Başakşehirspor

Başakşehirspor

Son dakika Başakşehirspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başakşehirspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başakşehirspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başakşehirspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başakşehirspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 başakşehirspor haberi bulunmuştur. Tüm başakşehirspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Buruk'a gönderme: 9 puanlık farklar bile kapandı
Okan Buruk'a gönderme: 9 puanlık farklar bile kapandı Türk futbolunun duayen yazarlarından Attila Gökçe Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına değindi ve "ayakta kalacak son iki adayının Galatasaray ve Fenerbahçe olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
1.03.2023 Süper Lig
Trabzonspor- Medipol Başakşehir: 1-1
Trabzonspor- Medipol Başakşehir: 1-1 Süper Lig'in 26. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Trabzonspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldiği mücadele 1-1 sona erdi.
15.03.2020 Trabzonspor
Aslıhan Doğan kolunda servet taşıyor
Aslıhan Doğan kolunda servet taşıyor Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın kolundaki bileziklerin fiyatı dudak uçuklattı.
29.07.2019 Magazin
Diagne'nin başı dertte! Başakşehir maçı öncesi...
Diagne'nin başı dertte! Başakşehir maçı öncesi... Galatasaray’ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne’nin, Akhisarspor ile oynanan kupa finalinden sonra canlı yayıda hafta sonu yapılacak Başakşehirspor maçıyla ilgili konuşurken olay bir haraketle gündeme oturması başına dert olabilir.
17.05.2019 Galatasaray
FETÖ'nün futbol imamı ortaya çıktı!
FETÖ'nün futbol imamı ortaya çıktı! İstanbul’da birçok büyük kulüpte forma giyen milli futbolcuların FETÖ imamlığını Ali Şenel’in yaptığı belirlendi. Örgütün eğitim kurumlarında yöneticilik yapan firari Ali Şenel’in Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yönelik yapılan ‘Şike’ operasyonunda da etkin rol oynadığı öğrenildi
16.12.2017 Fenerbahçe
Kızım olacak
Kızım olacak Başakşehirspor’un kaptanı Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu ve çocuklarıyla önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı.
27.08.2017 Magazin
Bekir İrtegün'e FETÖ gözaltısı!
Bekir İrtegün'e FETÖ gözaltısı! İSTANBUL'da Başakşehir'in sözleşmesini fesh ettiği futbolcu Bekir İrtegün, FETÖ soruşturması sebebiyle Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.
15.07.2017 Başakşehir
Abdullah Avcı: "Ayaklar konuştu"
Abdullah Avcı: "Ayaklar konuştu" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı lig performansı ile kupa finalini karşılaştırdıklarında oyun anlamında Eskişehir'deki maçta performanslarının biraz düşük olduğunu belirtti.
31.05.2017 Başakşehir
Beşiktaş'ta Aboubakar korkuttu
Beşiktaş'ta Aboubakar korkuttu Beşiktaş hafta sonunda M.Başakşehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.
27.04.2017 Beşiktaş
Başakşehir'e ağır fatura
Başakşehir'e ağır fatura Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir maçından sonra takım otobüslerinin bulunduğu bölgede çıkan kavga ve yaşanan olayların Futbol Federasyonu temsilcileri tarafından rapor edildiği bildirildi.
24.04.2017 Başakşehir
Beşiktaş gerilime yenik düştü
Beşiktaş gerilime yenik düştü Siyah Beyazlılar Vodafone Arena Stadı'nda oynadığı resmi maçlarda ilk yenilgisini alırken mağlubiyetten çok maç içinde yaşananlar gündeme damgasını vurdu.
6.02.2017 Beşiktaş
'Eğer Fenerbahçe kaybederse...'
'Eğer Fenerbahçe kaybederse...' Şansal Büyüka'dan büyük yorum:
24.09.2021 Galatasaray
Ryan Babel o hareketi açıkladı
Ryan Babel o hareketi açıkladı Deportivo ile sözlşemesi bittikten sonra Beşiktaş'ı tercih eden ve Siyah-Beyazlılarla 2.5 yıllık resmi sözleşme imzalayan Babel Antalya kampında basın mesnuplarının sorularını yanıtladı.
24.09.2021 Beşiktaş
Üç büyüklerin belalısı Başakşehir!
Üç büyüklerin belalısı Başakşehir! Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, üç büyüklere karşı aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.
27.11.2016 Başakşehir
Beşiktaş Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Trabzonspor maçı için nefesler tutuldu. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Beşiktaş'taki sakatlıklar can sıkıyor. Tosiç ise cezalı. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?
24.09.2021 Beşiktaş
Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'da
Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'da Galatasaray, Trabzonspor maçındaki saha olayları ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
24.09.2021 Galatasaray
Başakşehir zirveyi çok sevdi
Başakşehir zirveyi çok sevdi Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında lider Medipol Başakşehirspor deplasmanda Kardemir Karabükspor'un konuğu oldu.
24.09.2021 Başakşehir
PFDK cezaları açıkladı!
PFDK cezaları açıkladı! PFDK, Alanyaspor-Trabzonspor maçında deplasman tribününe giren taraftarların bir sonraki deplasman maçında tribüne girişini yasakladı.
23.09.2021 Süper Lig
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'un kötü tezahürat yapan bazı taraftarlarının elektronik biletlerinin bloke edilmesine karar verdi.
22.09.2016 TFF 1.Lig
Hamzaoğlu: 'Zarar verecek olursam çeker giderim'
Hamzaoğlu: 'Zarar verecek olursam çeker giderim' BURSASPOR’un sezonun ilk maçında sahasında Medipol Başakşehir’e 2-0 yenilmesinin ardından takımda büyük üzüntü yaşandı. Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Takıma zarar verecek olursam, istemezlerse çeker giderim" dedi.
28.08.2016 Futbol
Flaşlar patlayınca sevgilisini bıraktı!
Flaşlar patlayınca sevgilisini bıraktı! İstanbul Başakşehirspor forması giyen Brezilyalı futbolcular Marcio Mossoro ve Doka, önceki gece Reina'da eğlendi.
9.08.2016 Magazin
Muhtemel rakipler belli oldu
Muhtemel rakipler belli oldu UEFA Avrupa Ligi Play-Off kurası öncesi temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Kale için son karar: Volkan Babacan
Kale için son karar: Volkan Babacan Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Beşiktaş'ta kadroya ilk takviye kale için yapılacak...
24.09.2021 Beşiktaş
Trabzonspor'da Ndiaye pazarlığı
Trabzonspor'da Ndiaye pazarlığı Teknik direktör Ersun Yanal’ın mutlaka renklere dahil edilmesini istediği Osmanlısporlu Ndiaye transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor
24.09.2021 Trabzonspor
6 takım PFDK'da
6 takım PFDK'da Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçları sonrası disiplin sevkleri açıklandı.
17.05.2016 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Başakşehirspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başakşehirspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.