Banu Ilıcalı

Banu Ilıcalı

Son dakika Banu Ilıcalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Banu Ilıcalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Banu Ilıcalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banu Ilıcalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banu ılıcalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 banu ılıcalı haberi bulunmuştur. Tüm banu ılıcalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliği ile dikkat çekti!
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliği ile dikkat çekti! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarıyla gündeme gelmişti. Ilıcalı, bu haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. 3 kez evlenen Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. En büyük kızı Banu Ilıcalı'nın annesi olan Seda Başbuğ, güzelliğiyle görenleri şaşırttı.
15.03.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'dan fotoğraflı yanıt geldi!
Acun Ilıcalı'dan fotoğraflı yanıt geldi! Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Mehmet ve Somer Şef'in yeni sezonda olmayacağı iddialarına yanıt niteliğinde bir paylaşım yaptı.
31.01.2023 Magazin
Motosiklet kazası geçiren Acun Ilıcalı taburcu oldu!
Motosiklet kazası geçiren Acun Ilıcalı taburcu oldu! Sarıyer'de ters yönden gelen hafif ticari araçla çarpışarak motosiklet kazası geçiren televizyoncu Acun Ilıcalı tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Hastaneden çıkan Ilıcalı, "Dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber talihsiz bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus." diye konuştu.
22.09.2022 Magazin
Acun Ilıcalı motorsikletiyle kaza geçirdi! Sağlık durumu nasıl?
Acun Ilıcalı motorsikletiyle kaza geçirdi! Sağlık durumu nasıl? Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve kızı Banu Ilıcalı Ceyhun, Sarıyer'de motosiklet kazası geçirdi. Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete, ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Motosikletten düşen Ilıcalı'nın kolu kırılırken, yanında bulunan kızı da hafif şekilde yaralandı. Acun Ilıcalı ameliyata girecek.
20.09.2022 Magazin
Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir?
Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir? Geçtiğimiz yaz Çeşme’de dünyaevine giren Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti temmuz ayında birlikteliklerini sonlandırma kararı almıştı. Bir yıl evli kalan Zeynep Bastık, evliliğine dair açıklamalarda bulundu. Peki, Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık neden ayrılık kararı aldı? Zeynep Bastık Tolga Akış hakkında ne dedi? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir? İşte detaylar…
20.09.2022 Ünlüler Dünyası
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu!
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu! Acun Ilıcalı ve kızı motosiklet kazası geçirdi. Sarıyer'de yaşanan kaza sonrası Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Peki, Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı’nın son durumu nasıl? İşte detaylar…
20.09.2022 Ünlüler Dünyası
Acun Ilıcalı motor kazası geçirdi, ameliyat olacak!
Acun Ilıcalı motor kazası geçirdi, ameliyat olacak! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, motor kazası geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan Ilıcalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Kazada Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı da hafif şekilde yaralandı. Tedaviye alınan Ilıcalı'nın ameliyat edilmesine karar verildi.
20.09.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'nın torununu gören şaşırdı! 'Dedesinin kopyası'
Acun Ilıcalı'nın torununu gören şaşırdı! 'Dedesinin kopyası' Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, sosyal medya hesabında babasının doğum gününü kutladı. Banu Ilıcalı, eşi Efe Ceyhun, babası Acun Ilıcalı ve kızı Begüm ile verdiği bir pozu "İyi ki varsın baba, iyi ki varsın dede" notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. 54'üncü yaşını kutlayan Acun Ilıcalı'nın torunu ise sevimli halleriyle sosyal medyada ilgi odağı oldu. Acun Ilıcalı'nın torununu gören 'Dedesinin kopyası' yorumlarını yaptı.
30.05.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'nın kızı Banu'dan romantik paylaşım!
Acun Ilıcalı'nın kızı Banu'dan romantik paylaşım! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı, eşi Efe Ceyhun'un doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı romantik bir mesajla kutladı.
6.05.2021 Magazin
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dan duygusal paylaşım
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dan duygusal paylaşım Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile evliliğinden dünyaya gelen Banu Ilıcalı, 31 yaşına girdi. Seda Başbuğ'dan kızı Banu Ilıcalı'ya duygusal doğum günü mesajı geldi.
30.01.2021 Magazin
Acun Ilıcalı dede olduktan sonra ilk kez konuştu
Acun Ilıcalı dede olduktan sonra ilk kez konuştu Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ'dan olan 30 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı, bugün ilk bebeğini kucağına aldı. Acun Ilıcalı ise hastane çıkışı duygularını basınla mensuplarıyla paylaştı.
5.07.2020 Magazin
Acun Ilıcalı dede oldu
Acun Ilıcalı dede oldu TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, ilk bebeğini dünyaya getirdi. Ilıcalı ailesinin en küçük üyesi olan bebeğe 'Begüm' adı verildi.
4.07.2020 Magazin
Seda Başbuğ kimdir? Banu Ilıcalı’nın annesi Seda Başbuğ ne iş yapar?
Seda Başbuğ kimdir? Banu Ilıcalı’nın annesi Seda Başbuğ ne iş yapar? Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, ilk bebeğini dünyaya getirdi. 4 kızı olan 51 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dede olunca, ilk eşi Banu Ilıcalı’nın annesi merak edilmeye başlandı. Peki, Seda Başbuğ kimdir?
9.07.2020 Gündem
Acun Ilıcalı’nın damadı Efe Ceyhun kimdir? Efe Ceyhun ne iş yapıyor?
Acun Ilıcalı’nın damadı Efe Ceyhun kimdir? Efe Ceyhun ne iş yapıyor? Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilcalı'nın 4 aylık hamile olduğu iddialarından sonra Acun'un kızı Banu Ilıcalı’nın eşi Efe Ceyhun merak konusu oldu. Babasının mucize çocuk dediği Banu Ilcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile evlendi. Efe Can kimdi?
21.02.2020 Gündem
Acun Ilıcalı dede oluyor!
Acun Ilıcalı dede oluyor! Acun Ilıcalı'nın "Mucize Çocuk" olarak tanımladığı kızı Banu Ilıcalı hakkında çıkan haberler magazin gündemine bomba gibi düştü.
21.02.2020 Magazin
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov!
Harbiye'de Oğuzhan Koç şov! Pop müziğin sevilen seslerinden Oğuzhan Koç, kariyerinin ilk Harbiye konserini önceki gün Poll Production organizasyonu ‘Paraf Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında gerçekleştirdi.
5.09.2019 Magazin
Acun'dan kızı Banu'ya duygusal mesaj!
Acun'dan kızı Banu'ya duygusal mesaj! Acun Ilıcalı, kızı Banu Ilıcalı'nın yeni yaşını sosyal medyadan yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.
30.01.2019 Magazin
Acun'un 'Mucize çocuk' dediği kızı ortaya çıktı
Acun'un 'Mucize çocuk' dediği kızı ortaya çıktı Acun Ilıcalı'nın küçük yaşta trafik kazası geçirip hayatta kaldığı için 'mucize çocuk' dediği büyük kızı Banu Ilıcalı, duru güzelliğiyle büyüledi.
24.12.2018 Magazin
Banu Ilıcalı kimdir?
Banu Ilıcalı kimdir? Banu Ilıcalı kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı'nın merak edilen hayatını sizler için derledik. İşte güzelliğiyle büyüleyen Banu Ilıcalı'ya dair tüm bilgiler...
31.01.2018 Gündem
Aldığı hediye kızını havalara uçurdu!
Aldığı hediye kızını havalara uçurdu! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kızı Bana Ilıcalı, 28. yaşına girdi. Acun, kızına doğum günü partisi verip 900 bin TL'lik cip hediye etti.
31.01.2018 Magazin
En baba hediye
En baba hediye Acun Ilıcalı, kızı Banu Ilıcalı’ya doğum gününde 900 bin TL değerinde Range Rover marka cip hediye etti
30.01.2018 Magazin
Acun Ilıcalı'nın ilk göz ağrısı canlı yayına çıktı!
Acun Ilıcalı'nın ilk göz ağrısı canlı yayına çıktı! Acun Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ'dan olma kızı Banu Ilıcalı'yı TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına çıkardı.
22.11.2017 Magazin
Banu Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tatil yapıyor!
Banu Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tatil yapıyor! Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı ve damadı Efe Ceyhun Miami'ye gitti. Şeyma Subaşı arasından su sızmayan Banu Ilıcalı ile bol bol fotoğraf paylaştı.
26.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Banu Ilıcalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banu ılıcalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.