Barış Üregül

Barış Üregül

Son dakika barış üregül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barış üregül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barış üregül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Üregül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış üregül gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 barış üregül haberi bulunmuştur. Tüm barış üregül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarık Akan ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı!
Tarık Akan ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı! Usta oyuncu yönetmen ve yazar Tarık Akan, ölümünün 5'inci yılında Bakırköy'deki kabri başında anıldı. Usta sanatçının mezarına karanfil bırakıldı, dua edildi.
16.09.2021 Magazin
Asya Engin hamileyken Barış Üregül'den şiddet gördü mü?
Asya Engin hamileyken Barış Üregül'den şiddet gördü mü? Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül’le evliliği olaylı bir şekilde biten Asya Engin, hamileyken şiddet gördüğüne dair çıkan iddialar için, “Detaylı bir açıklama yapmayacağım, beni yeterince üzen bir konu” diye konuştu.
17.08.2021 Magazin
Barış Üregül'den takı açıklaması geldi
Barış Üregül'den takı açıklaması geldi Asya Engin, eski eşi Barış Üregül’e düğünde takılan takıları kendisine iade etmediği için dava açtı.
28.04.2021 Magazin
Barış Üregül ile eski eşi arasındaki takı kavgası büyüyor!
Barış Üregül ile eski eşi arasındaki takı kavgası büyüyor! Tarık Akan’ın büyük oğlu Barış Üregül, eski eşi Asya Engin’le davalık oldu. Engin, düğünde takılan takıların iadesi için Üregül’e dava açtı. Üregül ise verdiği cevap dilekçesinde “Evden ayrılırken tüm eşyalarını aldı. Takılar bende yok” dedi.
7.09.2020 Magazin
Benzerlik şaşırtıyor! Dedesinin kopyası...
Benzerlik şaşırtıyor! Dedesinin kopyası... Şarkıcı Asya Engin, Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül’le olaylı şekilde sona eren evliliğinden olan kızı Gece ile Bodrum Marina’da görüntülendi.
4.09.2020 Magazin
"Altınlarımı geri ver"
"Altınlarımı geri ver" Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül ile evliliğini 4 ay önce noktalayan şarkıcı Asya Engin, düğünde takılan takıların kendisine iade edilmediğini öne sürerek, boşandığı eşine dava açtı.
4.08.2020 Magazin
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu...
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu... Pis Yedili ne zaman? Pis Yedili yeniden mi başlayacak? Sorularına arama motorlarından yanıt aranmaya başlandı. Yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Pis Yedili'nin yeniden başlayacağı iddialarından sonra söz konusu iddiayı hayranları araştırmaya başladı. Pis Yedili yeni bölüm ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte Pis Yedili oyuncuları ve konusu….
4.05.2020 Gündem
Dedesinin kopyası!
Dedesinin kopyası! Tarık Akan'ın büyük oğlu Barış Üregül ile boşanan ve bu evlilikten Gece adında bir kızı olan Asya Engin önceki gün Gölköy sahilindeydi.
12.08.2019 Magazin
'Gizlilik kararı var'
'Gizlilik kararı var' Şarkıcı Asya Engin, şu sıralar Bodrum’da tatil yapıyor.
5.08.2019 Magazin
Dedesinin  kopyası
Dedesinin kopyası Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül ile boşanma davası süren Asya Engin Bodrum tatiline devam ediyor.
9.08.2018 Magazin
Gece  suyla  tanıştı
Gece suyla tanıştı Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül ile boşanma aşamasında olan Asya Engin, bu evlilikten olan kızı Gece ile Bodrum’da tatiline devam ediyor
5.08.2018 Magazin
Heykelini diktiler!
Heykelini diktiler! 2016 yılında vefat eden Türk sinemasının unutulmaz ismi Tarık Akan’ın balmumu heykeli Madame Tussauds, İstanbul’daki yerini aldı
25.05.2018 Magazin
Tarık Akan'ın torunu Gece, dünyaya geldi!
Tarık Akan'ın torunu Gece, dünyaya geldi! Tarık Akan'ın hayattayken görmeyi çok istediği torunu Gece, dünyaya geldi...
23.10.2017 Magazin
Tarık Akan’ın gelini Asya Engin böyle yakalandı!
Tarık Akan’ın gelini Asya Engin böyle yakalandı! Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül’ün 4.5 aylık hamile olan eşi Asya Engin, önceki gün Bodrum’da görüntülendi. İşte Tarık Akan'ın gelini Asya Engin'in objektiflere yansıdığı anlar...
13.06.2017 Magazin
MÜJDE! Tarık Akan'ın istediği oluyor...
MÜJDE! Tarık Akan'ın istediği oluyor... Hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, babasının manevi vasiyetini yerine getiriyor.
4.05.2017 Magazin
Bülent Kayabaş son yolculuğuna uğurlandı
Bülent Kayabaş son yolculuğuna uğurlandı Usta sanatçı Bülent Kayabaş, son yolculuğuna uğurlandı. Kayabaş, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenin ardından Feriköy mezarlığına defnedildi
21.04.2017 Magazin
Barış Üregül Asya Engin’le evlendi!
Barış Üregül Asya Engin’le evlendi! Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül şarkıcı Asya Engin’le evlendi
16.01.2017 Magazin
Keşke babam da görseydi!
Keşke babam da görseydi! Geçen yıl Eylül ayında vefat eden Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, önceki akşam Asya Engin ile evlendi...
15.01.2017 Magazin
Tarık Akan'ın oğlundan babasına büyük vefa!
Tarık Akan'ın oğlundan babasına büyük vefa! Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, Bakırköy’deki Cumhuriyet Meydanı’nın adını “Tarık Akan Cumhuriyet Meydanı” olarak değiştirmek için harekete geçti...
13.11.2016 Magazin
Vefalı evlat
Vefalı evlat Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, Bakırköy’deki Cumhuriyet Meydanı’nın adını ‘Tarık Akan Cumhuriyet Meydanı’ olarak değiştirmek için kolları sıvadı.
12.11.2016 Magazin
Sessiz ve üzgün
Sessiz ve üzgün Geçen ay hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane ismi Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, önceki akşam nişanlısı Asya Engin ile Bebek’te bir restoran çıkışı görüntülendi...
1.10.2016 Magazin
Tarık Akan'ın oğlu: Babam ateist değildi
Tarık Akan'ın oğlu: Babam ateist değildi 66 yaşında toprağa verdiğimiz büyük sanatçı Tarık Akan'ın oğlu, usta oyuncunun son 10 yıldır hiç görüşmediği kardeşiyle ilgili soruları yanıtladı. Posta'dan Canan Danyıldız'ın sorularını yanıtlayan Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül Akan, "Babam müslümandı, ateist ya da dinsiz değildi" dedi
26.09.2016 Magazin
Tarık Akan'ın oğlu konuştu!
Tarık Akan'ın oğlu konuştu! Tank Akan oğlu Barış, ikizleri Özlem ve Özgür ile Posta gazetesinden Canan Danyıldız, geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül ile Taş Koleji'nde buluştu...
25.09.2016 Magazin
Tarık Akan'ın ağabeyi hakkında çarpıcı iddia
Tarık Akan'ın ağabeyi hakkında çarpıcı iddia Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ve bugün son yolculuğuna uğurlanan Tarık Akan ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Usta oyuncunun ağabeyi Turgut Üregül'ün, vekaletle Akan'dan habersiz olarak mallarını sattığı ileri sürüldü.
18.09.2016 Magazin
Tarık Akan son yolculuğuna uğurlanıyor!
Tarık Akan son yolculuğuna uğurlanıyor! Türk sinemasının efsane aktörü son yolculuğuna uğurlanıyor. Anma töreninin ardından Teşvikiye Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılınacak. Tarık Akan, Bakırköy'deki Zuhuratbaba Mezarlığı'na defnedilecek.
18.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barış Üregül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış üregül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.