. 2021-22 sezonunun başında Çin ekibi Beijing Guoan'dan 3 milyon euro bonservis ödenerek alınan Güney Koreli futbolcu Kim Min-Jae'nin yeni takımı ve bonservis bedeli belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
14.07.2022 Fenerbahçe
Lille veda eden Burak Yılmaz'a dev talip! Serie A ekibiyle görüşmelere başladı...
Lille veda eden Burak Yılmaz'a dev talip! Serie A ekibiyle görüşmelere başladı... Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılan Burak Yılmaz'ın geleceği halen belirsizliğini koruyor. Türkiye'den herhangi bir transfer teklifi almadığını söyleyen Burak Yılmaz'a İtalyan devi talip oldu. Bu sezon önemli hedeflerle yola Serie A'nın köklü kulüplerinden Fiorentina, Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başladı. İşte detaylar...
9.06.2022 Şampiy10
'Tamamen yalan! Biz Burak'ı değil Bafe Gomis'i istiyoruz'
'Tamamen yalan! Biz Burak'ı değil Bafe Gomis'i istiyoruz' Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot tecrübeli golcü Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu, asıl hedeflerinin Gomis olduğunu duyurdu.
5.06.2022 Fransa
Sosa, Gustavo ve Ozan'ın yaptığını tek başına yapacak! Hem de 750 bin euro'ya...
Sosa, Gustavo ve Ozan'ın yaptığını tek başına yapacak! Hem de 750 bin euro'ya... Sosa, Luiz Gustavo ve Ozan Tufan'la yolları ayırmayı düşünen Fenerbahçe aradığı orta sahayı Süper Lig'de buldu. Daha önce Spartak Moskova, Beijing Guoan gibi takımlarda forma giyen ve sözleşmesinde 750 bin euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Brezilyalı yıldızın Ali Koç tarafından transfer listesine alındığı ortaya çıktı.
27.05.2022 Fenerbahçe
Satışı yasak ama bonservis bedeli belli oldu! Dev rakam...
Satışı yasak ama bonservis bedeli belli oldu! Dev rakam... Fenerbahçe 3 milyon euro'ya satın aldığı Kim Min Jae için tam 23 milyon euro'luk bonservis bedeli belirledi.
26.04.2022 Fenerbahçe
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Löw ikna olmuyor Bilic'e talip çıktı
Löw ikna olmuyor Bilic'e talip çıktı Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'ye iki teknik direktörden can sıkıcı haber geldi.
10.01.2022 Fenerbahçe
Serhat Akın paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı! Yeni hoca...
Serhat Akın paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı! Yeni hoca... Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Serhat Akın'ın yeni teknik direktör konusunda yaptığı sosyal medya paylaşımı sarı lacivertli camiayı bir hayli heyecanlandırdı.
9.01.2022 Fenerbahçe
Bilic'ten flaş Fenerbahçe açıklaması! "Ben bir profesyonelim"
Bilic'ten flaş Fenerbahçe açıklaması! "Ben bir profesyonelim" Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Slaven Bilic Çin basınına flaş bir açıklamada bulundu.
27.12.2021 Fenerbahçe
Bu transferler olursa Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar...
Bu transferler olursa Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde finale kadar... Galatasaray devre arasında Patrick Berg, Cedric Bakambu ve Gedson Fernandes'i transfer etmek için yoğun bir çaba sarfedecek.
17.12.2021 Galatasaray
Fenerbahçe - Galatasaray deniyordu! Bakambu Barcelona'da!
Fenerbahçe - Galatasaray deniyordu! Bakambu Barcelona'da! Beijing Guoan ile yollarını ayıran Cedric Bakambu, La Liga devi Barcelona ile anlaşmaya vardı.
30.11.2021 İspanya
Fenerbahçe'den Cedric Bakambu bombası
Fenerbahçe'den Cedric Bakambu bombası Fenerbahçe Beijing Guoan forması giyen Cedric Bakambu için girişimlere başladı.
29.10.2021 Fenerbahçe
Bakambu paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı
Bakambu paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Cedric Bakambu'nun eski takım arkadaşı Kim Min Jae'yi tebrik etmesi dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Min-Jae Kim transferini açıkladı
Fenerbahçe, Min-Jae Kim transferini açıkladı Fenerbahçe, Beijing Guoan forması giyen stoper Min-Jae Kim'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.
8.08.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Beijing Guoan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beijing guoan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.