Bastian Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger

Son dakika bastian Schweinsteiger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bastian Schweinsteiger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bastian Schweinsteiger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bastian Schweinsteiger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bastian schweinsteiger gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 bastian schweinsteiger haberi bulunmuştur. Tüm bastian schweinsteiger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Schweinsteiger futbolu bıraktığını açıkladı
Schweinsteiger futbolu bıraktığını açıkladı Son olarak ABD'nin MLS Futbol Ligi takımlarından Chicago Fire'da forma giyen Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger, aktif futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.
8.10.2019 Almanya
Schweinsteiger'e coşkulu veda...
Schweinsteiger'e coşkulu veda... Alman futbolunun yıldız oyuncularından Bastian Schweinsteiger, jübile maçı ile futbol hayatına veda etti.
29.08.2018 Almanya
En çok kazanan yine Kaka
En çok kazanan yine Kaka Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) Orlando City forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Kaka, bu yılın en fazla maaş alan futbolcuları sıralamasında zirvede yer aldı.
26.04.2017 Futbol
Chicago Fire, Schweinsteiger'i basına tanıttı
Chicago Fire, Schweinsteiger'i basına tanıttı Chicago Fire'ın Manchester United'dan transfer ettiği Schweinsteiger: "Mücadele etmeye hazırım. Bir an önce takıma adapte olmaya çalışacağım"
30.03.2017 Futbol
Schweinsteiger: 'Mücadele etmeye hazırım'
Schweinsteiger: 'Mücadele etmeye hazırım' Chicago Fire'ın Manchester United'dan transfer ettiği Schweinsteiger: "Mücadele etmeye hazırım. Bir an önce takıma adapte olmaya çalışacağım"
29.03.2017 Almanya
İşte Schweinsteiger yeni adresi...
İşte Schweinsteiger yeni adresi... Bastian Schweinsteiger ile Manchester United'ın yolları ayrıldı. Schweinsteiger kariyerine bundan böyle MLS takımlarından Chicago Fire'da devam edecek.
21.03.2017 Futbol
Almanya’da yılın milli futbolcusu Mesut Özil
Almanya’da yılın milli futbolcusu Mesut Özil Almanya'da yılın milli futbolcusu, Alman Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil seçildi.
15.01.2017 İngiltere
Manchester United sahasında galibiyeti unuttu
Manchester United sahasında galibiyeti unuttu İngiltere Premier Lig'de oynanan 13. hafta mücadelesinde Manchester United, sahasında West Ham United ile 1-1 berabere kaldı.
27.11.2016 İngiltere
Schweinsteiger'e büyük onur!
Schweinsteiger'e büyük onur! Manchester United'da eski formunu bulamayan Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger'e, milli takıma katkılarında dolayı ülkesinde ödül verildi
18.11.2016 İngiltere
Jose Mourinho: "Türkiye'den teklif geldi"
Jose Mourinho: "Türkiye'den teklif geldi" Manchester United menajeri Jose Mourinho, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
2.11.2016 UEFA Avrupa Ligi
F.Bahçe'nin rakipleri kadroları belirledi!
F.Bahçe'nin rakipleri kadroları belirledi! UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe'nin rakipleri Manchester United, Feyenoord ve Zorya, futbolcu listelerini UEFA'ya bildirdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Schweinsteiger gözyaşlarıyla veda etti
Schweinsteiger gözyaşlarıyla veda etti Yıldız oyuncu milli takım kariyerine nokta koydu.
1.09.2016 Dunya Kupasi 2018
Schweinsteiger: 'M.United son kulübüm olacak'
Schweinsteiger: 'M.United son kulübüm olacak' İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da, teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda şans tanımadığı Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger, Avrupa'daki son durağının Manchester United olacağını söyledi.
24.08.2016 İngiltere
Milli takımlar yıldızlarını kaybetti!
Milli takımlar yıldızlarını kaybetti! Copa America ve EURO 2016 gibi iki önemli futbol organizasyonunun düzenlendiği bu yıl, bazı yıldız oyuncular milli takımlarını bıraktığını açıkladı. Messi, Ibrahimovic ve Schweinsteiger gibi yıldızlar milli takımlarına veda etti.
11.08.2016 Futbol
Leiva olmadı, Bastian'la Diarra'da!
Leiva olmadı, Bastian'la Diarra'da! Ön libero transferine olmazsa olmaz gözüyle bakan sarı-kırmızılılar, listedeki üç isimden de kesin olarak vazgeçti.
24.09.2021 Galatasaray
Schweinsteiger, Milli Takım'ı bıraktı
Schweinsteiger, Milli Takım'ı bıraktı Bastian Schweinsteiger, Almanya Milli Takımı'ndan emekli olduğunu açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Beşiktaş için bomba iddia!
Beşiktaş için bomba iddia! Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı planlayan Beşiktaş'ın Bastian Schweinsteiger'i gündemine aldığı iddia edildi.
17.07.2016 Beşiktaş
Ünlü çift evlendi
Ünlü çift evlendi Almanya'nın kaptanı 2014 yılından bu yana birlikte olduğu ünlü Sırp tenis yıldızı Ana Ivanovic ile evlendi.
23.09.2021 Futbol
Podolski milli takımı bırakmayı düşünmüyor
Podolski milli takımı bırakmayı düşünmüyor Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, milli takımı bırakmayı düşünmediğini açıkladı
23.09.2021 Futbol
Hedef tahtasındaki isim: Joachim Löw
Hedef tahtasındaki isim: Joachim Löw Almanya Milli Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) yarı final maçında ev sahibi Fransa'ya 2-0 yenilerek elenmesi Alman basınında geniş yer buldu.
23.09.2021 Futbol
Griezmann, Fransa'yı finale taşıdı
Griezmann, Fransa'yı finale taşıdı Euro 2016'nın favori takımlarında Fransa, Almanya'yı Griezmann'ın devleştiği karşılaşmada 2-0 mağlup ederek finalde Portekiz'in rakibi oldu.
7.07.2016 Futbol
EURO 2016'da yarı final heyecanı
EURO 2016'da yarı final heyecanı EURO 2016'da yarı final heyecanı yarın oynanacak Portekiz - Galler maçı ile başlayacak. Karşılaşma hem Nani ve Quaresma nedeniyle Türkiye'de hem de Real Madrid'de takım arkadaşı olan Bale ve Ronaldo'nun karşı karşıya gelmesi nedeniyle İspanya'da ilgiyle takip edilecek.
23.09.2021 Futbol
Panzerler 3 puanla başladı
Panzerler 3 puanla başladı Son Dünya şampiyonu Almanya, zorlandığı maçta Ukrayna'yı 2-0 geçerek hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.
23.09.2021 Futbol
Mesut Özil: Sonuna kadar gideriz
Mesut Özil: Sonuna kadar gideriz France Football’a konuşan Özil, Dünya şampiyonluğundan sonra Alman Milli Takımı’nın ritmini kaybettiği iddialarına hak verdiğini belirterek, “Sakatlıklar da bizi etkiledi. Ama yavaş yavaş kendimize geliyoruz. Fransa’da sonuna kadar gideceğimize eminim” dedi
26.05.2016 Futbol
Almanya'nın kadrosu açıklandı
Almanya'nın kadrosu açıklandı Almanya Milli Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası aday kadrosu açıklandı.
17.05.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bastian Schweinsteiger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bastian schweinsteiger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.