Asya Engin

Asya Engin

Son dakika Asya Engin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asya Engin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asya Engin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asya Engin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asya engin gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 asya engin haberi bulunmuştur. Tüm asya engin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asya Engin hamileyken Barış Üregül'den şiddet gördü mü?
Asya Engin hamileyken Barış Üregül'den şiddet gördü mü? Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül’le evliliği olaylı bir şekilde biten Asya Engin, hamileyken şiddet gördüğüne dair çıkan iddialar için, “Detaylı bir açıklama yapmayacağım, beni yeterince üzen bir konu” diye konuştu.
17.08.2021 Magazin
Barış Üregül'den takı açıklaması geldi
Barış Üregül'den takı açıklaması geldi Asya Engin, eski eşi Barış Üregül’e düğünde takılan takıları kendisine iade etmediği için dava açtı.
28.04.2021 Magazin
Barış Üregül ile eski eşi arasındaki takı kavgası büyüyor!
Barış Üregül ile eski eşi arasındaki takı kavgası büyüyor! Tarık Akan’ın büyük oğlu Barış Üregül, eski eşi Asya Engin’le davalık oldu. Engin, düğünde takılan takıların iadesi için Üregül’e dava açtı. Üregül ise verdiği cevap dilekçesinde “Evden ayrılırken tüm eşyalarını aldı. Takılar bende yok” dedi.
7.09.2020 Magazin
Benzerlik şaşırtıyor! Dedesinin kopyası...
Benzerlik şaşırtıyor! Dedesinin kopyası... Şarkıcı Asya Engin, Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül’le olaylı şekilde sona eren evliliğinden olan kızı Gece ile Bodrum Marina’da görüntülendi.
4.09.2020 Magazin
"Altınlarımı geri ver"
"Altınlarımı geri ver" Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül ile evliliğini 4 ay önce noktalayan şarkıcı Asya Engin, düğünde takılan takıların kendisine iade edilmediğini öne sürerek, boşandığı eşine dava açtı.
4.08.2020 Magazin
Dedesinin kopyası!
Dedesinin kopyası! Tarık Akan'ın büyük oğlu Barış Üregül ile boşanan ve bu evlilikten Gece adında bir kızı olan Asya Engin önceki gün Gölköy sahilindeydi.
12.08.2019 Magazin
'Gizlilik kararı var'
'Gizlilik kararı var' Şarkıcı Asya Engin, şu sıralar Bodrum’da tatil yapıyor.
5.08.2019 Magazin
Dedesinin  kopyası
Dedesinin kopyası Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül ile boşanma davası süren Asya Engin Bodrum tatiline devam ediyor.
9.08.2018 Magazin
Gece  suyla  tanıştı
Gece suyla tanıştı Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül ile boşanma aşamasında olan Asya Engin, bu evlilikten olan kızı Gece ile Bodrum’da tatiline devam ediyor
5.08.2018 Magazin
Tarık Akan'ın torunu Gece, dünyaya geldi!
Tarık Akan'ın torunu Gece, dünyaya geldi! Tarık Akan'ın hayattayken görmeyi çok istediği torunu Gece, dünyaya geldi...
23.10.2017 Magazin
Tarık Akan’ın gelini Asya Engin böyle yakalandı!
Tarık Akan’ın gelini Asya Engin böyle yakalandı! Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül’ün 4.5 aylık hamile olan eşi Asya Engin, önceki gün Bodrum’da görüntülendi. İşte Tarık Akan'ın gelini Asya Engin'in objektiflere yansıdığı anlar...
13.06.2017 Magazin
MÜJDE! Tarık Akan'ın istediği oluyor...
MÜJDE! Tarık Akan'ın istediği oluyor... Hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, babasının manevi vasiyetini yerine getiriyor.
4.05.2017 Magazin
Barış Üregül Asya Engin’le evlendi!
Barış Üregül Asya Engin’le evlendi! Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül şarkıcı Asya Engin’le evlendi
16.01.2017 Magazin
Keşke babam da görseydi!
Keşke babam da görseydi! Geçen yıl Eylül ayında vefat eden Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, önceki akşam Asya Engin ile evlendi...
15.01.2017 Magazin
Vefalı evlat
Vefalı evlat Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, Bakırköy’deki Cumhuriyet Meydanı’nın adını ‘Tarık Akan Cumhuriyet Meydanı’ olarak değiştirmek için kolları sıvadı.
12.11.2016 Magazin
Sessiz ve üzgün
Sessiz ve üzgün Geçen ay hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane ismi Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, önceki akşam nişanlısı Asya Engin ile Bebek’te bir restoran çıkışı görüntülendi...
1.10.2016 Magazin
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Büyükelçi atamaları 2022! Resmi Gazete yayımlandı!
Büyükelçi atamaları 2022! Resmi Gazete yayımlandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Büyükelçi atamaları...
10.12.2022 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı, 16 yeni büyükelçi atandı.
Resmi Gazete'de yayımlandı, 16 yeni büyükelçi atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla büyükelçi atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 16 Büyükelçi merkeze alınırken, 16 yeni büyükelçi atandı.
10.12.2022 Gündem
TOGG'la ilgili flaş gelişme! Herkesin gözü o tarihe çevrildi
TOGG'la ilgili flaş gelişme! Herkesin gözü o tarihe çevrildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse Türkiye'nin kendi markasını taşıyan yüzde 100 elektrikli otomobilinin açılışını 29 Ekim'de gerçekleştireceğiz" dedi.
3.08.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: İklim krizine 'dur' diyecek belki de son nesiliz
Bakan Kurum: İklim krizine 'dur' diyecek belki de son nesiliz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hepimizi iklim krizi diye tabir ettiğimiz bir süreç bekliyor. Kaynaklarımızın sınırlı olduğu, nüfusumuzun bir taraftan arttığı, köyden kente göçün giderek yoğunlaştığı, insanların ihtiyaçlarının her geçen gün arttığı bir süreci her geçen gün hep birlikte yaşıyoruz. Buna dur diyecek belki de son nesiliz. Eğer tedbir almazsak hem ülkemiz, hem dünyamız bu süreçten ciddi zararlar görecek. dedi.
22.02.2022 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda 'zam' gündemi
TBMM Genel Kurulu'nda 'zam' gündemi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeni yılın ilk mesaisi için toplanan Genel Kurul'da grup başkan vekillerince, zam oranları üzerine açıklamalar yapıldı.
4.01.2022 Siyaset
Öldürdüğü arkadaşı ardından şok eden açıklama! 'Kardeşim gibi seviyordum'
Öldürdüğü arkadaşı ardından şok eden açıklama! 'Kardeşim gibi seviyordum' Eskişehir’in Beylikova ilçesinde, arkadaşı Zeki Asya’yı (52) kalbinden bıçaklayarak, öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Hüseyin Balcı, 'haksız tahrik' indirimiyle 14 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son sözü sorulan Balcı, “Zeki’yi kardeşim gibi seviyordum, öldürmek istemedim” dedi.
25.11.2021 Yaşam
Arkadaşını bıçakla katletti! 'Kardeşim gibi seviyordum'
Arkadaşını bıçakla katletti! 'Kardeşim gibi seviyordum' Eskişehir'in Beylikova ilçesinde, birlikte alkol aldığı arkadaşı Zeki Asya'yı (52) çıkan tartışmada kalbinden bıçaklayıp öldüren Hüseyin Balcı, tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıkarıldı. İlk savunmasında, aralarında boğuşma yaşandığını öne süren Balcı, "Kanser nedeniyle boğazımda açılan deliğe elini soktu. Ben ondan kurtulmak için çok uğraştım. Bir ara onun üzerine düştüm. Neresinden yaralandığını dahi bilmiyorum. Zeki'yi kardeşim gibi seviyordum, öldürmek istemedim" dedi.
12.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Asya Engin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asya engin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.