Başkan Böcek Son Durum

Başkan Böcek Son Durum

Son dakika başkan böcek son durum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkan böcek son durum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkan böcek son durum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkan Böcek Son Durum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkan böcek son durum gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 başkan böcek son durum haberi bulunmuştur. Tüm başkan böcek son durum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkan Böcek'ten 106 gün sonra ilk sözler
Başkan Böcek'ten 106 gün sonra ilk sözler Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Kısa bir fizik tedavi sonrasında, en kısa sürede aşık olduğum Antalya'ma ve canımdan çok sevdiğim Antalyalılara hizmet için görevimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.
1.12.2020 Gündem
Başkan Böcek ile ilgili son durum! Rektör açıkladı
Başkan Böcek ile ilgili son durum! Rektör açıkladı Corona virüs tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, yaptığı açıklamada Başkan Böcek'in bir hafta ya da 10 gün içerisinde taburcu edileceğini söyledi.
18.11.2020 Gündem
Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama Corona virüs tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Başkan Böcek'i ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, ""Başkanın morali gayet iyi yerinde, gülümsedik, sohbet ettik, espri yaptık. Umarım kısa süre içerisinde görevinin başına döner." dedi.
13.11.2020 Gündem
Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması
Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması Koronavirüs nedeniyle Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Başkanımızın sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Yemek yiyebiliyor, ancak enfeksiyon bulguları halen devam ediyor" dedi.
3.11.2020 Gündem
Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Yoğun bakımda tedavisi süren Başkan Böcek'in sağlık durumu ile ilgili tüm detayların paylaşıldığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca'nın tedavi sürecini yakından takip ettiği kaydedildi. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, enfeksiyon mücadelesinin devam ettiğini, bilincinin yerinde olduğunu aktardı. Rektör Özkan, kas güçsüzlüğüyle ilgili fizik tedavi uygulandığını, uyandırıldığı zamanlarda da canı istediği şekilde yiyip içtiğini söyledi.
29.10.2020 Gündem
Başkan Böcek’in durumu ciddiyetini koruyor
Başkan Böcek’in durumu ciddiyetini koruyor Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Yoğun bakımda tedavisi süren Başkan Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu duyuruldu.
25.10.2020 Gündem
Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
Başkan Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama 43 gündür yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili hastaneden yeni bir açıklama yapıldı.
19.10.2020 Gündem
Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama!
Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama! Antalya'da corona virüs tedavisinin ardından akciğerlerinde gelişen rahatsızlık nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, halen tedavi altında olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in akciğerinde ciddi sıkıntılar olduğunu belirterek, "Akciğeri toparlamaya çalışıyoruz" dedi.
7.10.2020 Gündem
Yaz alerjisine dikkat! Bunları yedikten sonra kızarıklık, kaşıntı ya da ödem oluyorsa...
Yaz alerjisine dikkat! Bunları yedikten sonra kızarıklık, kaşıntı ya da ödem oluyorsa... Yaz mevsiminde görülen böcek, deniz, havuz, güneş ve gıda alerjilerine dikkat çeken Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği (AİD) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Demet Can bu alerjilerden korunma yöntemlerini sıraladı.
4.07.2022 Sağlık
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum... Orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bir haftadır devam eden yangınlar ciğerlerimizi yaktı. Alevlerin termik santrallere gelmemesi için mücadele veriliyor. Çökertme Mahallesi'nde halk tahliye edildi. Türkevleri Mahallesi'nde 3 bağ evi, kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere ve Bodrum ilçelerindeki yangınlar devam ediyor. Son dakika haberine göre Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarıyla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ilçe merkezindeki yangını çıkaran C.Y. (16) tutuklandı. İşte dakika dakika yangınlarda son durum....
3.08.2021 Gündem
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yetki krizi çıktı! Ortalık karıştı, Başkanın oğlu taraf oldu...
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yetki krizi çıktı! Ortalık karıştı, Başkanın oğlu taraf oldu... Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in hastanedeki tedavisi sürürken Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile Genel Sekreter Cansel Çevikol arasında yetki krizi ortaya çıktı. Böcek, Hacıarifoğlu'nun vekillik görevini dün yayınladığı elektronik imzalı yazıyla sonlandırarak yerine meclis üyesi Oktay Başaran'ı atadı. Görevinin başında olduğunu bildiren Hacıarifoğlu ise Büyükşehir Belediyesi'nden gönderilen elektronik imzalı açıklamanın usulsüz olduğunu söyledi. Başkan Böcek'in elektronik imzalı kararı nedeniyle hukuki tartışma başladı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Mustafa Gökhan Böcek, gece yarısı sosyal medya hesabından "Ayaklar baş, başlar ayak oldu" paylaşımı yaptı. Böylelikle Çevikol'un yanında yer aldığını gösterdi.
14.11.2020 Siyaset
Müjdeyi Bakan Koca verdi! Aralıkta geliyor
Müjdeyi Bakan Koca verdi! Aralıkta geliyor Milyonlarca kişinin gözü kulağı Bakan Koca'dan gelecek haberlerde. Corona virüs vakaları ile ilgili son durum hakkında Bilim Kurulu toplantıları sonrası, düzenli olarak bilgi veren Koca merakla beklenen aşı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Koca tüm dünyanın beklediği corona virüs aşısının aralık ayında Türkiye'ye geleceğini duyurdu. 5 milyon doz Çin kökenli koronavirüs aşısı aralıkta devreye girecek. Arkasından da 5’er milyon dozluk yeni uygulamaların başlayacağı anlaşılıyor.
25.10.2020 Gündem
Bakan Ersoy'dan, Başkan Böcek'e ziyaret
Bakan Ersoy'dan, Başkan Böcek'e ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, corona virüs tedavisi sonrası akciğerlerinde yırtılma nedeniyle yoğun bakım ünitesinde uyutulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret etti. Başkan Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Bakan Ersoy, “Başkanımızın hızlı bir şekilde toparlayacağını umuyoruz” dedi.
15.09.2020 Gündem
CHP'nin İstanbul için düşündüğü isim adaylık teklifini kabul etmedi
CHP'nin İstanbul için düşündüğü isim adaylık teklifini kabul etmedi CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi için düşündüğü Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, adaylık teklifini kabul etmediği ileri sürüldü.
22.11.2018 Siyaset
Depresyona neden oluyor
Depresyona neden oluyor Sedef hastalarının %62’sinde uyum bozuklukları, %25 ila %30’unda depresyon ve anksiyete gibi psikolojk sorunlar ve %5,5’inde intihar düşüncesi var...
12.11.2015 Sağlık
Erdoğan'ın Köşk yolundaki en büyük endişesi!
Erdoğan'ın Köşk yolundaki en büyük endişesi! Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, ATV ve A Haber'in ortak yayınında canlı yayında sorulara cevap verdi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de bir ilk! Vekillere bildirildi
AK Parti'de bir ilk! Vekillere bildirildi AK Parti'nin 9-11 Mayıs tarihleri arasında yapacağı 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, bu yıl ilk kez eşsiz ve çocuksuz yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ açıkladı:  O sistem geliyor
Bozdağ açıkladı: O sistem geliyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilk kez kendi hiyerarşisinin dışında hareket eden kamu personeli tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın odası didik didik arandı!
Erdoğan'ın odası didik didik arandı! Başbakan Erdoğan’ın Meclis'teki makam odasında “dinlenme kuşkusu” üzerine ikinci bir tadilat daha yapıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ı kim dinledi?
Erdoğan'ı kim dinledi? Üç ay arayla bulunan iki böcek araştırılıyor
29.09.2021 Gündem
'Böcek'te yeni gelişme!
'Böcek'te yeni gelişme! Başbakan Erdoğan, "Evimin altındaki ofiste çıktı" demişti...
29.09.2021 Gündem
Neler oluyor?
Neler oluyor? CHP'de Akaydın bayrak açtı
20.04.2012 Siyaset
Lokantada üç bakana gizli çekim!
Lokantada üç bakana gizli çekim! Odatv'de bulunduğu belirtilen kayıtlar arasında '27 Nisan bildirisi' sonrası Coşkun, Çiçek ve Aksu ile Çetinkaya'ya ait gizli çekim de var.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başkan Böcek Son Durum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkan böcek son durum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.