Başlama

Başlama

Son dakika Başlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.311 başlama haberi bulunmuştur. Tüm başlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmenler, deprem öncesindeki görev yerlerine dönebilecek
Öğretmenler, deprem öncesindeki görev yerlerine dönebilecek Milli Eğitim Bakanlığı, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle yer değiştiren öğretmenlere önceki görev yerlerine dönüş hakkı tanıyacak.
29.04.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Süper Kupa için süreç nasıl işleyecek? Galatasaray kupayı işte böyle alacak
Süper Kupa için süreç nasıl işleyecek? Galatasaray kupayı işte böyle alacak Galatasaray ile karşılaştığı Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkan Fenerbahçe, başlama düdüğünün ardından Icardi'nin golü sonrası sahadan çekildi ve maç yarıda kaldı. Peki bundan sonra ne olacak? Galatasaray, Süper Kupa'yı ne zaman alacak?
8.04.2024 Şampiy10
Şeker Bayramı ismi nereden gelmiştir, Ramazan Bayramı'na neden Şeker Bayramı denir? Ramazan Bayramı’nda neden şeker dağıtılır?
Şeker Bayramı ismi nereden gelmiştir, Ramazan Bayramı'na neden Şeker Bayramı denir? Ramazan Bayramı’nda neden şeker dağıtılır? Ramazan Bayramı’na neden Şeker Bayramı deniliyor, Şeker Bayramı ismi nereden geldi? Türkiye'de yıllardır süregelen Ramazan Bayramı mı, yoksa Şeker Bayramı mı adının tercih edilmesi gerektiği tartışması bayrama az bir süre kala yeniden gündeme geldi. Peki, Ramazan Bayramı'na neden Şeker bayramı deniliyor? Şeker Bayramı ismi nereden gelmiştir, ramazan bayramında neden şeker dağıtılır?
5.04.2024 Yaşam
Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir? Muhtarlık sonucu sorgulama: Muhtarlık sonuçları açıklandı mı (ne zaman açıklanacak)?
Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir? Muhtarlık sonucu sorgulama: Muhtarlık sonuçları açıklandı mı (ne zaman açıklanacak)? Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir, Muhtarlık sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Muhtarlık seçim sonuçları için yapılan aramalar arttı. 31 Mart yerel seçimleri için yaklaşık 61 milyon vatandaş sandık başına gitti ve belediye başkanlarını seçti. Seçim sonuçları heyecanla takip edilirken muhtarlık seçimleri için sonuçlar da araştırılamaya başlandı. İşte Muhtarlık seçim sonuçları hakkında merak edilenler…
31.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Fed Başkan Yardımcısı'ndan faiz açıklaması
Fed Başkan Yardımcısı'ndan faiz açıklaması Fed Başkan Yardımcısı Christopher Waller, faiz oranlarını düşürmek için acele edilmemesi gerektiğini savundu.
28.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Ekonomi
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Günlük kazancı 1500-2000 TL arasında değişiyor! Hasat başladı
Günlük kazancı 1500-2000 TL arasında değişiyor! Hasat başladı Enginar hasadı başladı. Aydın ve diğer bölgelerde enginar soyucuları da iş başı yaptı. Günde 1000’e yakın enginar soyan işçilerin günlük kazancı 1500-2000 TL arasında.
25.03.2024 Ekonomi
Ankara mitingi hangi yollar kapalı? 23 Mart AK Part Ankara mitingi kapalı yollar
Ankara mitingi hangi yollar kapalı? 23 Mart AK Part Ankara mitingi kapalı yollar Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştirecek. Başkent Millet Bahçesi'ndeki miting öncesi hazırlıklar tamamlandı. Miting saat 13.30'da başlayacak. Peki, Ankara mitingi hangi yollar kapalı? İşte 23 Mart AK Parti Ankara mitingi kapalı yollar
23.03.2024 Gündem
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer Kayserili sanayici ve işadamlarıyla iftar programında bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, "100 yılın ardından TOMTAŞ Kayseri'de vücut buluyor. İşte Türkiye'nin iftihar vesilelerinden Hürjet inşallah bu yıl sonundan itibaren Kayseri'de üretiliyor" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Telaşlılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Telaşlılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar Ümraniye'de, kentsel dönüşüm temel atma töreninde konuşan AK Parti İBB adayı Murat Kurum, "Telaşlandılar, alelacele gidip ‘işe başlama töreni’ yapıyorlar. İşe başlama, siz böyle bir tören duydunuz mu? Açılış değil, temel atma değil, işe başlama töreni. Telaşlılar telaşlı, ne yapacaklarını bilmiyorlar" dedi.
17.03.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
14.03.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.03.2024 İddaa
Ezan okunurken su içilir mi? Ezan okunduktan sonra mı oruç açılır, oruç ezan okunurken mi açılır, bitince mi açılır?
Ezan okunurken su içilir mi? Ezan okunduktan sonra mı oruç açılır, oruç ezan okunurken mi açılır, bitince mi açılır? Oruç ibadeti idrak edilirken, iftar vakti orucun ne zaman açılacağına dair araştırmalara başladı. Oruç ibadeti sadece bedensel bir ibadet olmanın ötesinde, manevi bir arınma sürecidir. Bu nedenle iftar vakti, oruç tutanların büyük bir sabırsızlıkla beklediği, birlikte dualar edip bereketi paylaştığı anlardan biridir. Oruç ezan okunduktan sonra mı açılır, ezan okunurken su içilir mi? Oruç ezan okunurken mi açılır, bitince mi açılır?
11.03.2024 Ramazan
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.02.2024 İddaa
Kıdem tazminatı ödense de geri alınıyor! Tespit edilmesi yeterli, çalışanlara kritik uyarı
Kıdem tazminatı ödense de geri alınıyor! Tespit edilmesi yeterli, çalışanlara kritik uyarı Kadın işçi bir işverene bağlı olarak çalışırken evlenmesi üzerine evlilik tazminatı hakkından yararlanabiliyor. İşten çıkacak çalışanlara, iş sözleşmesini kendi isteğiyle sona erdirse de kıdem tazminatı ödemesi yapılıyor. İşten ayrılması için hak düşürücü süre bulunmasının yanı sıra bir şirkette belirli bir süre çalışmış olması da gerekiyor. Fesih anı itibarıyla doğmuş hakedişler, işten ayrıldıktan sonra başka işe başlama, ihbar süresi, işsizlik maaşı gibi konular özellikle araştırılanlar arasında. İşte evlilik tazminatı ile ilgili önemli detaylar…
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş Mekatronik mühendisi Mustafa Aydın (41), Almanya'da dünyanın önde gelen savunma ve havacılık şirketi ile iş başvurusunun kabul edilmesiyle kontrat imzaladı ve vize başvurusu yaptı. Ancak Alman makamları, daha önce hiç Almanya'ya gitmeyen ve ilk pasaportunu 2006'da alan Aydın'a, "Sizi 2001 yılında sınır dışı ettiğimizi tespit ettik" diyerek, vize vermedi. Aydın, "2001 yılında 18 yaşındaydım. O sırada üniversitede burslu okuyordum" dedi.
27.01.2024 Gündem
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
13.01.2024 İddaa
Antrolopoloji Nedir, Ne Bilimidir? Antropologlar Ne İş Yapar?
Antrolopoloji Nedir, Ne Bilimidir? Antropologlar Ne İş Yapar? Antropoloji, insanı temel alan iletişim ve etkileşim, kültürel gelişmeler ve çeşitlilik gibi pek çok konuyu gündeminde tutan çok önemli bir bilim dalıdır. Güncel ve tarihsel boyutlarda Antropoloji ilgi alanına giren konuları oluşturur. İnsan toplulukları ile ilgili derinlemesine bilgi edinmeyi amaçlayan Antropoloji geleneği ise, antropologlar aracılığı ile sürdürülür ve geliştirilir. 
11.01.2024 Gündem
Süper Lig'de ikinci devre ne zaman başlıyor? Devre arası kaç gün? Süper Lig ikinci yarı başlama tarihi..
Süper Lig'de ikinci devre ne zaman başlıyor? Devre arası kaç gün? Süper Lig ikinci yarı başlama tarihi.. Süper Lig ikinci yarı ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ertelenen 16. hafta maçlarının dışında tüm maçlar tamamlandı. Trendyol Süper Lig'de devre arasına gidildi. ikinci yarının başlayacağı tarih gündemi meşgul etmeye başladı. Bilindiği gibi ara transfer dönemi 11 Ocak'ta başlayıp 9 Şubat tarihinde sona erecek. İşte Süper Lig'de ikinci yarının başlayacağı tarih...
2.01.2024 Futbol
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler? Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Aralık 2023 Pazar günü ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelecek dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Ela Yörüklü ve Rami Narin'in yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Yıldızlar Bana Uzak 1. bölümü bu yayınlanıyor. İşte Yıldızlar Bana Uzak başlama saati, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri bilgisi
31.12.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Başlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.