Barrack Obama

Barrack Obama

Son dakika barrack obama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barrack obama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barrack obama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barrack Obama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barrack obama gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 barrack obama haberi bulunmuştur. Tüm barrack obama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü aktör Sidney Poitier 94 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü aktör Sidney Poitier 94 yaşında hayatını kaybetti En iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazanan ilk siyahi aktör Sidney Poitier, 94 yaşında hayatını kaybetti.
7.01.2022 Dünya
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! 3 yıl hapis cezası verildi
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! 3 yıl hapis cezası verildi ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan ve Joe Biden, Barack Obama, Elon Musk, Jeff Bezos gibi dünyaca ünlü isimlerin Twitter hesaplarını hackleyen 18 yaşındaki Graham Ivan Clark, çıkarıldığı mahkemece 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
17.03.2021 Dünya
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını...
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını... Kongre baskınıyla sarsılan ABD'de sular durulmuyor… İddialara göre ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner, güvenliklerinden sorumlu gizli servis elemanlarının evlerindeki tuvalet ve banyoları kullanmalarını yasakladı. Bunun üzerine eski Başkan Barrack Obama ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evlerindeki tuvaletleri kullanmak zorunda kalan gizli servis elemanlarına 100.000 dolara (yaklaşık 730.000 lira) yeni tuvalet-banyo yapıldı.
15.01.2021 Dünya
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi…
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi… Kasım ayında yapılan seçimi kazanan Joe Biden, Oval Ofisi devralmaya hazırlanıyor. Biden'ın ekibi de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Joe Biden'ın kampanya ofisinden yapılan açıklamaya göre eski diplomat William Burns, ABD'nin yeni CIA Direktörü olacak. William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörü kaç yaşında, aldığı görevler?
11.01.2021 Dünya
İran yer altına nükleer tesis inşa ediyor iddiası! Görüntüler ortaya çıktı
İran yer altına nükleer tesis inşa ediyor iddiası! Görüntüler ortaya çıktı ABD ile nükleer anlaşma gerilimi yaşayan İran'ın yeni bir nükleer tesis inşa ettiği iddia edildi. AP'in aktardığı bilgilere göre Fordo kentindeki tesis yerin altına inşa ediliyor.
18.12.2020 Dünya
Trump'ı şoke eden soru! Salonu terk etti
Trump'ı şoke eden soru! Salonu terk etti ABD Başkanı Donald Trump, dün akşam düzenlediği basın toplantısını CBS televizyonunun muhabiri Paula Reidin Gazi'nin Seçimi yasası hakkında kendisine sorduğu bir soru üzerine kürsüyü terk etti.
9.08.2020 Dünya
Ve ortaya çıktı! Milyarderleri hackleyen bir çocukmuş!
Ve ortaya çıktı! Milyarderleri hackleyen bir çocukmuş! Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter’ın 15 Temmuz’da hacklenmesi ve Bitcoin dolandırıcılığı yapılması olayı ile ilgili ABD’de 17 yaşındaki bir genç gözaltına alındı.
31.07.2020 Dünya
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın sosyal medya hesabı hacklendi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile teknoloji devi Apple gibi Elon Musk'ın da hesabından sanal para birimi Bitcoin istenilerek "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödelemerini iki katına çıkarıyorum" paylaşımı yapıldı. Bu olayın ardından pek çok kişi Elon Musk kimdir? sorusu araştırıyor. İşte Elon Musk kariyeri ve hayatı hakkında merak eidlenler...
16.07.2020 Gündem
Ünlü isimlere büyük şok! Hesapları ele geçirildi
Ünlü isimlere büyük şok! Hesapları ele geçirildi Barrack Obama, Bill Gates, Jack Dorsey, Elon Musk, Joe Biden, Warren Buffett, Kanye West, Michael Bloomberg, Apple, Uber ve Jeff Bezos'un resmi Twitter hesapları hacklendi. Hacklenen hesaplardan bitcoin çekilişi paylaşımı yapıldı. Öte yandan Twitter, Bitcoin için yapılan hack olayından sonra bütün onaylı hesaplara kısıtlama getirdiğini duyurdu.
15.07.2020 Dünya
Donald Trump: 17 bin insan gereksiz yere öldü
Donald Trump: 17 bin insan gereksiz yere öldü ABD Başkanı Donald Trump, 2020 seçimlerindeki rakibi Demokratların adayı Joe Biden'ı ve kısa bir süre önce Biden'a desteğini açıklayan eski başkan Barrack Obama'yı hedef alan bir açıklamada bulundu.
17.04.2020 Dünya
Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil!
Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil! Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, gönderilen şüpheli paket yüzünden tahliye edildi. Öte yandan ABD'den de yine şüpheli paket haberleri geliyor. Son dakika haberine göre, Florida Eyaleti'nde Senatör Booker'e şüpheli paker yollandı. Ayrıca, New York Polis Departmanı, Manhattan'da bulunan şüpheli bir paketi incelediklerini açıkladı.
26.10.2018 Dünya
Son dakika... Eski başkanlara ve Beyaz Saray'a bomba...
Son dakika... Eski başkanlara ve Beyaz Saray'a bomba... Bill-Hillary Clinton ve Barrack Obama'nın evine gönderilen bir pakette patlayıcı cihaz bulunduğu duyuruldu.
24.10.2018 Dünya
Trump'a karşı avantajlı!
Trump'a karşı avantajlı! ABD Başkanlık seçimi ile ilgili olarak Politico/Morning tarafından yapılan ankette ABD Başkanı Donald Trump karşısında Senatör Bernie Sanders’a büyük destek çıktı.
23.08.2018 Dünya
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak Kanun Hakkında Kararname (KHK) ile haklarında soruşturma bulunan ancak yurtdışında olanlara tanınan 3 aylık süre doldu. Aralarında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, milletvekillikleri düşürülen HDP'li Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız, FETÖ'nün kara kutusu Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil gibi isimler var.
29.09.2021 Gündem
Mısır hükümdarı Tutankhamun'un eşinin mezarı bulundu!
Mısır hükümdarı Tutankhamun'un eşinin mezarı bulundu! Antik Mısır'ın önemli gizemlerinden birisi daha çözülüyor: Hem Kral Tut'un hem de sonraki firavunun eşi olan ve tarih sahnesinden bir anda silinen Ankhesenamun'un mezarı bulunmuş olabilir.
24.07.2017 Dünya
Trump'a turizm darbesi
Trump'a turizm darbesi ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptığı açıklamalar ve 7 İslam ülkesine uygulamak istediği seyahat yasağının ABD'nin turizm ve seyahat sektörünü etkilediği, bu ülkeye yönelik uçak bileti arama ve satışlarındaki düşüşün Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana toplam 185 milyon dolarlık kayba yol açtığı belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Obama: Trump'a fırsat vermeliyiz
Obama: Trump'a fırsat vermeliyiz ABD Başkanı Barack Obama, Donald Trump'ın Amerikan değerlerini tehdit ettiğini görmesi halinde buna karşı açıkça konuşabileceğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
"Clinton, annemle 13 kez ilişkiye girdi!"
"Clinton, annemle 13 kez ilişkiye girdi!" Bill Clinton'ın oğlu olduğu iddia eden siyahi genç bu sefer de Barrack Obama'ya seslendi.
17.06.2021 Dünya
Obama 1915 olayları için 'büyük felaket' dedi
Obama 1915 olayları için 'büyük felaket' dedi ABD Başkanı Barrack Obama 1915 Ermeni olayları için 'büyük felaket' ifadesini kullandı
22.04.2016 Dünya
Yeni çipli kimlikler güvenli mi?
Yeni çipli kimlikler güvenli mi? Kişisel verilerin çalınıp, sızdırılmasından sonra akla ilk gelen soru yeni çipli kimliklerin güvenlik derecesi oldu. Peki Yeni Çipli kimlikler güvenli mi? Türk Hacker Tamer Şahin'in yeni çipli kimlikler hakkında söyledikleri ve tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Messi Obama’ya cevap verdi!
Messi Obama’ya cevap verdi! Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, ABD Başkanı Barrack Obama'nın sözlerine yanıt verdi.
27.03.2016 Futbol
Obama'yı şoke eden haber! 30 kişi öldü
Obama'yı şoke eden haber! 30 kişi öldü ABD Başkanı Barack Obama, silahlı saldırılardan kaynaklanan ölümleri azaltabilmek amacıyla silah satışlarına düzenlenme getirmeye hazırlanırken ülkede 2016'nın ilk gününde silahlı saldırılarda 30 kişi öldü, 75 kişi de yaralandı.
2.01.2016 Dünya
Obama da Facebook'ta
Obama da Facebook'ta Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta hesap açan ABD Başkanı'nın ilk paylaşımı video yoluyla oldu...
10.11.2015 Dünya
Obama’dan 2014’ün en iyileri
Obama’dan 2014’ün en iyileri People dergisine verdikleri yıl sonu röportajında özel hayatları hakkında konuşan ABD Başkanı Barrack Obama ve eşi Michelle Obama 2014 yılının en iyilerini de sıraladı...
18.12.2014 Magazin
'iPhone bana yasak!'
'iPhone bana yasak!' ABD Başkanı Barack Obama, güvenilir olmadığı için iPhone kullanmadığını açıkladı.
5.12.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Barrack Obama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barrack obama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.