Bebek Bakıcısı

Bebek Bakıcısı

Son dakika bebek bakıcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bebek bakıcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bebek bakıcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bebek Bakıcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bebek bakıcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 bebek bakıcısı haberi bulunmuştur. Tüm bebek bakıcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışan anneye bakıcı yardımı nasıl yapılır? Kimler faydalanabilir?
Çalışan anneye bakıcı yardımı nasıl yapılır? Kimler faydalanabilir? Çalışan anneye doğum öncesi ve doğum sonrası birtakım haklar tanınmıştır. Devlet destekleri, kadınların ekonomideki rolünü ve iş hayatındaki konumunu arttırmak için verilmektedir. Çalışan anneye kreş ve bakıcı yardımı da bu haklardan biridir. Peki çalışan anneye bakıcı yardımı nasıl yapılır? Yardım için başvuru şartları nelerdir?
11.11.2019 Çalışan Hakları
Bakıcı arayanlara rehber! 5 bin liraya çıkıyor
Bakıcı arayanlara rehber! 5 bin liraya çıkıyor Eğitimli ve güvenilir bakıcı bulmak zor. Bulsanız da fiyatları cep yakıyor. Fiyat bir tarafa aslolan çocuğun emin ellere teslim edilmesi. Bakıcı seçerken iyi araştırma yapmak, tanıdık yoksa kurumsal bir danışmanlık şirketinden destek almakta fayda var...
14.08.2019 Gündem
Bebekli ailelere uzmanından tatil tavsiyeleri
Bebekli ailelere uzmanından tatil tavsiyeleri Gerekli önlemleri aldıktan sonra bebeklerle tatile çıkmanın onların gelişimi açısından çok faydalı olacağını belirten Uzman Klinik Psikolog Dila Özçelik, bayramda tatile çıkmak isteyen bebekli ailelere önemli önerilerde bulundu.
31.05.2019 Sağlık
Ataşehir'de 'Dilara', Bakırköy'de 'Fazilet'!
Ataşehir'de 'Dilara', Bakırköy'de 'Fazilet'! İstanbul'da bebek bakıcısı olarak çalıştığı evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen kadın tutuklandı.
21.05.2019 Gündem
Dikkat et demişti!
Dikkat et demişti! ABD’li rapçi Mac Miller, ünlü popçu Ariana Grande ile olan 2 yıllık ilişkisinin bitmesinden 3 ay sonra Los Angeles’taki evinde aşırı doz uyuşturucudan ölü bulundu
8.09.2018 Magazin
Kalplerin kraliçesi olacağım
Kalplerin kraliçesi olacağım “Ben insanların kalplerindeki kraliçe olmak istiyorum, bir ülkenin kraliçesi değil” diyen Lady Diana aramızdan ayrılalı dün tam 21 yıl oldu
31.08.2018 Magazin
Lisede skandal! Öğrencisini hamile bıraktı! İkili şimdi...
Lisede skandal! Öğrencisini hamile bıraktı! İkili şimdi... İskoçya'da bir erkek öğretmen ile kız öğrencinin yaşadığı uygunsuz ilişki büyük yankı uyandırdı. Birlikte yaşamaya başlayan çift bebek bekliyor.
12.03.2018 Dünya
Gazetecinin dramı
Gazetecinin dramı Yönetmen Jonathan Levine’in yeni filmi ‘Flarsky’nin başrollerini Oscar ödüllü aktris Charlize Theron ile Seth Rogen’in üstleneceği kesinleşti.
22.03.2017 Magazin
İş vaadiyle Türkiye'ye çağırıp zorla fuhuş yaptırdılar
İş vaadiyle Türkiye'ye çağırıp zorla fuhuş yaptırdılar Adana'da 4 Uganda ve 1 Gürcistan uyruklu kadını "çocuk bakıcısı ve hizmetli" olma vaadiyle Adana'ya getirtip zorla fuhuş yaptırdığı ileri sürülen biri kadın iki kişi tutuklandı
1.03.2017 Yaşam
"Böyle ilginç fantezileri var"
"Böyle ilginç fantezileri var" Şarkıcı Gülşen'in, doğacak bebeğiyle ilgili radikal bir karar aldığı ortaya çıktı.
17.12.2016 Magazin
Cesur sahneleri yine gündemde!
Cesur sahneleri yine gündemde! Katherine Waterston'un bu sahneleri yeniden gündem oldu..
17.11.2016 Magazin
Bebek bakıcısını seks yaptığı çocuğun babası kurtardı
Bebek bakıcısını seks yaptığı çocuğun babası kurtardı 11 yaşındaki çocukla seks yapan bebek bakıcısı, mahkemede çocuğun babası kendisini savununca hapis cezası almaktan kurtuldu.
5.10.2015 Dünya
Çocuklu tatilin en keyifli rotaları
Çocuklu tatilin en keyifli rotaları Çocuğunuzla birlikte keyifli bir tatil yapmak için doğru yeri seçmek önemli. Mika Tur Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Çubuk, çocuklu aileler için yaz aylarında gidilebilecek rotaları ve otelleri belirledi.
26.06.2015 Magazin
İş vaadiyle kandırıp tecavüz ettiler
İş vaadiyle kandırıp tecavüz ettiler 18 yaşındaki iş vaadiyle İngiltere'ye getiren çift, kıza tecavüz edip fuhuşa zorladı.
11.04.2015 Dünya
11 aylık bebeği istismar ettiler!
11 aylık bebeği istismar ettiler! ABD'nin Teksas eyaletinde, Ashley Dack ile Patrick Schuneman çiftinin yaptıkları çocuk tacizleri tüyler ürpetti.
24.03.2015 Dünya
Netanyahu'nun partisinden IŞİD'li reklam
Netanyahu'nun partisinden IŞİD'li reklam İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ve alay konusu olan reklam filminin ardından bir reklam daha yayınlandı. Netanyahu'nun partisi Likud, İsrail’deki genel seçimler öncesi IŞİD militanlarının canlandırıldığı tanıtım filmi yayınladı.
16.02.2015 Dünya
Her gün yeni bir suçlama
Her gün yeni bir suçlama İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Obama’ya kafa tuttuğu günden beri kâbus yaşıyor...
4.02.2015 Dünya
Senin gibi insan olmaz olsun!
Senin gibi insan olmaz olsun! Uganda'da gözü dönmüş bakıcı kadın, küçük kızı tokatladı, tekmeledi, üzerinde tepindi...
22.11.2014 Dünya
7 Bin liraya bebek bakıcısı
7 Bin liraya bebek bakıcısı Bade (İşçil) Süalp, bir ay sonra dünyaya gelecek olan oğlu Miles için tüm hazırlıkları tamamladı.
25.06.2014 Magazin
Bakıcı seçerken...
Bakıcı seçerken... Siz İstanbullusunuz ama yeni yeni konuşmaya başlayan kızınız Kayseri şivesiyle konuşuyor; çünkü bakıcınız Kayserili! Olsun siz onu düzeltirsiniz. Asıl önemli olan, sevgiyi bakıcısından dolu dolu alabilmesi.
19.08.2013 Arşiv
Zeka küpü minikler
Zeka küpü minikler Bebeğinizin beyni, hayatının ilk 3 yılında şaşırtıcı bir hızla gelişir. Çocuklarınızın zeka gelişimini ve beyin gücünü artırmanın yollarını uzmanlara sorduk.
11.01.2013 Arşiv
Ünlü muhabirin acı günü!
Ünlü muhabirin acı günü! ABD’nin New York eyaletinde ve çevresinde yayın yapan News 12 kanalının tanınmış muhabiri Michael Baldwin’in bebeği ve bebek bakıcısı Baldwin’in evinde ölü bulundu...
3.09.2011 Dünya
Rönesans atakta
Rönesans atakta Rönesans, 700 milyon euro yatırımla 3 yılda 10 proje tamamlayacak
25.04.2011 Arşiv
Çocuğunuzun zekasını açacak 25 yol
Çocuğunuzun zekasını açacak 25 yol Çocukların bir çok şeyi sizi izleyerek öğrendiğini unutmayın ve ona iyi örnek olun...
6.03.2009 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Bebek Bakıcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bebek bakıcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.