Battle Royale

Battle Royale

Son dakika battle royale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan battle royale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını battle royale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Battle Royale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan battle royale gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 battle royale haberi bulunmuştur. Tüm battle royale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak Türk Baklavası Free Fire oyununa ödül olarak eklendi! Free Fire gelen Ramazan dönemiyle birlikte Türkiye’deki oyun severlere bir sürpriz yaparak Türk Baklavası’nı sevilen oyuna ödül olarak dahil etti ve 1 ton gerçek baklavayı da oyunculara dağıtmaya hazırlanıyor.
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Türk dizileri oyun sektörüne ilham oluyor
Türk dizileri oyun sektörüne ilham oluyor Türk oyun geliştirme şirketi InGame Group'un Üst Yöneticisi Gözalan, "Türk dizi ve filmleriyle birlikte MENA bölgesi, Türk kültürüne aşina oldu ve buna bağlı olarak bu bölgeden oyunlarımıza hatırı sayılır bir ilgi oluştu." dedi.
23.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
PUBG yeni güncellemeyle neler getiriyor?
PUBG yeni güncellemeyle neler getiriyor? Battle Royale oyunlarının atalarından olan PlayerUnknown's Battlegrounds, konsol platformları için büyük bir güncellemeyi Temmuz sonunda kullanıcılara sunacak.
15.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortniye 10. sezon ne zaman geliyor?
Fortniye 10. sezon ne zaman geliyor? Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, sürekli güncellenmeye devam ediyor.
13.07.2019 Bilim ve Teknoloji
3 milyon dolar ödüllü turnuva başlıyor
3 milyon dolar ödüllü turnuva başlıyor Tüm dünyada 250 milyondan fazla oyuncusu bulunan Fortnite’ın yaratıcısı Epic Games, yaptığı bir açıklamayla sevilen oyunu için yeni bir etkinliğin duyurusunu yaptı. Firmanın detaylarını paylaştığı Fortnite World Cup Kreatif’te oyuncular 3 milyon dolar tutarındaki ödül havuzundan pay almak için mücadele edecekler.
23.04.2019 Bilim ve Teknoloji
COD Battle Royale'e yeni harita
COD Battle Royale'e yeni harita Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Battle Royale modu için yeni bir harita hazırlandı. Alcatraz adındaki harita ilk olarak Playstation için çıkacak.
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG ve Fortnite şimdi yandı!
PUBG ve Fortnite şimdi yandı! Dünyanın önde gelen oyunlarından PUBG ve Fortnite tarafında soğuk duş etkisi yaratabilecek Apex Legends isimli oyun, gümbür gümbür geliyor. Ücretsiz dağılan oyunun daha yayınlanmasının üzerinden 8 saat geçmeden 1 milyon indirilme rakamına ulaşması şaşkınlık yarattı.
6.02.2019 Bilim ve Teknoloji
PUBG Mobile yüzünden hayatını kaybetti
PUBG Mobile yüzünden hayatını kaybetti Dünyayı kasıp kavuran ve her geçen gün oyuncu kitlesini biraz daha genişleten PUBG, bu kez can aldı. Hindistan'a oyuna kendisini fazlasıyla kaptıran 18 yaşındaki bir genç, telefonunun bozulmasıyla birlikte yeni bir telefon satın alıp PUBG oynayamadığı için canına kıydı.
5.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite para basıyor!
Fortnite para basıyor! Dünyanın önde gelen oyunlarından Fortnite, yapımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games'in en kârlı yatırımlarından biri olan oyunun geçen yıl yarattığı gelir 2.4 milyar dolara ulaşmış durumda.
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Red Dead Redemption 2 için Battle Royale modu yayında
Red Dead Redemption 2 için Battle Royale modu yayında Satışa çıktığı gün dünyayı kasıp kavuran ve yıllarca oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Red Dead Redemption 2 oyuncularını sevindirecek bir gelişme oldu. Oyuna Battle Royale modu eklendi.
11.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Steam'den PUBG indirimi
Steam'den PUBG indirimi Online oyun platformu Steam PUBG'nin fiyatında indirime gitti.
19.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite 7.00 güncellemesi ile gelen yenilikler
Fortnite 7.00 güncellemesi ile gelen yenilikler Epic Games, Fortnite’ın 7. sezonunun başladığını duyurdu. Geliştirici ekip yeni sezon için Fortnite 7.00 güncellemesi ile PC, PS4, XB1, Switch ve mobil oyuncuların karşısına çıkıyor.
8.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite'a kış geliyor!
Fortnite'a kış geliyor! Dünyada en çok aktif oyuncu sayısına sahip olan Fortnite, 7. sezonuyla oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
4.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu!
Yılın en iyi iPhone ve iPad oyunları belli oldu! Bu yıl, Fortnite ve PUBG Mobile gibi Battle Royale tarzı uygulamalar en çok tercih edilenler listesinin başında geliyor.
4.12.2018 Bilim ve Teknoloji
PUBG tahtını resmen kaybetti!
PUBG tahtını resmen kaybetti! Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan PUBG, uzun süredir kral koltuğunda oturuyordu; ancak son yapılan analizlere göre büyük rakibi Fortnite, PUBG'yi kullanıcı sayısı bazında geçmeyi başardı.
28.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Tüm zamanların rekoru kırıldı!
Tüm zamanların rekoru kırıldı! Epic Games’in battle royale türündeki oyunu Fortnite çıktığından bu yana pek çok rekoru kırarak oyun dünyasında az görülür bir başarıya ulaştı. Bu yılın Şubat ayında aynı anda 3.4 milyon anlık oyuncuya ulaşarak kırılması güç bir rekor kıran oyun 8.3 milyondan fazla anlık oyuncu sayısına ulaşarak kendi rekorunu kırdı.
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite yeni güncellemesi oyuna neler getiriyor?
Fortnite yeni güncellemesi oyuna neler getiriyor? Epic Games tarafından geliştirilen ve sık sık güncellenen Battle Royale oyunu Fortnite'ın yeni güncellemesi, oyuncularına birçok yeni oyun içi ekipman ve yenilik getiriyor.
7.11.2018 Bilim ve Teknoloji
'Battle Royale' severlere Battlefield 5 müjdesi!
'Battle Royale' severlere Battlefield 5 müjdesi! Battlefield 5 Battle Royale modunun çıkış tarihi belli oldu!
25.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite, oyuncularına para kazandıracak
Fortnite, oyuncularına para kazandıracak Epic Games’in Fortnite içerikleri üreten kullanıcıları desteklemek amacıyla düzenlediği İçerik Üreticilerini Destekleme Etkinliği başladı. Oyuncuların seçtikleri içerik üreticileri etkinlik boyunca yapılan oyun içi harcamalardan pay alacaklar.
13.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite Android Beta herkese açıldı
Fortnite Android Beta herkese açıldı Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, Android Beta sürümünü herkesin kullanımına sundu.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
PUBG, 1 milyon euro ödüllü avrupa ligini duyurdu!
PUBG, 1 milyon euro ödüllü avrupa ligini duyurdu! PUBG Corporation ve StarLadder, Avrupa’daki ilk PlayerUnknown's Battlegrounds profesyonel ligini başlatarak e-spor dünyasındaki hacmini genişletecek. Profesyonel PUBG Avrupa Ligi (PUBG European League - PEL) ve Contenders League için yıllık birleşik ödül havuzu 1 milyon euro olacak.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
PUBG, Playstation 4 için geliyor
PUBG, Playstation 4 için geliyor Tüm dünyada en çok oynanan oyun listesinde zirvedeki yerini koruyan oyun Player Unknown's Battlegrounds, Xbox platformunun ardından Playstation 4 için de hazırlanıyor.
20.09.2018 Bilim ve Teknoloji
PUBG Mobile'dan büyük başarı!
PUBG Mobile'dan büyük başarı! PUBG, her alanda rekor kırmaya devam ediyor. PUBG Mobile, çıktığı günden bu güne kadar 100 milyondan fazla kez indirildi.
17.08.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Battle Royale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki battle royale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.