TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? TOKİ’nin Sosyal Konut Projesi başvuruları tamamlanıyor. e-Devlet üzerinden başvurular sona ererken 31 Ekim’e kadar bankalar üzerinden başvurular alınmaya devam edecek. Başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşlar da TOKİ’nin kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? İşte TOKİ ev çekilişi ile ilgili detaylar…
30.10.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur?
TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur? TOKİ başvuruları; e-Devlet, Halk Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirilmeye devam ediyor. 2+1 ve 3+1 dairelere göre değişiklik gösteren ev fiyatları için başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. TOKİ başvuru süresi devam ederken vatandaşlar “TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur?” sorularına da yanıt arıyor.
23.09.2022 Ekonomi
Emeklilerin TOKİ'den ev alma şartları nelerdir?
Emeklilerin TOKİ'den ev alma şartları nelerdir? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, emeklilerin TOKİ'den ev alma şartlarını açıkladı.
23.11.2015 Arşiv