Basın

Basın

Son dakika basın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan basın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını basın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basın gelişmeleri de dahil olmak üzere 69.006 basın haberi bulunmuştur. Tüm basın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vertigo Nedir? Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?
Vertigo Nedir? Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?Kişiye etrafının döndüğünü hissettiren baş dönmesi rahatsızlığı, “vertigo” olarak biliniyor. Vertigonun sanılanın aksine bir hastalık değil, bazı hastalıkların belirtilerinden biri olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, vertigonun iç kulak, göz ve iskelet-kas sistemindeki organizasyonun iç kulak ve bağlantılarından kaynaklı bozulması ile ortaya çıktığını ifade ediyor. Vertigo şikayeti olan kişilerin öncelikli olarak bir Kulak, Burun, Boğaz (KBB) hekimine görünmeleri gerektiğini belirten uzmanlar, işitme ve denge testi yapıldıktan sonra odyolog tarafından önerilen egzersizlerin titizlikle uygulanmasını tavsiye ediyor.
26.07.2024Sağlık
Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Çoğu insanda sabah aç uyandığımdan veya gün içerisinde farklı nedenlerden dolayı boyun tutulması görülebilir. Bazen kısa sürede geçen boyun tutulması bazen ise uzun bir süre devam eder. Tabi bu durumu yaşayan kişiler çözüm için ne yapmaları gerektiğini merak ederler. Özellikle dinlenmek ve bazı egzersizler boyun tutulması için son derece iyi gelir.
26.07.2024Sağlık
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmı
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmıFransa’nın başkenti Paris tüm dünyanın izleyeceği Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenine saatler kala son hazırlıkları yaparken hızlı tren hatlarına yapılan saldırıyla sarsıldı. Üç ayrı hat kundaklanıp ve yangınlar çıkarılırken, bu sabah itibarıyla aksayan seferler nedeniyle birçok istasyonda kuyruklar oluştu. Fransa Ulaştırma ve Spor Bakanlıkları hızlı tren hatlarına sabotaj yapıldığını duyurdu. Öte yandan Paris 2024'ün açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı yapıldı. Havaalanı polis ekiplerince boşaltıldı.
26.07.2024Dünya
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldiTürk Hava Yolları (THY), Çin Halk Cumhuriyeti dışında Çin yuanı döviz cinsi ile uçak finansmanı gerçekleştiren ilk hava yolu şirketi oldu.
24.07.2024Ekonomi
24 Temmuz Basın Bayramı kutlama mesajları ve sözleri! Gazeteciler ve Basın bayramı nedir, neden kutlanır? 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı kutlama mesajları
24 Temmuz Basın Bayramı kutlama mesajları ve sözleri! Gazeteciler ve Basın bayramı nedir, neden kutlanır? 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı kutlama mesajları24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedir, neden kutlanır? Sorularına yanıt aranırken 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı ile ilgili sözler ve 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı kutlu olsun mesajları da sorgulanmaya başlandı. 1908 yılında sansürün kaldırılmasıyla basının bağımsızlığını tekrar kazanması ve gazetelerin sansüre tabi tutulmadan yayınlanmasının üzerinden 116 yıl geçti. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı da işte bugünü kutlar. İşte, Gazeteciler ve Basın Bayramı kısa tarihçesi...
24.07.2024Gündem
Vali Köşger 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı
Vali Köşger 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladıAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Köşger, "Basın; kamuoyunu aydınlatarak, doğru ve tarafsız haberin akışını sağlayarak, eleştirel bakış açısını hakim kılarak ve toplumun tüm seslerini yansıtarak demokrasiye işlerlik kazandırmaktadır." ifadelerini kullandı.
24.07.2024Adana
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
Bakanlıktan mobbing açıklaması: İnceleme başlatıldı
Bakanlıktan mobbing açıklaması: İnceleme başlatıldıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iki işçinin iş yerinde "baskı ve mobbing"e uğraması nedeniyle intihar ettiği iddiaları üzerine, gerekli incelemelerin yapılması için müfettiş görevlendirildiğini bildirdi.
20.07.2024Gündem
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dediler
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dedilerKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı Yunan medyası manşetlerinde geniş yer buldu. Yunan basınında neredeyse tüm manşetler Türkiye ve KKTC’nin 50. yıl kutlamalarıyla dolarken, Kuzey Kıbrıs ve Türkiye ile ilgili provakatif başlıklara yer verildi.
20.07.2024Gündem
Instagram süper like ne demek? Instagram Süperlike özelliği ne zaman gelecek?
Instagram süper like ne demek? Instagram Süperlike özelliği ne zaman gelecek?YouTube ve Tinder'daki 'süper' hikayelere geliyor. Günde sadece bir hikayeye 'süper like' atılabilecek. Peki, Instagram süper like ne demek?
19.07.2024Gündem
THY uçak seferleri iptal mi, THY uçuşları durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulama
THY uçak seferleri iptal mi, THY uçuşları durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulamaDünya genelinde yaşanan yazılım sorunu hava yollarını da etkiledi. Teknik aksaklıklar uçuşların iptal edilmesine neden oldu. Yolcular, uçuşlarının iptal edilip edilmediğini öğrenmek için hava yolu şirketlerinin güncel duyurularını takip ediyor. Peki, uçuşlar iptal mi edildi, uçak seferleri durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulama hakkında bilmeniz gerekenler…
19.07.2024Gündem
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?THY sistemi çöktü mü, neden açılmıyor? Dünya genelinde yazılım sistemlerinde yaşanan sorun birçok sektörün sistemini etkiledi. Sistem çöküşü havayolu trafiğini de etkilerken THY'den konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var? THY’nın sistemi neden çöktü?
19.07.2024Gündem
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Su faturalarında yüzde 50 indirim sağlıyor; Bulaşık makinesinde bu düğmeye 1 kez basın
Su faturalarında yüzde 50 indirim sağlıyor; Bulaşık makinesinde bu düğmeye 1 kez basınFaturalardaki yüksek artış yaşam maliyetlerini kat kat artırıyor. Pek çok ailenin sıkıntılı durumlar yaşamasına sebep oluyor. Bulaşık makinesindeki bu gizli düğmeye bir kez bastığınızda su faturası yüzde 50 düşük geliyor.
18.07.2024Yaşam
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk etti
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk ettiCHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti.
17.07.2024Gündem
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları ile birlikte 2024 birincileri merak konusu oldu. Peki, YKS’de kaç birinci var? İşte YKS birincileri 2024 hakkında merak edilenler…
16.07.2024Gündem
Son dakika... YKS sonuçları açıklandı
Son dakika... YKS sonuçları açıklandıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını duyurdu.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Manisa, İzmir ve Çanakkale'de orman yangını! Çeşme'den acı haber: 3 kişi hayatını kaybetti
Manisa, İzmir ve Çanakkale'de orman yangını! Çeşme'den acı haber: 3 kişi hayatını kaybettiManisa'nın Soma ilçesi, İzmir'in Çeşme ilçesi ve Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde orman yangını çıktı. Çeşme'de rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangının yaklaştığı alanda bazı evlerdeki kişiler, tedbir amaçlı tahliye edildi. Üç ildeki orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Öte yandan İzmir'in Çeşme ilçesindeki orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetti. Çeşme ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını çıkardıkları suçlamasıyla 4 kişi gözaltına alındı.
15.07.2024Gündem
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklaması
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklamasıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile düzenlediği ortak basın toplantısında Suriye'de normalleşme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Suriye ilgili olarak Cumhurbaşkanımız liderlik vizyonunu kullanarak en üst düzeyden bir barış çağrısında bulunmuştur. Bu son derece kıymetli bir çağrıdır. Umarım bunun değerini anlarlar. Bizim beklentimiz bunun dikkate alınmasıdır." dedi.
14.07.2024Gündem
Trump'a suikast girişiminin detayları ortaya çıktı! FBI, gizli servis açıkladı, işte saldırı silahı
Trump'a suikast girişiminin detayları ortaya çıktı! FBI, gizli servis açıkladı, işte saldırı silahıABD başkan adayı Donald Trump'a, mitingde yaptığı konuşma sırasında ateş açıldı. Kulağından yaralanan Trump, kürsüden indirildi. Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden da düzenlediği basın toplantısında herkesin saldırıyı kınaması gerektiğini belirterek, "ABD'de bu tür hastalıklı şiddete yer yok" dedi. ABD'yi sarsan saldırı sonrası FBI ve gizli servis peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte saldırı silahı ve detaylar...
14.07.2024Dünya
Adana'da sahte bakanlık kartı düzenleyen şüpheliler: "Kartları kırtasiyeden kendimiz bastırdık"
Adana'da sahte bakanlık kartı düzenleyen şüpheliler: "Kartları kırtasiyeden kendimiz bastırdık"Adana'da İçişleri Bakanlığı'nın ismini kullanarak sahte kimlik ve basın tanıtım kartı düzenleyen şüphelilerin ifadelerinde, pişman olduklarını, kartları kırtasiyeden kendilerinin bastığını itiraf ettikleri öğrenildi.
15.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Basın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.