Batshuayi

Batshuayi

Son dakika Batshuayi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batshuayi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batshuayi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batshuayi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batshuayi gelişmeleri de dahil olmak üzere 740 batshuayi haberi bulunmuştur. Tüm batshuayi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray, Lecce'yi mağlup etti! Heyecan D-Smart'ta yaşandı
Galatasaray, Lecce'yi mağlup etti! Heyecan D-Smart'ta yaşandıYeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, 4. hazırlık maçında Lecce ile karşı karşıya geldi. D-Smart'tan yayınlanan karşılaşmadan sarı-kırmızılı ekip 2-1 galip ayrıldı.
24.07.2024Futbol
Galatasaray'da kriz patladı! Guela Doue, Wendel transferi yalan olunca Erden Timur'u aradılar
Galatasaray'da kriz patladı! Guela Doue, Wendel transferi yalan olunca Erden Timur'u aradılarGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da transfer kaosu patlak verdi. Galatasaray’da Batshuayi dışında yeni isimlerin alınamaması, sarı-kırmızılı taraftarı ayağa kaldırdı. Özellikle sosyal medya üzerinden Başkan Dursun Özbek ve ekibine tepki gösterilirken, yönetim ise bazı kesimlerin bilinçli olarak ortalığı karıştırdığını iddia etti.
23.07.2024Galatasaray
Galatasaray- Lecce hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Galatasaray- Lecce hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray- Lecce ile hazırlık maçına çıkıyor. Son oynadığı Trencin maçını 4-1 kazanan sarı-kırmızılıların gollerini Derrick Köhn, Hakim Ziyech, Mertens ve yeni transfer Batshuayi kaydetti. Peki, Galatasaray- Lecce maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
21.07.2024Şampiy10
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdi
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdiGalatasaray'da sağ bek transferi için çalışmalar sürerken bir kritik karar daha geldi. Avusturya kampında tüm oyuncuları raporlayan teknik direktör Okan Buruk, hazırlık maçlarında şans verdiği iki oyuncunun ismini unutmaya hazır. Ancak beklenmeyen bir performans da Cimbom'un sol kanatında yaşandı. Avusturya'da kararını veren Buruk, bir kanadı daha koparmaya hazırlanıyor. Transfer içinse acil toplantı yapıldı.
20.07.2024Galatasaray
Galatasaray, Trencin'e gol oldu yağdı! Heyecan D-Smart'ta yaşandı
Galatasaray, Trencin'e gol oldu yağdı! Heyecan D-Smart'ta yaşandıGalatasaray, üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Trencin'i 4-1 mağlup etti ve hazırlık sürecindeki ilk galibiyetini elde etti. D-Smart ekranlarından canlı yayınlanan mücadelede Sarı-Kırmızılılar'ın flaş transferi Michy Batshuayi de takımının forması altındaki ilk golünü kaydetti.
18.07.2024Galatasaray
Guela Doue, Elias Jelert, Wendel derken Galatasaray'ın yeni sağ beki 10 milyon euroya imzayı atıyor
Guela Doue, Elias Jelert, Wendel derken Galatasaray'ın yeni sağ beki 10 milyon euroya imzayı atıyorGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Michy Batshuayi'yi renklerine katan Galatasaray yeni transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sağ bek bölgesine transfer yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Rennes'den Guela Doue ve Kopenhag'dan Elias Jelert'ı gündemine almıştı. Ancak yönetim transferde ters köşe yaparak 10 milyon euroya yıldız ismi imza atmaya getiriyor. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
18.07.2024Galatasaray
Galatasaray-Trencin hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray-Trencin hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?Galatasaray’da yeni sezon öncesi İcardi, Batshuayi, Torreira, Mertens gibi yıldız oyuncuların yanı sıra Yusuf Demir ve Metehan Baltacı gibi genç oyuncuların performansı merak ediliyor. Peki Galatasaray - Düsseldorf maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
18.07.2024Şampiy10
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'daGalatasaray, sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Linz kenti yakınlarında kamp yapan son şampiyon, bu akşam üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, saat 20.30'da Slovak takımı Trencin ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
18.07.2024Galatasaray
Michy Batshuayi, Dzeko ile Mauro Icardi'yi kıyasladı: Bu sözler Kadıköy'ü karıştırır
Michy Batshuayi, Dzeko ile Mauro Icardi'yi kıyasladı: Bu sözler Kadıköy'ü karıştırırGalatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'den takım arkadaşı Edin Dzeko ile yeni partneri Mauro Icardi'yi karşılaştıran Batshuayi, "İyi anlaşırsak güzel sonuçlar ortaya çıkacak" diye konuştu.
17.07.2024Şampiy10
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'ta
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'taSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Son şampiyon, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya takımlarından Trencin ile karşılaşacak. Bu heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
17.07.2024Galatasaray
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'de
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'deSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, bugün saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
15.07.2024Galatasaray
En-Nesyri değil 151 gol atan sambacı yıldız yeni forvet olacak! Ali Koç'tan Mourinho'ya hediye
En-Nesyri değil 151 gol atan sambacı yıldız yeni forvet olacak! Ali Koç'tan Mourinho'ya hediyeFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü transferini açıklayan Fenerbahçe'de tüm gözler forvet hattına çevrildi. Michy Batshuayi'nin ayrılmasıyla birlikte yıldız isimlerle görüşmelerini yapan sarı lacivertliler 151 gol atan sambacı yıldızı yeni forvet yapacak. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
15.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray'ın rakibi Fortuna Düsseldorf! Gözler Icardi'de
Galatasaray'ın rakibi Fortuna Düsseldorf! Gözler Icardi'deSon şampiyon Galatasaray, yarın saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. D-Smart 77. kanal Spor Smart’ta ve D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
14.07.2024Galatasaray
Cenk Tosun Fenerbahçe'yle anlaştı! Ali Koç istedi, teklifi kabul etti
Cenk Tosun Fenerbahçe'yle anlaştı! Ali Koç istedi, teklifi kabul ettiFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olmasının ardından golcü arayışlarına sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı lacivertli ekip Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun ile anlaştı. İşte detaylar...
12.07.2024Fenerbahçe
Batshuayi'yi ilk maçında yerin dibine soktular! Metehan Baltacı yapılmayanı yaptı: Mucize gibi bir şey
Batshuayi'yi ilk maçında yerin dibine soktular! Metehan Baltacı yapılmayanı yaptı: Mucize gibi bir şeyGALATASARAY HABERLERİ... Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Galatasaray, sezonun ilk yurtdışı kampını Avusturya'da gerçekleştiriyor. Yapılacak transferleri de bu kampa yetiştirmek isteyen sarı-kırmızılılar, ilk hazırlık maçına çıktı. LASK Linz ile oynanan mücadeleden 3-2 mağlup ayrılan Galatasaray'da gündeme Michy Batshuayi oturdu. Bu sırada sarı-kırmızılı ekibin gollerini genç savunmacı Metehan Baltacı kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
12.07.2024Galatasaray
Galatasaray ilk provada LASK Linz'e mağlup oldu (MAÇ ÖZETİ)
Galatasaray ilk provada LASK Linz'e mağlup oldu (MAÇ ÖZETİ)Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, ilk hazırlık maçında LASK Linz'e 3-2 mağlup oldu. Batshuayi'nin inanılmaz bir pozisyon kaçırdığı maçta Metehan Baltacı, golleriyle öne çıktı.
11.07.2024Futbol
Galatasaray'ın ilk maçı için geri sayım başladı
Galatasaray'ın ilk maçı için geri sayım başladıYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, kamptaki ilk hazırlık maçında LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam 20.30’da başlayacak karşılaşma, D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak.
11.07.2024Galatasaray
Ali Koç'tan ters köşe transfer! En-Nesyri, Bertuğ Yıldırım derken yeni forvet belli oldu
Ali Koç'tan ters köşe transfer! En-Nesyri, Bertuğ Yıldırım derken yeni forvet belli olduFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ...Yaz transfer dönemine savunma hattını güçlendirerek giren Fenerbahçe, hücum hattını da güçlendirmek için kolları sıvadı. Michy Batshuayi'nin ayrılığı sonrası Youssef En-Nesyri ve Bertuğ Yıldırım gibi isimleri gündemine alan sarı-lacivertlilerden sürpriz bir forvet hamlesi geldi. İşte o isim ve detaylar...
10.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandıGalatasaray'ın 2024/25 sezonu öncesi Avusturya kamp kadrosu açıklandı. Öte yandan takım, ilk etap yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturya'ya hareket etti.
9.07.2024Galatasaray
Fenerbahçeliler resmen çıldıracak! Batshuayi, Ozan Tufan derken bir yıldız daha rakibe gidiyor
Fenerbahçeliler resmen çıldıracak! Batshuayi, Ozan Tufan derken bir yıldız daha rakibe gidiyorFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'ye Batshuayi'den ve Ozan'dan sonra 3. darbe geliyor. Taraftarın sevgilisi yıldız futbolcu, Trabzonspor'a imza atıyor. İşte detaylar...
9.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray'da Scott McTominay çılgınlığı! Süper Lig tarihine geçecek, Okan Buruk'a şampiyonluk hediyesi
Galatasaray'da Scott McTominay çılgınlığı! Süper Lig tarihine geçecek, Okan Buruk'a şampiyonluk hediyesiGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Michy Batshuayi ve Ziyech'i açıklayan sarı kırmızılılar bir bomba daha patlatmak için nabız yokluyor. Okan Buruk'un Torreira'nın yanında Scott McTominay'i yönetime işaret ederken yıldız oyuncu için ödenecek rakam ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.07.2024Galatasaray
Galatasaray geçen sene alamadığı orta saha yıldızını 13 milyon euroya getiriyor
Galatasaray geçen sene alamadığı orta saha yıldızını 13 milyon euroya getiriyorGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, orta saha transferinde sürpriz bir isme yöneldi. İşte detaylar...
5.07.2024Galatasaray
Fenerbahçe'nin yeni forveti hayırlı olsun derken takımının kampına katılıyor
Fenerbahçe'nin yeni forveti hayırlı olsun derken takımının kampına katılıyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe transfer bombasını patlattı. Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Michy Batshuayi ile vedalaşan sarı-lacivertliler, yeni golcüsünü buldu. Fenerbahçe'nin bu transferde 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü. Öte yandan yıldız golcüyle ilgili takımından kafaları karıştıran bir haber geldi. İşte detaylar...
5.07.2024Fenerbahçe
Batshuayi, Dzeko yerine 20 milyon euroluk golcüyle anlaşma sağlandı! Mario Branco İspanya'dan getiriyor
Batshuayi, Dzeko yerine 20 milyon euroluk golcüyle anlaşma sağlandı! Mario Branco İspanya'dan getiriyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe transfer bombasını patlattı. 20 milyon euro karşılığında anlaşıldı. Yeni golcü belli oldu. Michy Batshuayi ile vedalaşan sarı-lacivertliler, yeni golcüsünü buldu. Fenerbahçe'nin bu transferde 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
4.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek'ten bomba etkisi yaratacak transfer
Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek'ten bomba etkisi yaratacak transferGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Transfer çalışmalarına hız veren ve ezeli rakibi Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi'yi renklerine bağlayarak ses getiren Galatasaray'dan yine çok konuşulacak bir transfer hamlesi geldi. Sarı-kırmızılılar, dünyaca ünlü futbolcu için devreye girdi. İşte o isim ve detaylar...
4.07.2024Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Batshuayi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batshuayi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.