Bebe Rexha

Bebe Rexha

Son dakika Bebe Rexha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bebe Rexha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bebe Rexha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bebe Rexha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bebe rexha gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 bebe rexha haberi bulunmuştur. Tüm bebe rexha haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı fazla kiloları sebebiyle terk edildi!
Ünlü şarkıcı fazla kiloları sebebiyle terk edildi! Ünlü şarkıcı Bebe Rexha zor günler geçiriyor. Gösteri dünyasının tanınmış isimlerinin üzerinde zayıf ve güzel görünme baskısı var. Son zamanlarda yüzü bir türlü gülmeyen Bebe Rexha'da fazla kilolarından dolayı sevgilisinden oldu.
1.08.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı
Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı Ünlü şarkıcı Bebe Rexha, New York konserinde saldırıya uğradı. Konser alanındaki bir kişinin sahneye fırlattığı telefonun yüzüne isabet etmesiyle yaralanan ve hastaneye götürülen Rexha, dikiş atılan kaşının son halini paylaştı.
20.06.2023 Magazin
Bebe Rexha 'zor bir durum' dedi ve çağrıda bulundu!
Bebe Rexha 'zor bir durum' dedi ve çağrıda bulundu! Bebe Rexha, son dönemde aldığı 13 kilonun nedenini açıkladı ve kendisine yönelen eleştirilere bir son vermesi için çağrıda bulundu. Rexha, eleştirilerin ve kendisiyle dalga geçilmesinin "zor bir durum" olduğunu sözlerine ekledi.
27.05.2023 Magazin
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek?
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek? Türk kızı Betül Akmar, Almanya'yı Eurovision'da temsil etme yolunda adaylığını koydu. Almanya'nın başkenti Berlin'de doğan Türk vatandaşı Betül Akmar ilk iki elemeyi geçti, son elemeyi de geçerse finale katılmaya hak kazanacak. Peki, Betül Akmar kimdir?
28.01.2023 Gündem
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu! Ünlü modacı Rufat İsmayil, Burçin Terzioğlu’nun bir dizide rolü gereği giydiği tasarımının beğenilmeyip aşağılanması sonrası suç duyurusunda bulundu. Rufat İsmayil dilekçesinde “Tasarımım benden izinsiz kullanıldı, üstelik reyting uğruna aşağılanıp kötülendi. İtibar kaybı yaşadım” dedi
27.11.2020 Magazin
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı Ruja Ignatova kendine Kripto Kraliçe adını takmıştı. Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek insanların milyarlarca eurosunu aldı. İki yıl sonra sırra kadem bastı. 'Kayıp Kripto Kraliçe' podcast yayınını hazırlayan Jamie Bartlett, Ignatova'nın bunu nasıl başardığını ve şimdi nerede saklanıyor olabileceğini araştırdı.
28.11.2019 Dünya
Bebe Rexha beyazlar içinde!
Bebe Rexha beyazlar içinde! Ünlü şarkıcı Bebe Rexha, Nashville'de gerçekleşen Müzik Dünyası Ödül Töreni'ne katılan ünlüler arasındaydı.
9.05.2019 Magazin
Kraliçenin mücevherleri
Kraliçenin mücevherleri Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra Moda Haftası’ndaki defilesinde Kraliçesi II. Elizabeth’e ait olan üç mücevheri tasarımlarının üzerinde kullanacak. Mücevherler ilk kez bir moda tasarımcısına emanet edilecek.
4.09.2018 Magazin
ABD’Ye Küba damgası!
ABD’Ye Küba damgası! Dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Törenin en çok kazananı ise iki büyük ödül alan Küba asıllı şarkıcı Camila Cabello oldu
21.08.2018 Magazin
MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde Bebe şov!
MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde Bebe şov! Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan 2016 MTV Avrupa Müzik Ödülleri (EMA) önceki gece Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yapılan törenle sahiplerini buldu. Geceye, sunuculuk da yapan Bebe Rexha’nın sahne şovu damga vurdu
7.11.2016 Magazin
Tarkan, dünya listesine girdi
Tarkan, dünya listesine girdi O şarkısı 'gelmiş geçmiş en iyi 15' şarkı listesine girdi.
18.04.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bebe Rexha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bebe rexha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.