Bayram Harçlığı

Bayram Harçlığı

Son dakika bayram harçlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram harçlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram harçlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Harçlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram harçlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 bayram harçlığı haberi bulunmuştur. Tüm bayram harçlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da 18 yıldır aynı şeyi yapıyor! Yüzlerce çocuk harçlık almak için oraya koştu
Adana'da 18 yıldır aynı şeyi yapıyor! Yüzlerce çocuk harçlık almak için oraya koştu Adanalı aile yıllardır her bayram aynı geleneği devam ettiriyor. Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu.
12.04.2024 Adana
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı'nın 2. gününde Malatya'da depremzedeler ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
29.06.2023 Gündem
PTT Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2023 Kurban Bayramı öncesi 2000 TL harçlık yatacak mı?
PTT Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2023 Kurban Bayramı öncesi 2000 TL harçlık yatacak mı? PTT Kurban Bayramı harçlığı haberi geldi. 2000 TL bayram yardımı var mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Milyonlarca kişinin beklediği müjdeli haber sonrası PTT Kurban bayramı desteği hakkında araştırmalar da devam etti. Başvuru yapacakların banka hesaplarına yatması beklenen bayram harçlığı hakkında detaylar haberimizde.
23.06.2023 Ekonomi
Başvuru için son 15 gün! Öğrenciler 1000 TL bayram ikramiyesine kavuşuyor, Kurban Bayramı'nda hesaplara bekleniyor!
Başvuru için son 15 gün! Öğrenciler 1000 TL bayram ikramiyesine kavuşuyor, Kurban Bayramı'nda hesaplara bekleniyor! Üniversite öğrencileri 1000 TL bayram ikramiyesi için gün sayıyor. Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesi emeklilerin aldığı ikramiyeler bu kez öğrencilerin cebine girmeye hazırlanıyor. AK Parti Seçim Beyannamesi'nde yer almıştı. 1000 TL tutarındaki bayrama ikramiyesi için artık gün sayılıyor. Milyonlarca öğrenciye cep telefonu alımında vergi indirimi de geleceği müjdelenmişti. 28 Haziran Kurban Bayramı'nın ilk günü. O güne kadar başvuru sürecinin ve ödeme takviminin de netleşmesi bekleniyor. Peki öğrencilere 1000 TL ikramiye başvurusu başladı mı, ne zaman sonuçlanır? İşte detaylar...
11.06.2023 Ekonomi
Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı! Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, e devlet başvuru ekranı açıldı mı, 1000 TL bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, neden henüz yatmadı?
Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı! Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, e devlet başvuru ekranı açıldı mı, 1000 TL bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, neden henüz yatmadı? Kurban bayramı hazırlıkları devam ederken gözler seçim vaatlerinden biri olan öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı için gelecek habere çevrildi. Yükseköğretim, ortaöğretim ve ilköğretim öğrencileri arama motorlarına yönelerek “Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verilecek mi, öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, bayram ikramiyesi e devlet başvuru ekranı açıldı mı?” sorularına yanıt arıyor. İşte Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi hakkında merak edilenler…
8.06.2023 Ekonomi
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti Çekmeköy'de bir iş insanının evine giren gaspçı, iş insanın eşi ve kızının başına silah dayayarak evde bulunan bir miktar ziynet eşyası, para ve garajdaki aracı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, biri iş insanının şoförü 2 kişiyi gözaltına aldı.
20.05.2023 Yaşam
Kurban bayramı harçlığı verilecek mi, bayram harçlığı başvurusu başladı mı? Öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı ne zaman verilecek?
Kurban bayramı harçlığı verilecek mi, bayram harçlığı başvurusu başladı mı? Öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı ne zaman verilecek? Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda 2 kez emeklilere ödenen bayram ikramiyesi gibi öğrencilere bayram harçlığı verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. Gençler, bayram harçlığı başvurusu ve ödeme tarihine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi, bayram harçlığı başvurusu gerekiyor mu?
20.05.2023 Ekonomi
Mezarlıkta kahreden detay! Beyaz duvağın sırrı ortaya çıktı
Mezarlıkta kahreden detay! Beyaz duvağın sırrı ortaya çıktı Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen yerler arasında olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzedeler bayram namazının ardından mezarlıklara akın etti. Bayram sabahı dolup taşan mezarlıktaki acı detay da ortaya çıktı.
22.04.2023 Yaşam
KYK bayram harçlığı veriliyor mu? Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi KYK'dan geliyor mu?
KYK bayram harçlığı veriliyor mu? Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi KYK'dan geliyor mu? KYK bayram harçlığı veriyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verilecek mi sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Son gelen bilgilere göre KYK tarafından öğrencilere 1000 TL bayram ikramiyesi verileceği yönünde oldu.
14.04.2023 Ekonomi
1000 TL bayram başvurusu gündem oldu! PTT bayram yardımı yapıyor mu, açık kapı 1000 TL bayram harçlığı mı verilecek? E devlet PTT yardım sorgulama!
1000 TL bayram başvurusu gündem oldu! PTT bayram yardımı yapıyor mu, açık kapı 1000 TL bayram harçlığı mı verilecek? E devlet PTT yardım sorgulama! E devlet PTT bayram yardımı başvurusu ve PTT bayram harçlığı aramaları gündem oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından bayram harçlığı verileceği iddiaları sonrası vatandaşlar e devletten bayram harçlığı nasıl alınır, PTT bayram yardımı başvurusu nasıl yapılır? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İçişleri Bakanlığının Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede 'Açık Kapı' yardım başvurusu hakkında bilgiler ile ilgili geçen yıl açıklama yapmış ve söz konusu iddialara açıklık getirmişti. Peki, PTT bayram yardımı yapıyor mu, açık kapı 1000 TL bayram harçlığı mı verilecek? İşte PTT bayram yardımı iddialarına yönelik merak edilen bilgiler…
13.04.2023 Ekonomi
Gençlere 1000 TL bayram harçlığı (ikramiyesi) verilecek mi? Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı ne zaman yatar, öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
Gençlere 1000 TL bayram harçlığı (ikramiyesi) verilecek mi? Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı ne zaman yatar, öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Öğrenciye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, 1000 TL bayram harçlığı şartları nelerdir, üniversite öğrencilerine bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? Öğrencilere bayram harçlığı başvuru sürecine dair detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Emeklilere bayram ikramiyesi ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verileceği aktarıldı. AK Parti’nin seçim öncesinde 3 sürpriz vaadinden biri olan gençlere 1000 TL bayram ikramiyesi araştırmaları AK Parti seçim beyannamesinin açıklanma günü nedeniyle yoğunlaştı. Peki, öğrencilere bayram ikramiyesi verilecek mi, üniversite öğrencilere bayram harçlığı ne zaman yatacak? Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, 1000 TL bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı kimlere verilecek?
12.04.2023 Ekonomi
Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? Gençlere 1000 TL bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, nasıl ve nereden alınır?
Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? Gençlere 1000 TL bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, nasıl ve nereden alınır? 1000 TL bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, üniversite öğrencilerine 1000 TL bayram harçlığı mı verilecek? Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomi politikasıyla ilgili görev üstlenmeye karar verdi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, "Ekonomi politikalarımızı daha da güçlendirmek için ciddi hazırlıklar yürütüyoruz. Mehmet Şimşek kardeşimizin koordinasyonunda bir ekip, bu doğrultuda hazırlıklar yapıyor." İfadeleri ve Erdoğan’ın “Seçime doğru yeni sürprizlerimiz olacak” sözleri sonrasında vatandaşın cebini doğrudan etkileyecek 3 önemli konu üzerinden çalışıldığı ortaya atıldı. Üzerinden çalışılan konulardan birinin de üniversite öğrencilerine bayram harçlığı konusu oldu. Peki, üniversite öğrencilerine bayram harçlığı verilecek mi, üniversite öğrencilerine 1000 TL bayram harçlığı nasıl ve nereden alınır, şartları ne? Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, gençlere 1000 TL bayram harçlığı ne zaman yatar?
11.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! AK Parti'den seçim öncesi üç sürpriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! AK Parti'den seçim öncesi üç sürpriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı bazı sürprizlerin detayları ortaya çıkmaya başladı. Şu anda üç uygulama üzerinde çalışılıyor. Bunların, “Aile hesabı oluşturulması, vatandaşlık fonu ve gençlere bayram ikramiyesi” olduğu öğrenildi.
6.04.2023 Gündem
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları! 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
9.12.2022 Magazin
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan Hıso, kendisine yöneltilen suçlamaları bir kez daha reddetti.
27.07.2022 Gündem
Bülent Ersoy sahnede bayram harçlığı dağıttı!
Bülent Ersoy sahnede bayram harçlığı dağıttı! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Bodrum'da bir restoranda sahne aldı. Şarkılarının çoğunu mikrofonsuz çıplak sesle okuyan usta sanatçı, dinleyicilerden büyük alkış aldı.
17.07.2022 Magazin
İlayda Şeker'den bayram harçlığı paylaşımı! "Beyim çok bonkör"
İlayda Şeker'den bayram harçlığı paylaşımı! "Beyim çok bonkör" Survivor 2021'de arkadaşlıkları aşka dönüşen İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Şeker son olarak sevgilisinin bayram harçlı verdiğini söyleyerek bir paylaşım yaptı.
9.07.2022 Magazin
İlayda Şeker İsmail Balaban'dan bayram harçlığını altın olarak aldı!
İlayda Şeker İsmail Balaban'dan bayram harçlığını altın olarak aldı! Survivor 2021'de yarışmacı olarak yer alan İsmail Balaban yarışma sırasında nişan atmıştı. İsmail Balaban yarışma sonrası ise yine aynı yarışmada yer alan İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şeker son olarak sevgilisinin bayram harçlı verdiğini söyleyerek bir paylaşım yaptı.
9.07.2022 Magazin
Devletten milyonlarca kişiye bayram harçlığı! Başvurular başladı! 750 lira...
Devletten milyonlarca kişiye bayram harçlığı! Başvurular başladı! 750 lira... Devletten milyonlarca vatandaşa bayram harçlığı. Başvurular E-Devlet üzerinden yapılacak. 750 liraya kadar para desteği bayram öncesi hesaplara yatacak. Aile Destek Programı ile düşük gelirli ailelere çeşitli destekler sağlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Aile Desteği Programı’nı açıklamıştı. Bunun üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını belirtti. İşte Aile Destek Programı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
5.07.2022 Ekonomi
Yüksek emekli maaşı ve ikramiye fırsatı! Maaş ve ikramiyeyi zamlı alacaklar
Yüksek emekli maaşı ve ikramiye fırsatı! Maaş ve ikramiyeyi zamlı alacaklar Emekli milyonlarca vatandaşın maaşına zam geliyor. Emekli milyonlarca vatandaşın maaşı ve kıdem tazminatı artacak. Emeklilik hakkı kazananların ise ne zaman dilekçe vermesi gerektiği merak konusu oldu. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilik hakkı kazanan vatandaşların temmuz ayında dilekçe vermesi daha karlı oluyor. Fakat burada dikkat edilmesi gereken kritik detay net aylık miktarı. Net aylığınız 8 bin 430 liranın altındaysa emeklilik için müracaatta bulunabilirsiniz. Fakat bunun rakamın üzerindeyse beklemek daha avantajlı oluyor. İşte emeklilik ile ilgili son dakika tüm detaylar...
23.06.2022 Emekli
Yeni genelge ile duyuruldu! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, resmen değişti, artık 10.848 TL
Yeni genelge ile duyuruldu! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, resmen değişti, artık 10.848 TL Milyonlarca çalışanı ilgilendiren değişiklik! Resmen duyuruldu. Ödeme miktarı arttı. 2022 itibarı ile 10 bin 848 lira oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı, memurlara yapılan 'Ek zam'larla ilgili yeni genelge yayımladı. Memur ve memur emeklilerinin zammı yüzde 30.95 olarak netleşirken, işçilerin kıdem tazminatı tavanı da yükseldi.
26.01.2022 Çalışan Hakları
Kıdem tazminatında fazla mesai detayı! Sınır 8.284,51 lira...
Kıdem tazminatında fazla mesai detayı! Sınır 8.284,51 lira... Milyonlarca çalışan merak ediyordu, nihayet cevap buldu. Fazla mesailer kıdeme esas ücrete dahil mi? Bunu kimse bilmiyordu, Yargıtay karar verdi. Kıdem tazminatı için kritik uyarı geldi. O ödemelerin de kıdeme dahil olduğu ortaya çıktı. Tavanın üst sınırını aşmaması gerekiyor. Sınır ise şu an için 8.284,51 TL olarak belirlendi. Sendika ile işverenin anlaşıp yukarı çekmesi de mümkün değil. Fazla çalıştıysanız ve kıdem tazminatı hakkınız doğduysa bu konuda çok dikkatli olun.
18.08.2021 Ekonomi
Kredi kartı olan ve kredi çekecek herkes için geçerli! Flaş detay, faizler...
Kredi kartı olan ve kredi çekecek herkes için geçerli! Flaş detay, faizler... Bankadan kredi çekmek isteyen veya kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Faizler ile ilgili flaş detay. Kredi kartı kullanan kişiler bazı durumlarda karttan para çekmek durumunda kalıyor. Bu da çekilen paraya faiz işlenmesine sebep oluyor. Her bankanın çekim ücreti farklı. Nakit çekiminde faizler günlük olarak işlediğinden belirtilen detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Öte yandan kredi çekmek isteyip olumlu sonuç alamayanlar için de 5 tane sebebi olacak bir bilgilendirme yapıldı. İşte kredi çekmek isteyen ve kredi kartı kullananları ilgilendiren önemli detaylar
15.07.2021 Ekonomi
Emniyet "bayram harçlığı" paylaşımlarına karşı uyardı
Emniyet "bayram harçlığı" paylaşımlarına karşı uyardı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, sosyal medya sitelerinde "E-Devlet üzerinden bayram harçlığı başvurusu" ifadesinin yer aldığı asılsız paylaşımlara karşı vatandaşı uyardı.
9.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Harçlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram harçlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.