Başbakan Ahmet Davutoğlu

Başbakan Ahmet Davutoğlu

Son dakika Başbakan Ahmet Davutoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başbakan Ahmet Davutoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Ahmet Davutoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan ahmet davutoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.615 başbakan ahmet davutoğlu haberi bulunmuştur. Tüm başbakan ahmet davutoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski Başbakan Davutoğlu'nun kişisel verilerine bakan SGK memurlarına beraat
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski Başbakan Davutoğlu'nun kişisel verilerine bakan SGK memurlarına beraat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kişisel verilerini sorguladıkları iddia edilen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanı 20 sanığın "Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak" suçundan 7,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, suç işleme kasıtları bulunmadığı gerekçesiyle sanıkların ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.
10.09.2021 Gündem
THK başkanı kimdir? Cenap Aşçı kaç yaşında, nereli? THK başkanı Cenap Aşçı’nın biyografisi ve uçak açıklaması!
THK başkanı kimdir? Cenap Aşçı kaç yaşında, nereli? THK başkanı Cenap Aşçı’nın biyografisi ve uçak açıklaması! Türkiye yangınlarla boğuşurken THK uçaklarıyla ilgili tartışmalar gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, THK uçaklarıyla ilgili tartışmalara ilişkin "Coğrafyaya göre uçak değil de helikopterin daha iyi olduğu kararı alınmış. Bizim THK ile sorunumuz yok. Envanterimizde yangın söndürme uçağı ve helikopteri yok. Bu ezelden beri böyle" ifadelerini kullanırken, yangınlara Türk Hava Kurumu araçlarının müdahale etmediği iddialarına kurum 20 hava aracının devam eden yangınlara ara vermeden müdahale ettiğini duyurdu. Söz konusu tartışmalar sonrası TKH başkanı hakkındaki araştırmalar arttı. Peki, TKH başkanı kimdir? Cenap Aşçı hakkında merak edilenler…
30.07.2021 Gündem
'Davutoğlu döneminde çektiğimiz çileyi hiçbir dönemde çekmedik'
'Davutoğlu döneminde çektiğimiz çileyi hiçbir dönemde çekmedik' AK Parti'den istifa ederek yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlık döneminde basına yönelik uygulamaları tartışma konusu oldu.
7.02.2020 Gündem
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar Beştepe'deki kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu.
7.01.2020 Siyaset
Kanal İstanbul tartışması! 'Eğilip bükülmeye ne gerek var'
Kanal İstanbul tartışması! 'Eğilip bükülmeye ne gerek var' Yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan'ın Kanal İstanbul projesi ile ilgili geçmişte ve günümüzde söyledikleri tartışma yarattı.
30.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ali Hilmi Uysal'a hediye saat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ali Hilmi Uysal'a hediye saat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Karaman'da saat tamircisi olan Ali Hilmi Uysal'a Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu saat hediye edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 2 yıl önce özel tasarımlı masa ve kol saati hediye ettiğini belirten Uysal, ''O sırada Cumhurbaşkanımızdan kolundaki saati hatıra için koleksiyonuma katmak için istedim. Cumhurbaşkanımız 2 yıl sonra bizi unutmayıp, Cumhurbaşkanlığı'na ait saati bana hediye olarak gönderdi'' dedi.
25.12.2019 Yaşam
MHP'den Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül'e sert sözler
MHP'den Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül'e sert sözler MHP Genel Başkanı Semih Yalçın, "Pensilvanya'dan esen rüzgârların kaldırdığı yapraklar, topraklarımızda esen Cumhur İttifakı fırtınasının önünde sürüklenip savrulacaktır" dedi.
14.12.2019 Siyaset
Ahmet Davutoğlu yeni partisini açıkladı
Ahmet Davutoğlu yeni partisini açıkladı Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni kurduğu Gelecek Partisi'nin tanıtımını yaptı. Davutoğlu, özgürlükçü laiklik ve çoğulcu din anlayışını temel ilke edindiklerini belirterek, "Siyaset alanında herkes kendi imtihanını vermeli; ama dini değerleri bu imtihan sathına sokmamalıdır. Dini ya da seküler hiçbir yapının devlet içinde ayrıcalıklı bir konum elde etmesine müsaade edilmeyecektir" dedi.
13.12.2019 Siyaset
Ahmet Davutoğlu’nun partisi resmen kuruldu
Ahmet Davutoğlu’nun partisi resmen kuruldu Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurucuları arasında yer aldığı yeni partinin kuruluş dilekçesi dün İçişleri Bakanlığı'na verildi. Partinin kuruluşu ve logosu bugün düzenlenecek toplantıyla tanıtılacak.
13.12.2019 Siyaset
Yeni partinin kuruluş başvurusu yapıldı
Yeni partinin kuruluş başvurusu yapıldı İsmi “Gelecek Partisi” olduğu öğrenilen yeni partinin kuruluşu için Ahmet Davutoğlu’nun ekibi İçişleri Bakanlığı’na giderek dilekçelerini sundu.
12.12.2019 Siyaset
İşte Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin adı!
İşte Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin adı! Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin ismini bugünkü köşesine taşıdı.
6.12.2019 Siyaset
Eski Başkan Ahmet Davutoğlu AK Parti'den istifa etti!
Eski Başkan Ahmet Davutoğlu AK Parti'den istifa etti! AK Parti'de kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilen eski başbakan Ahmet Davutoğlu, parti üyeliğinden istifa etti.
13.09.2019 Siyaset
AK Parti, Davutoğlu ve 3 eski milletvekiline tebligatlarını gönderdi
AK Parti, Davutoğlu ve 3 eski milletvekiline tebligatlarını gönderdi AK Parti, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk ettiği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ile Abdullah Başçının sözlü ve yazılı savunmalarını almak üzere tebligatlarını gönderdi.
6.09.2019 Siyaset
Davutoğlu’na ihraç talebi 117-7. maddeden
Davutoğlu’na ihraç talebi 117-7. maddeden AK Parti MYK’da verilen kesin ihraç istemi kararlarının parti tüzüğünün 117-7’ye maddesine göre alındığı kaydedildi. Davutoğlu’nun açıklamalarının ‘izah edilebilir sınırı geçtiği’ belirtildi.
4.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdlib'le ilgili gelişmelerde 'bizim istediğimiz noktadadır' dersek bu yalan olur. Şu anda bizim istediğimiz noktada değil. Zira İdlib’de şu anda 60 bin civarında insan öldürüldü. Bunun dışında 1-2 katı göç var. Bunlar tabii kuzeyi zorluyorlar, bize doğru geliyorlar. Bu konuda da bizim tedbirli olmamız lazım" dedi.
30.08.2019 Gündem
TBMM Başkanı Şentop yasama yılını değerlendirdi
TBMM Başkanı Şentop yasama yılını değerlendirdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk yılı ile ondan önceki parlamenter sistemin iki yasama yılını mukayese ettiğimizde, kanun sayısı bakımından parlamentonun daha fazla kanun çıkarttığını söyleyebiliriz." dedi. Şentop, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, TBMM'nin 27. Dönem 2. Yasama Yılı çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
26.07.2019 Siyaset
Eski Devlet Bakanı Emre son yolculuğuna uğurlandı
Eski Devlet Bakanı Emre son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'daki evinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski siyasetçi ve devlet adamı Süleyman Arif Emre, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2019 Gündem
Metin Topuz'un tahliye talebi reddedildi
Metin Topuz'un tahliye talebi reddedildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edilmesinin ardından casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un, yurt dışına çıktığı belirtilen tanık Feyyaz Öztürk'ün henüz beyanı alınmadığı ve kaçma şüphesi gerekçesiyle tutukluluğunun devamına karar verildi.
28.06.2019 Gündem
Dr. Mehmet Öz'ün babası son yolculuğuna uğurlandı
Dr. Mehmet Öz'ün babası son yolculuğuna uğurlandı Doktor Mehmet Öz'ün babası, kalp cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz (94), son yolculuğuna uğurlandı.
11.02.2019 Yaşam
Firari darbecilerin başına 66 milyon 900 bin lira ödül konuldu
Firari darbecilerin başına 66 milyon 900 bin lira ödül konuldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminden sonra aralarında generallerin de bulunduğu 490 firari eski askerden 74'ü daha, İçişleri Bakanlığı'nın "terörden arananlar listesine" eklendi.
5.02.2019 Gündem
AK Parti'den peş peşe Tunç Soyer açıklamaları!
AK Parti'den peş peşe Tunç Soyer açıklamaları! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Tunç Soyer'i aday göstermesine ilşkin, "Baba oğlun, oğul babanın suçunu üstlenmez ama 'tarihin yükü' diye de bir şey vardır" dedi.
29.01.2019 Siyaset
Eski vekile son görev
Eski vekile son görev Hayatını kaybeden AK Parti eski Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
11.01.2019 Gündem
İmar Kanunu değişiyor
İmar Kanunu değişiyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ilk olarak 4 yıl önce çıkarılmak istenen ‘şehirlerde rant vergisi’ planını İmar Kanununa ekleyeceği kritik bir maddeyle yenileyerek tekrar gündeme getirdi. Bakanlığın hazırladığı yasa taslağına göre imar planında yapılan değişikliklerde arsada değer artışı olursa aradaki farkın tamamı devlete ödenecek.
5.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine katılarak nikah şahidi oldu.
7.07.2018 Siyaset
Prof. Dr. Fuat Sezgin uğurlandı! Erdoğan böyle veda etti
Prof. Dr. Fuat Sezgin uğurlandı! Erdoğan böyle veda etti İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin düzenlenen cenaze töreninin ardından son Gülhane Parkı'nda yer alan İstanbul İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi yanındaki alanda toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 yılını Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı ilan edeceğiz, gerekli talimatı verdik" dedi.
1.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan ahmet davutoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.