Batshuayi

Batshuayi

Son dakika Batshuayi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batshuayi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batshuayi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batshuayi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batshuayi gelişmeleri de dahil olmak üzere 681 batshuayi haberi bulunmuştur. Tüm batshuayi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanındaki puan kaybı sonrası tartışmalara devam ediyor. Fenerbahçe'de teknik heyet oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Öte yandan milli eski futbolcu İsmail Kartal ve Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirirken bomba istifa açıklamasından bulundu. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Sivas'ta nefes kesen maç tamamlandı. Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
22.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'ye Batshuayi yerine Vedat Muriqi! Transfer haberini tek cümlede bitirdi
Fenerbahçe'ye Batshuayi yerine Vedat Muriqi! Transfer haberini tek cümlede bitirdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2019/2020 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriqi, sarı-lacivertli formayla gösterdiği başarılı performansla 2020/2021 sezonu öncesi Lazio'nun yolunu tutmuştu. İtalyan ekibindeki kariyeri beklediği gibi gitmeyen ve şu an formasını giydiği Mallorca'da etkili bir oyun sergileyen Kosovalı golcünün Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Fenerbahçe
Olympiakos maçında Batshuayi tribe girecek! İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i de pas geçti
Olympiakos maçında Batshuayi tribe girecek! İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i de pas geçti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Perşembe günü Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. Heyecan dolu maç öncesi sarı-lacivertli ekibin teknik patronu İsmail Kartal, öğrencilerine seslendi. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı oynanacak maçın planını belirledi. İşte Fenerbahçe haberinin detayları...
17.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı!
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Karagümrük – Fenerbahçe maçının da bulunduğu 5 maçlık Sistem 3-4-5 kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
15.04.2024 İddaa
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal kararını değiştirdi! Tadic, Dzeko ve Batshuayi'ye özel söyledi: Artık bunu yapmayın
İsmail Kartal kararını değiştirdi! Tadic, Dzeko ve Batshuayi'ye özel söyledi: Artık bunu yapmayın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ı değişime itecek. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu sahaya farklı bir ilk 11 sürecek. Öte yandan İsmail Kartal, yıldız isimleri kenara çekerek kritik uyarıda bulundu. İşte detaylar...
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesinde Fenerbahçe Yunanistan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
11.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 İddaa
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcudan güzel haber
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcudan güzel haber Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç gitmesini istemiyor! Ryan Kent derken Batshuayi kararı verildi
Ali Koç gitmesini istemiyor! Ryan Kent derken Batshuayi kararı verildi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Michy Batshuayi ile ilgili yeni bir hamle hazırlığında. Öte yandan İngiliz basını Fenerbahçe'nin yıldız isminin sezon sonunda sarı - lacivertlilerden ayrılarak İngiliz ekibine transfer olabileceğini iddia etti.
2.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kriz kapıda! Fred, Cengiz Ünder'le başladı, Batshuayi ve Tadic yakabilir
Fenerbahçe'de kriz kapıda! Fred, Cengiz Ünder'le başladı, Batshuayi ve Tadic yakabilir Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertliler, mücadeleden 3 puanla ayrılarak zirve yarışını sürdürmek istiyor. Son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çıkışa geçen Akdeniz ekibiyse Kadıköy'den puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor maçında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde netleştirdi. İşte Fenerbahçe'nin Yukatel Adana Demirspor maçı muhtemel 11'i...
2.04.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam Fenerbahçe’de teknik heyetin öncelikli gündemi milli aradan sonra üst üste oynanacak maçlar. İsmail Kartal’ın yardımcılarıyla yaptığı toplantıda sakat isimlerin dönüşünün çok önemli olduğunu vurgularken, takımına güvendiğini ifade ettiği öğrenildi.
24.03.2024 Şampiy10
Dzeko, Suudi Arabistan'a gidiyor! Batshuayi hemen kankasını aradı: Fenerbahçe'ye gel
Dzeko, Suudi Arabistan'a gidiyor! Batshuayi hemen kankasını aradı: Fenerbahçe'ye gel Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Yıldız golcü Edin Dzeko için ayrılık yolu gözüktü. Ali Koç B planını gündeme aldı. Fenerbahçe'nin gözüne kestirdiği yeni golcü yıldız için Michy Batshuayi devreye girdi.
22.03.2024 Fenerbahçe
Dzeko, Tadic, Batshuayi felaketi önlemiş! Yıldız isim bayılınca ortaya çıktı, Ali Koç anında devreye girdi
Dzeko, Tadic, Batshuayi felaketi önlemiş! Yıldız isim bayılınca ortaya çıktı, Ali Koç anında devreye girdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trabzon’da maç sonrası başlayan olayların soyunma odası koridorlarında devam ettiği öğrenildi. Buradaki arbede sırasında kafasını duvara çarpan yıldız futbolcunun kısa süreli baygınlık geçirdiği, Livakovic’in ise yaşananlar karşısında büyük bir şok yaşadığı kaydedildi. İşte tüm detaylar...
20.03.2024 Fenerbahçe
“10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı!
“10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı! Misli üyeleri “Şampiyon Oran” ile normallerin üzerinde oranlarla daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün hem Şampiyon Oran bülteninden hem de normal bültenden oluşturduğu 10 maçlık kuponunda 131.80 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
18.03.2024 İddaa
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Futbol
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor!
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor! Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0’la geçerek büyük bir avantaj elde eden temsilcimiz Fenerbahçe, rövanş maçında rakibini Kadıköy’de ağırlayacak. Dev maçın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli’de yaşanacak.
14.03.2024 İddaa
Fenerbahçe'nin rakibi Saint Gilloise turdan ümidini kesti!
Fenerbahçe'nin rakibi Saint Gilloise turdan ümidini kesti! Saint Gilloise takımı futbolcularının Fenerbahçe karşısında dört farklı kazanarak turu geçeceklerine inanmadıkları, İstanbul seyahatini uçakta video oyunu oynamak için bir fırsata dönüştürerek eğlendikleri belirtildi.
14.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe -  Union SG maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Fenerbahçe - Union SG maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Fenerbahçe, Belçika'da 3-0 kazandığı Konferans Ligi Son 16 turu maçının rövanşında Kadıköy'de Union SG'yi misafir ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
14.03.2024 İddaa
Süper Lig’de 2 maça “İlk Yarı” ve “Maç Sonucu” oynadı… 464.96 oranla 93 bin 335 TL kazandı!
Süper Lig’de 2 maça “İlk Yarı” ve “Maç Sonucu” oynadı… 464.96 oranla 93 bin 335 TL kazandı! Misli üyeleri “Şampiyon Oran” ile normallerin üzerinde oranlarla daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün Süper Lig’de oynanan 2 maçtan oluşturduğu kuponunda oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu. 2 maça da “İlk Yarı / Maç Sonucu” oynayan Misli üyesi aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
11.03.2024 İddaa
Fenerbahçe, Avrupa'da zirvede!
Fenerbahçe, Avrupa'da zirvede! Avrupa'da ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son 16 Turu ilk maçında Union SG deplasmanına konuk olan Sarı-lacivertliler, maçı 3-0 kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 20'de Batshuayi, 84'de Oosterwolde ve 90+4'de Tadic kaydetti.
11.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Batshuayi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batshuayi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.