Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İrfan Can Kahveci ve ailesine küfür! Danimarka'da ortalığı karıştıran sözler, işte ilk açıklama

İrfan Can Kahveci ve ailesine küfür! Danimarka'da ortalığı karıştıran sözler, işte ilk açıklama

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'e deplasmanda 6-1 yenildiği maçın ardından, İrfan Can Kahveci ile tribündeki bir taraftar arasında gergin anlar yaşandı. Tribünlerle gerginlik yaşayan İrfan Can Kahveci cephesinden ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

İrfan Can Kahveci ve ailesine küfür! Danimarka'da ortalığı karıştıran sözler, işte ilk açıklama

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci haftasında Fenerbahçe, Danimarka'nın Nordsjaelland takımı karşısında deplasmanda 6-1'lik şok bir mağlubiyet yaşadı.

Right to Dream Park Stadı'nda oynanan maç sonrasında tatsız bir olay da meydana geldive sarı lacivertli takımın tecrübeli oyuncusu İrfan Can Kahveci ile taraftarlar arasında gergin anlar yaşandı.

İrfan Can karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından kendisine tepki gösteren bir taraftarın yanına gitmeye çalıştı. Oldukça sinirli görünen Fenerbahçeli futbolcuyu Osayi, güçlükle sakinleştirdi. Daha sonra birkaç güvenlik görevlisi de araya girerek olayın büyümesi engellendi.

Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine olayla ilgili kısaca konuşan bir güvenlik görevlisi İrfan Can Kahveci'nin söz konusu taraftarın kendisini kızdırdığı için sinirlendiğini söyledi.

İrfan Can'ın yanı sıra İsmail Yüksek de taraftarlarla gerginlik yaşarken sarı lacivertli antrenörler genç oyuncuyu sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

Öte yandan karşılaşmanın ardından İrfan Can Kahveci, bir tribünle tartışma yaşarken olayla ilgili açıklama geldi.

Haberin Devamı

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan İrfan Can Kahveci'nin temsilcisi Batur Altıparmak şu sözleri kullandı:

"Maç başından beri, ısınmalar dahil Nordsjaelland tribününde bulunan bir Türk taraftar, İrfan Can'a ve ailesine küfrediyor. İrfan da oyuna girerken; 'Maç sonu görüşürüz' diyor. Maç sonunda tribündeki o arkadaş, küfürlerine ve tahriklerine devam ediyor. İrfan da tribüne doğru gidiyor. Orası Fenerbahçe tribünü değil ancak Danimarka'da yaşayan Türklerin de bulunduğu bir blok."