Wirecard iflas başvurusu yapıyor
Wirecard iflas başvurusu yapıyor Birkaç yıl öncesine kadar Alman finansal teknolojisinin geleceği olarak görülen elektronik ödeme sistemleri şirketi Wirecard, ülke tarihindeki en büyük finansal skandallardan birinin merkezi olmasıyla gündemde. Wirecard’ın hesaplarında görünen 1.9 milyarın buharlaşması ve CEO'nun gözaltına alınmasının ardından şirket iflas başvurusu yaptı.
25.06.2020 Ekonomi
ÖSYM sınav ücretini yatıramayanlar için süre uzattı
ÖSYM sınav ücretini yatıramayanlar için süre uzattı ÖSYM:(ALES ve kaymakamlık sınavları) İstanbul'da yaşanan deprem nedeniyle GSM operatörlerinde yaşanan aksaklıklardan dolayı ilgili sınavlara başvurusunu yapmış ancak online ödemelerde sınav ücretini yatıramamış bazı adayların olduğu anlaşılmıştır.Sınavlara ilişkin başvurusunu yapmış ancak sınav ücretini yatıramamış adaylar, sınav ücretini bugün saat 23.59'a kadar yatırabileceklerdir"
27.09.2019 Eğitim
BİMER başvurusu sayesinde şikayetlerinizi ilgili kurumlara iletebilirsiniz!
BİMER başvurusu sayesinde şikayetlerinizi ilgili kurumlara iletebilirsiniz! BİMER başvuru ve sorgulama işlemi sizin de bildiğiniz üzere Başbakanlık iletişim merkezidir. BİMER başvuru ve sorgulama işlemi kişisel sorunlarımızı yetkili kişilere ileterek herhangi bir çözüm bulabilirsiniz. Sizin de kendinize ait sorunlarınız var ise BİMER başvuru ve sorgulama merkezi üzerinden bu sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri