Camilerdeki korsan müzik yayınını paylaşan Özdemir ile ilgili flaş gelişme
Camilerdeki korsan müzik yayınını paylaşan Özdemir ile ilgili flaş gelişme İzmir'de bazı camilerden yapılan korsan müzik yayınını sosyal medya hesabından paylaşan eski CHP İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 12'nci Ceza Dairesi'nin beraat kararını bozması üzerine yeniden yargılandığı davada bir kez daha beraat etti.
28.06.2022 Gündem
Banu Özdemir'in davasında karar!
Banu Özdemir'in davasında karar! İzmir'de, merkezi sistemin frekansına girilip bazı camilerden korsan müzik yapıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada beraat etti.
10.12.2020 Gündem
Camilerden korsan müzik yayını paylaşımı yapan Banu Özdemir hakim karşısında
Camilerden korsan müzik yayını paylaşımı yapan Banu Özdemir hakim karşısında İzmir'de, merkezi sistemin frekansına girilip bazı camilerden korsan müzik yapıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan hakim karşısına çıktı. Beraatini talep eden Özdemir, "Hakkımda karalama kampanyası başlatıldı ve hedef gösterildim. Bunu kınadığımı da zaten sosyal medyada yaptığım paylaşımda belirtmiştim. Asıl mağdur benim" dedi.
17.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri