Batur Altıparmak

Batur Altıparmak

Son dakika Batur Altıparmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batur Altıparmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batur Altıparmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batur Altıparmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batur altıparmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 batur altıparmak haberi bulunmuştur. Tüm batur altıparmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrfan Can Kahveci ve ailesine küfür! Danimarka'da ortalığı karıştıran sözler, işte ilk açıklama
İrfan Can Kahveci ve ailesine küfür! Danimarka'da ortalığı karıştıran sözler, işte ilk açıklama Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'e deplasmanda 6-1 yenildiği maçın ardından, İrfan Can Kahveci ile tribündeki bir taraftar arasında gergin anlar yaşandı. Tribünlerle gerginlik yaşayan İrfan Can Kahveci cephesinden ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
1.12.2023 Fenerbahçe
Oynamak istediği Süper Lig devine haber yolladı: Boş sözleşmeye imza atarım
Oynamak istediği Süper Lig devine haber yolladı: Boş sözleşmeye imza atarım Fatih Karagümrük'le yollarını ayırdıktan sonra kendisine yeni bir kulüp bakan Caner Erkin'in Beşiktaş'a haber yollayarak "Boş sözleşmeye imza atarım" dediği öğrenildi.
9.12.2022 Beşiktaş
Önce Caner Erkin için Pereira ile Koç'u bombaladı ardından İrfan Can gerçeğini açıkladı!
Önce Caner Erkin için Pereira ile Koç'u bombaladı ardından İrfan Can gerçeğini açıkladı! Okay Yokuşlu, İrfan Can Kahveci, Caner Erkin, Salih Uçan gibi tecrübeli futbolcuların menajerliğini üstlenen Batur Altıparmak'ın açıklamaları özellikle Fenerbahçe cephesinde olay oldu. İşte Altıparmak'ın o sözleri...
15.02.2022 Fenerbahçe
Batur Altıparmak'tan flaş Caner Erkin açıklaması
Batur Altıparmak'tan flaş Caner Erkin açıklaması Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin hakkında açıklama yapan Batur Altıparmak 'Trabzonspor'la hiç görüşmedik' dedi.
1.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin cephesinden ilk açıklama!
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin cephesinden ilk açıklama! Fenerbahçe'nin Sinan Gümüş ile birlikte kadro dışı bıraktığı Caner Erkin'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Menajer Batur Altıparmak, Caner'in takımda kalıp forma savaşı vermek istemesine karşın Pereira ve yönetimin bunu kabul etmediğini söyledi.
4.08.2021 Futbol
'Ben beğenmedim ufaklık telefonla oynarken...'
'Ben beğenmedim ufaklık telefonla oynarken...' "Umut Meraş, Caner’in kramponlarını taşır!” tweetini beğendikten sonra konuyla ilgili açıklama yapan Caner Erkin menajerine "Benim ufaklık telefonla oynarken herhalde beğen tuşuna bastı." dedi.
16.06.2021 Fenerbahçe
Batur Altıparmak Bursaspor'dan ayrılıyor
Batur Altıparmak Bursaspor'dan ayrılıyor Bursaspor'un yıldız futbolcularından Batur Altıparmak'ın takımdan ayrılacağı öğrenildi.
19.01.2021 TFF 1.Lig
Fatih Terim açıklaması dikkat çekti
Fatih Terim açıklaması dikkat çekti Başakşehir'in yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci, Fatih Terim hakkında 'Çok değerli bir hocamız' açıklamasında bulundu.
11.01.2021 Galatasaray
Caner Erkin yeniden Fenerbahçe’de
Caner Erkin yeniden Fenerbahçe’de Son dakika haberine göre, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin yeniden Fenerbahçe'de... Sarı lacivertliler tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı.
6.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Caner Erkin'le el sıkıştı! Maaşı...
Fenerbahçe, Caner Erkin'le el sıkıştı! Maaşı... 31 yaşındaki sol bek, 4 yıl önce ayrıldığı Fenerbahçe’ye dönmeye hazırlanıyor. Menacerinin önümüzdeki sezon Beşiktaş’ta devam etmeyeceğini açıkladığı Caner, Sarı- Lacivertliler ile prensipte anlaştı.
24.06.2020 Fenerbahçe
Ve açıkladı! Caner Erkin, Beşiktaş'tan ayrılıyor...
Ve açıkladı! Caner Erkin, Beşiktaş'tan ayrılıyor... Caner Erkin'in menajeri, oyuncusunun sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını açıkladı.
23.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Caner Erkin teklifi
Beşiktaş'ın Caner Erkin teklifi Milli sol bekin Beşiktaş ile olan sözleşmesi bitecek. Fenerbahçe ve Başakşehir’in de istediği Caner Erkin için Siyah- Beyazlılar, kontrat uzatma teklifini hazırladı.
18.05.2020 Beşiktaş
Ne Beşiktaş ne Fenerbahçe! Caner Erkin...
Ne Beşiktaş ne Fenerbahçe! Caner Erkin... Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Fenerbahçe'den bir teklif almadıklarını ancak Beşiktaş'ın da yeni sözleşme için kapılarını çalmadıklarını belirtti.
12.05.2020 Fenerbahçe
Caner Erkin'in menajeri açıkladı!
Caner Erkin'in menajeri açıkladı! Kartal’daki 4 yıllık kontratı sezon sonunda tamamlanacak olan Caner Erkin’in menacerinden oyuncusunun durumuyla ilgili olarak açıklama geldi.
12.05.2020 Beşiktaş
Batur Altıparmak: Selçuk İnan hiç düşünmeden kabul etti
Batur Altıparmak: Selçuk İnan hiç düşünmeden kabul etti Okay Yokuşlu, Caner Erkin, İrfan Can Kahveci ve Selçuk İnan gibi birçok önemli oyuncunun menajerliğini yapan menajer Batur Altıparmak çarpıcı açıklamalara imza attı.
16.04.2020 Galatasaray
Fenerbahçe'den Caner Erkin'e 11 milyon TL'lik teklif!
Fenerbahçe'den Caner Erkin'e 11 milyon TL'lik teklif! Fenerbahçe'nin Caner Erkin'e yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı. Habere göre sarı lacivertliler, tecrübeli oyuncuya yıllık 1 milyon 750 bin avro teklif etti.
10.04.2020 Fenerbahçe
İşte Mehmet Topal'ın yeni adresi!
İşte Mehmet Topal'ın yeni adresi! Yönetimle karşılıklı olarak anlaşarak Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mehmet Topal, İspanya Ligi’ne dönüş yapmaya hazırlanıyor.
11.08.2019 İspanya
Mehmet Topal sürprizi! Görüştüler...
Mehmet Topal sürprizi! Görüştüler... Fenerbahçe ile yolları ayıran Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak’ın Galatasaray ile masaya oturduğu öğrenildi. Transferde son kararı Fatih Terim verecek.
29.06.2019 Galatasaray
Resmi açıklama geldi! Enes Ünal-Galatasaray...
Resmi açıklama geldi! Enes Ünal-Galatasaray... Galatasaray'da transfer hareketliliği sürerken, gündemi meşgul eden isimler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.
19.06.2019 Futbol
Menajeri açıkladı! Mehmet Topal...
Menajeri açıkladı! Mehmet Topal... Ligin son haftasındaki Antalyaspor maçında taraftarlarla gerginlik yaşayan, ismi Başakşehir’le anılan Mehmet Topal’ın menajeri Altıparmak, söylentilere son noktayı koydu: Sözleşmemiz var, herhangi bir transfer planımız yok.
1.06.2019 Futbol
Emre Belözoğlu'ndan sonra Mert Günok Fenerbahçe'ye...
Emre Belözoğlu'ndan sonra Mert Günok Fenerbahçe'ye... Emre Belözoğlu ile gelecek sezon için anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Mert Günok'u da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
25.05.2019 Fenerbahçe
Batur Altıparmak: Mehmet Topal ve Selçuk İnan'a haksızlık yapılıyor
Batur Altıparmak: Mehmet Topal ve Selçuk İnan'a haksızlık yapılıyor Türk futbolunda önemli bir yere ve göreve sahip olan menajerlik sisteminde başarılı isimlerin başında gelen Batur Altıparmak, vizyonunu ve misyonunu Demirören Haber Ajansı'na anlattı. Her zaman Türk futbolcuyu yurt dışına ihraç etmek için planlar yaptıklarını belirten Batur Altıparmak, kulüplerin yabancı kuralını kullanım şekillerinden ekonomik yapılarına, genç oyuncuların 20-21 yaşlarında gerilemeye başlamasının sebeplerini ve son zamanlarda Mehmet Topal ve Selçuk İnan gibi Türk futboluna damga vurmuş isimler için yapılan olumsuz algı yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu.
14.03.2019 Futbol
Barış Alıcı için Galatasaray itirafı!
Barış Alıcı için Galatasaray itirafı! Menajer Batur Altıparmak, “Barış Alıcı’yı Galatasaray ile Başakşehir de istemişti. Doğru zamanda Fenerbahçe'ye geldi” dedi.
17.12.2018 Fenerbahçe
TFF'den 9 menajere ihtar!
TFF'den 9 menajere ihtar! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bazı menajerlere ihtar verdi.
14.12.2018 Futbol
Süper Lig'de 14 kulüp ve menajerler PFDK'ye sevk edildi
Süper Lig'de 14 kulüp ve menajerler PFDK'ye sevk edildi TFF, 23 menajerin ve Süper Lig'de 14 kulübün talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildiğini açıkladı.
22.11.2018 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Batur Altıparmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batur altıparmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.