Banu Zorlu

Banu Zorlu

Son dakika Banu Zorlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Banu Zorlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Banu Zorlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banu Zorlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banu zorlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 banu zorlu haberi bulunmuştur. Tüm banu zorlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafa karıştıran buluşma! Banu Zorlu’nun yanıtı şaşırttı
Kafa karıştıran buluşma! Banu Zorlu’nun yanıtı şaşırttı Şarkıcı ve yapımcı Banu Zorlu ile oyuncu Mehmet Kirmen, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Baş başa yemek yiyen ikili, basın mensupalrının sorularını yanıtladı.
18.12.2023 Magazin
Banu Zorlu'dan milyonluk pozlar! Tatilde başına gelenler şoke etti
Banu Zorlu'dan milyonluk pozlar! Tatilde başına gelenler şoke etti Banu Zorlu, tatil sezonunu açtı. Konser maratonu arasında arkadaşlarıyla yatta görüntülenen şarkıcı, milyonluk takılarıyla poz verdi. Zorlu, çekimin ardından bir de aksilik yaşadı.
8.07.2023 Magazin
Banu Zorlu: Türk erkeklerini romantik bulmuyorum
Banu Zorlu: Türk erkeklerini romantik bulmuyorum Koronavirüs pandemisi döneminde İtalyan sevgilisinden ayrılan Banu Zorlu, "İtalyanlar daha romantik, Türk erkeği çok romantik değil" demişti. Ünlü şarkıcı, "Türk erkeklerini beğen miyorsunuz?" sorusuna cevap verdi.
6.06.2023 Magazin
Banu Zorlu'nun eline dokuz dikiş atıldı! 'Evde her yer kan oldu'
Banu Zorlu'nun eline dokuz dikiş atıldı! 'Evde her yer kan oldu' Banu Zorlu, hafta sonu evde bıçakla elini kesti. Eline dokuz dikiş atılan şarkıcı, her gün hastaneye pansumana gidiyor.
27.02.2021 Magazin
'Poz verelim güzel çekin'
'Poz verelim güzel çekin' Oyuncu Hande Ataizi ve şarkıcı Banu Zorlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.
18.10.2019 Magazin
25 bin dolarlık şarkı şaşırttı!
25 bin dolarlık şarkı şaşırttı! Kanal D'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının canlı yayın konuğu olan Banu Zorlu, yeni şarkısı 'Bay Bay'ı 25 bin dolara aldığını söyleyince, herkesi şaşırttı.
21.01.2022 Magazin
25 bin dolarlık şarkı şaşırttı!
25 bin dolarlık şarkı şaşırttı! Kanal D'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının canlı yayın konuğu olan Banu Zorlu, yeni şarkısı 'Bay Bay'ı 25 bin dolara aldığını söyleyince, herkesi şaşırttı.
9.04.2019 Magazin
Banu Zorlu canlı yayında pot kırdı!
Banu Zorlu canlı yayında pot kırdı! Bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Banu Zorlu, canlı yayında Kübra Hera Aslan'la bir araya geldi.
9.04.2019 Magazin
Ne tesadüf
Ne tesadüf BANU Zorlu, önceki gün Nişantaşı’nda alışverişe çıktı.
14.08.2018 Magazin
Çöp isyanı
Çöp isyanı İzmir-Çeşme’de tatil yapan Banu Zorlu, plajlardaki kirliliğe isyan etti.
29.07.2018 Magazin
Uçakta yaşıyorum
Uçakta yaşıyorum Nişantaşı’nda objektiflere takılan Banu Zorlu, yoğun iş temposundan dert yandı.
18.07.2018 Magazin
Kürk giymek  zorundayım
Kürk giymek zorundayım Nişantaşı’nda objektiflere takılan Banu Zorlu, kürk yakalı mantosuyla dikkat çekti.
5.12.2017 Magazin
Faik’e gözdağı
Faik’e gözdağı Önümüzdeki ay Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy ile yapacakları program için Hindistan’a gitmeye hazırlanan Safiye Soyman, önceki akşam Nişantaşı’nda Linet ve Banu Zorlu ile buluşup dertleşti.
28.04.2017 Magazin
Güzel dostlar biriktirdim
Güzel dostlar biriktirdim Meslek hayatında 20 yılı geride bırakan organizatör Banu Noyan, önceki akşam yeni yaşını Etiler Sepya’daki partiyle kutladı...
15.11.2016 Magazin
Sahne korkusu
Sahne korkusu Banu Zorlu, bu yıl ikincisi düzenlenen Eksposhoes İstanbul Ayakkabı Saraciye ve Moda Fuarı’nda sahne aldı...
10.11.2016 Magazin
Banu Zorlu’nun çorapları geceye damga vurdu
Banu Zorlu’nun çorapları geceye damga vurdu Şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu, üç yıl aradan sonra 'Allah Kahretsin' adlı bir albüm çıkardı...
3.11.2016 Magazin
Aman korktum
Aman korktum Şarkıcı Banu Zorlu önceki akşam Nişantaşı’nda annesi Yasemin Zorlu ile yürüyüş yaparken görüntülendi...
30.01.2016 Magazin
14 Şubat sürprizi
14 Şubat sürprizi Banu Zorlu, Zorlu AVM’de karşılaştığı basın mensuplarına, “Arkadaşlar albüm çalışmamız sürüyor...
7.01.2016 Magazin
Banu Zorlu
3.02.2016 Magazin
Benim ünlüm senin ünlünü döver
Benim ünlüm senin ünlünü döver Ünlülerin buz üzerinde kaymalarına, dans pistlerinde raks etmelerine, hatta ıssız adada aylarca aç kalmalarına alışmıştık. Son günlerin modası ise yarışırken seyircileri gülme krizine sokan ünlüler.
12.06.2015 Arşiv
Maskülen Banu!
Maskülen Banu! Star Arena Merter AVM açılışında papyon takan Banu Zorlu “Erkek nasıl giyinmeli?” sorusuna “Erkek kasılmadan giyinmeli...
22.05.2015 Magazin
Kazandığı sinemaya gidecek!
Kazandığı sinemaya gidecek! Küçük Ağa’nın oyuncuları Banu Zorlu ve Hakan Bilgin önceki gün Meydan Merter AVM’de hayranlarıyla bir araya geldi...
8.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Banu Zorlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banu zorlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.