Başak Parlak

Başak Parlak

Son dakika Başak Parlak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başak Parlak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başak Parlak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başak Parlak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başak parlak gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 başak parlak haberi bulunmuştur. Tüm başak parlak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bedir Özuslu ile aşk yaşayan Başak Parlak'ın karnındaki şişlik dikkat çekti
Bedir Özuslu ile aşk yaşayan Başak Parlak'ın karnındaki şişlik dikkat çekti Oyuncu Başak Parlak, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bedir Özuslu ile bir süredir aşk yaşayan Parlak'ın karnındaki şişlik, "Acaba hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi. Gazetecilerin, "Hamile misiniz?" sorusuna karşılık, acelesi olduğunu söyleyen oyuncu yürümeye devam etti.
1.10.2022 Magazin
Kanunsuz Topraklar dizisi çekimleri durdu! Koronavirüs paniği...
Kanunsuz Topraklar dizisi çekimleri durdu! Koronavirüs paniği... Camdaki Kız setindeki korona paniği Kanunsuz Topraklar'a da sıçradı. Başak Parlak ve Doğaç Yıldız'dan sonra Hazar Motan'ın da koronavirüs testi pozitif çıkınca dizinin çekimleri durdu. Kanunsuz Topraklar yeni bölüm çarşamba günü yayınlanmayacak.
26.12.2021 Magazin
Miniklere kitap okudu
Miniklere kitap okudu Hadise, Kansersiz Yaşam Derneği yararına düzenlenen alışveriş şenliğinde miniklerle buluştu.
21.12.2018 Magazin
Bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta 9 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
26.10.2018 Kültür Sanat
'Bebek Geliyorum Demez' filminin özel gösterimi yapıldı
'Bebek Geliyorum Demez' filminin özel gösterimi yapıldı Baş rollerini Başak Parlak ve Ali İl’in paylaştığı, yönetmenliğini Hakan Cigaoğlu’nun yaptığı 'Bebek Geliyorum Demez' filminin özel gösterimi gerçekleştirildi.
25.10.2018 Kültür Sanat
'Bebek Geliyorum Demez'in afişi yayınlandı
'Bebek Geliyorum Demez'in afişi yayınlandı Yapımcılığını Ali Adnan Özgür, Hasan Baran, Hasan Kesici ve Tümay Özokur’un üstlendiği, yönetmenliğini ise Hakan Cigaoğlu’nun yaptığı “Bebek Geliyorum Demez” filminin afişi görücüye çıktı.
5.10.2018 Kültür Sanat
Kutlama fotoğrafı olay oldu
Kutlama fotoğrafı olay oldu Sosyal medya fenomeni Sezgin Yılmaz, sevgilisi Başak Parlak'ın yeni yaşını 'La La Land' filminin afişini anımsatan bir fotoğrafla kutladı.
10.06.2018 Magazin
Ortamı sevmezsem çirkinleşirim
Ortamı sevmezsem çirkinleşirim ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinin başrol oyuncusu Başak Parlak, Emre Saygı’nın sunduğu ‘Hadi Be’ programına konuk oldu.
19.04.2018 Magazin
Şevkat Yerimdar benim için bitti
Şevkat Yerimdar benim için bitti Başak Parlak, 'Şevkat Yerimdar' macerasının kendisi için bittiğini açıkladı.
19.04.2018 Televizyon
Setteki iş durdurma eyleminde flaş gelişme!
Setteki iş durdurma eyleminde flaş gelişme! FOX dizisi 'Şevkat Yerimdar'ın setinde geçen cuma kriz çıkmıştı.
27.02.2018 Televizyon
Suzan Kardeş 'Şevkat Yerimdar'da!
Suzan Kardeş 'Şevkat Yerimdar'da! 'Şevkat Yerimdar' dizisi, ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Yeni bölümüde, makyaj uzmanı, ses sanatçısı ve oyuncu Suzan Kardeş konuk olacak.
7.02.2018 Televizyon
Bu mutluluk bana fazla
Bu mutluluk bana fazla Yılın merakla beklenen filmi ‘Arif V 216’nın galası önceki gün gerçekleşti. Film için oldukça heyecanlı görünen başrol ve senarist Cem Yılmaz, “Herkes filmin sıcaklığından bahsediyor, bu mutluluk benim için fazla” dedi
4.01.2018 Magazin
Aşkımız çok yeni
Aşkımız çok yeni Kendisi gibi oyuncu olan Başak Parlak ile aşk yaşayan Alp Navruz, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
16.12.2017 Magazin
Sürpriz aşk
Sürpriz aşk ‘Fazilet Hanım Ve Kızları’nın başrol oyuncusu Alp Navruz’la, ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinde Esin karakterini canlandıran Başak Parlak, yeni bir aşka yelken açtı.
11.12.2017 Magazin
Şevkat Yerimdar'a iki sürpriz transfer!
Şevkat Yerimdar'a iki sürpriz transfer! FOX'un sevilen dizisi Şevkat Yerimdar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
15.11.2017 Televizyon
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma 29 Eylül Cuma günü tarihli Fox TV yayın akışında, sabah kuşağında sevilen sabah haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat saat 07.15’te canlı olarak ekrana gelecek. Hemen ardından Memet Özer ile Mutfakta isimli program canlı olarak yayınlanacak. 10.45’te canlı olarak ekrana Kaybolan Çiçekler ve yine canlı olarak Sen İste Yeter adlı program gelecek. 16.15’te Şevkat Yerimdar isimli yerli dizinin tekrar bölümünden sonra Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümünü Fox Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Şok ayrılık! Kimse beklemiyordu...
Şok ayrılık! Kimse beklemiyordu... 'Şevkat Yerimdar' dizisi ile milyonların gönlünde taht kuran Başak Parlak'tan herkesi şoke eden ayrılık...
11.09.2017 Magazin
'Şevkat Yerimdar'a bomba iki isim dahil oldu!
'Şevkat Yerimdar'a bomba iki isim dahil oldu! FOX TV'nin fenomen dizisi Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna bomba iki isim dahil oldu. İşte Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna katılan o iki isim...
16.08.2017 Televizyon
Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya!
Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya! Fox TV ekranında yayınlanan Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümde Şevkat kendisine kumpas kuranların peşine düşer. Esin sonunda galeriyi açar. Bora ve Şevkat galeri açılışında birbirleri ile hırlaşır. Şevkat Yerimdar yepyeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de...
29.09.2021 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar FOX TV’nin 16 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu isimli haber programıyla başlıyor ve gün boyunca da eğlenceli programlar ve dizi tekrarları ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar isimli yerli dizi yer alıyor. FOX TV’nin 16 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor?
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor? FOX TV'nin iddialı dizisi Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor...
12.07.2017 Televizyon
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar FOX TV’nin 9 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde Çalar Saat Hafta sonu isimli haber programı ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar isimli yerli dizi yer alıyor. FOX TV’nin 9 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Şevkat Yerimdar rekor kırdı! Tam 8 kez...
Şevkat Yerimdar rekor kırdı! Tam 8 kez... Fox TV'nin bu yaz ekrana getirdiği dizisi bir hafta 8 kez yayınladı, Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu Şevkat Yerimdar'ı köşesine taşıdı.
25.06.2017 Televizyon
Ben değil oyunculuğum mükemmel olmalı
Ben değil oyunculuğum mükemmel olmalı Başak Parlak, Şevkat Yerimdar dizisiyle ilk kez bir komedide TV izleyicisinin karşısına çıktı. Aldığı olumlu tepkilerin güvenini artırdığını söyleyen Parlak, oyunculuğun kendine kattıklarını ise şöyle anlatıyor: “Oyuncuların alçakgönüllü ve özverili olması gerekiyor. Artık sabırlı olmaya çalışıyorum.”
3.06.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Başak Parlak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başak parlak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.