Behram Kasımi

Behram Kasımi

Son dakika behram kasımi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan behram kasımi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını behram kasımi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Behram Kasımi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan behram kasımi gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 behram kasımi haberi bulunmuştur. Tüm behram kasımi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Rusya ve İran'dan ABD'ye tepki!
Son dakika... Rusya ve İran'dan ABD'ye tepki! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Golan Tepeleri'nde İsrail'in hakimiyetini tanımanın zamanı geldi." şeklindeki ifadelerini eleştirerek, "Golan Tepeleri'nin statüsünü değiştirmeye çalışmak Birleşmiş Milletler (BM) kararlarının doğrudan ihlalidir." dedi. Ayrıca İran'dan yapılan açıklamada bu kararın 'kabul edilemez' olduğu bildirildi.
22.03.2019 Dünya
"İran Dışişleri Bakanlığı Esed'in ziyaretinden habersizdi"
"İran Dışişleri Bakanlığı Esed'in ziyaretinden habersizdi" İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, Dışişleri Bakanlığı'nın, Suriye rejimi lideri Beşşar Esed'in Tahran ziyaretinden hiçbir şekilde haberdar olmadığını belirtti.
5.03.2019 Dünya
İran'dan AB'ye "sabrımızın sınırı var" mesajı!
İran'dan AB'ye "sabrımızın sınırı var" mesajı! İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, AB ülkelerinden Tahran ile ticaret için kurdukları mekanizmayı hızla uygulamaya geçirmelerini istedi.
18.02.2019 Dünya
İran'dan Almanya ve ABD'ye tepki!
İran'dan Almanya ve ABD'ye tepki! İran, Almanya hükümetinin Mahan Havayollarının uçuş izinlerini kaldırmasına ve ABD'de gözaltına alınan İran devlet televizyonu sunucusu Merziye Haşimi'nin gözaltı süresinin uzatılmasına tepki gösterdi.
22.01.2019 Dünya
"Pompeo'nun bölge ziyareti iyi niyetli değil"
"Pompeo'nun bölge ziyareti iyi niyetli değil" İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun bölge ülkelerine gerçekleştirdiği ziyaretin iyi niyetli olmadığını söyledi.
14.01.2019 Dünya
"Pompeo ABD'nin İran düşmanı olduğunu ilan etti"
"Pompeo ABD'nin İran düşmanı olduğunu ilan etti" İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun İran karşıtı açıklamalarına karşılık Washington yönetiminin Orta Doğu'da yeni bir kaos peşinde olduğunu öne sürdü
11.01.2019 Dünya
Son dakika... İran patladı! Terörist listesine...
Son dakika... İran patladı! Terörist listesine... İran, iki İranlının terörist listesine girmesinin ve bu kişilere yaptırım uygulanmasının ardından karşılık vereceğini bildirdi.
9.01.2019 Dünya
Son dakika... İran'da kritik görüşme!
Son dakika... İran'da kritik görüşme! Afganistan'dan gelen Taliban temsilcileri Tahran'a ulaştı ve barış müzakereleri başladı.
31.12.2018 Dünya
ABD'den Arnavutluk'a 'İran' teşekkürü
ABD'den Arnavutluk'a 'İran' teşekkürü ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İranlı iki diplomatı "istenmeyen kişi" ilan eden Arnavutluk'un Dışişleri Bakanı Ditmir Bushati'yi arayarak tebrik etti.
22.12.2018 Dünya
İran'dan İngiltere ve Fransa'ya tepki
İran'dan İngiltere ve Fransa'ya tepki İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, İngiltere ve Fransa'yı füze programına karşı yaptıkları açıklamalar nedeniyle eleştirerek füzelerde nükleer savaş başlığı kullanımıyla ilgili hiçbir planları olmadığını ifade etti.
4.12.2018 Dünya
İran'dan İsrail çağrısı: Acil müdahale edin!
İran'dan İsrail çağrısı: Acil müdahale edin! İran, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durması ve masum sivillerin korunması için uluslararası topluma acil müdahale çağrısı yaptı.
13.11.2018 Dünya
Son dakika... ABD'ye rest: Tanımıyoruz! Savaş...
Son dakika... ABD'ye rest: Tanımıyoruz! Savaş... ABD ile İran arasındaki yükselen tansiyonda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. ABD, nükleer anlaşmayla kaldırılan İran yaptırımlarının enerji, finans ve gemi taşımacılığı sektörlerini içeren ikinci bölümünü uygulamaya başladı. İran'dan ise yanıt gecikmedi. Ruhani, petrol satmaya devam edeceklerini ve ambargoyu tanımayacaklarını belirtti. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi de bu yaptırımların boşa olduğunu belirtti.
5.11.2018 Dünya
İran'dan Pompeo'nun açıklamalarına cevap
İran'dan Pompeo'nun açıklamalarına cevap İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun İran ekonomisi ve terörizmle mücadeleye ilişkin açıklamalarının "avamca ve yanıltıcı" olduğunu söyledi.
30.10.2018 Dünya
İran'dan ABD ve Suudi Arabistan'a tepki!
İran'dan ABD ve Suudi Arabistan'a tepki! İran Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr'in Tahran yönetimi ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.
29.09.2018 Dünya
İran'dan gizli nükleer tesis iddiasına ret
İran'dan gizli nükleer tesis iddiasına ret İran, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Tahran yakınlarında gizli bir nükleer tesis olduğuna ilişkin iddiasını reddetti.
28.09.2018 Dünya
İran'dan flaş hamle! Dışişlerine çağrıldı
İran'dan flaş hamle! Dışişlerine çağrıldı İran, Huzistan eyaletine bağlı Ahvaz kentindeki silahlı saldırıya ilişkin yapılan bazı açıklamalar nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Tahran Maslahatgüzarını Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
23.09.2018 Dünya
Dünya Soçi’den memnun
Dünya Soçi’den memnun Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, önceki gün Soçi’de yaptıkları görüşmede İdlib’de silahtan arındırılmış bir bölge oluşturulması kararını almaları, tüm ülkeler tarafından olumlu karşılandı.
18.09.2018 Gündem
İdlib’de Türkiye çözümü
İdlib’de Türkiye çözümü Rusya’daki Putin-Erdoğan zirvesinden İdlib için çözüm formülü çıktı. Putin, 15-20 km’lik silahsızlanma bölgesi oluşturulacağını açıklarken, “O bölgeden, sayın Erdoğan’ın teklifiyle ağır silahların çekilmesi kararını aldık” dedi
18.09.2018 Gündem
Son dakika... Kasımi: 'İdlib operasyonuna katılmayacağız!'
Son dakika... Kasımi: 'İdlib operasyonuna katılmayacağız!' İran Dışişleri Sözcüsü Behram Kasımi, ülkesinin Esad rejiminin İdlib'e düzenleyeceği olası bir operasyona katılmayacağını söyledi.
17.09.2018 Dünya
İran: ABD tarafından destekleniyor
İran: ABD tarafından destekleniyor İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, Irak'ın Basra kentindeki İran Başkonsolosluğuna saldırı düzenleyenlerin ABD tarafından desteklendiğini söyledi.
12.09.2018 Dünya
İran, Irak büyükelçisini Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı
İran, Irak büyükelçisini Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı Irak'ın Basra kentindeki İran Başkonsolosluğu'nun ateşe verilmesinin ardından Irak'ın Tahran Büyükelçisi İran Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
8.09.2018 Dünya
Operasyona Moskova ve Tahran’dan yeşil ışık
Operasyona Moskova ve Tahran’dan yeşil ışık İran’da yapılacak 3’lü zirve öncesinde, Tahran ve Moskova’nın Esad tarafından İdlib’e yapılacak askeri operasyona destek açıklamaları geldi
3.09.2018 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş İdlib açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş İdlib açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib'teki son duruma ilişkin, "Astana Anlaşmasının devamı için temaslarımızı sürdürüyoruz" dedi.
3.09.2018 Gündem
İran'dan İdlib mesajı: Karmaşık
İran'dan İdlib mesajı: Karmaşık İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, İdlib'deki sorunun çözümünün "karmaşık" olduğunu söyledi.
3.09.2018 Dünya
İran Fransa'nın çağrısına 'Hayır' dedi
İran Fransa'nın çağrısına 'Hayır' dedi İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, balistik füze programının ülkesinin savunması için "hayati" önem taşıdığını belirterek Fransa'nın bu konudaki müzakere çağrısını reddetti.
31.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Behram Kasımi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki behram kasımi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.