Garanti BBVA resmen duyurdu! Değişti, hesabı olan herkes...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Değişti, hesabı olan herkes... Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu ve değişti. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerini konuyla ilgili bilgilendirdi. Alınan yeni karar 12 Nisan pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlanacak. Kararın geçici olduğu belirtildi. Bankanın hizmet saatleri değişti. Garanti BBVA haricinde birçok banka daha yeni çalışma saati kararlarını açıkladı. Bankalar peş peşe duyuruyor. Bankaların yeni çalışma saati ne oldu? İşte tüm bilgiler
9.04.2021 Ekonomi
Halkbank kararı resmen duyurdu! Değişti, hesabı olanlar...
Halkbank kararı resmen duyurdu! Değişti, hesabı olanlar... Halkbank harekete geçti ve kararı resmen duyurdu. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine yeni alınan kararı açıkladı. Halkbank'tan yapılan açıklamada tüm şubelerde hizmet saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. Karar uygulamaya konuldu ve başladı.
10.12.2020 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olan...
Akbank resmen duyurdu! Hesabı olan... Akbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Akbank'tan yapılan açıklamada uygulamada yapılan yeni güncellemeden, temassız ödemeden, yatırım yapan müşteriler için gelen yenilikten ve para transferi hizmetinden detaylıca bahsedildi. Akbank Mobil'de yeni güncellemeyle artık beğeniye göre ekran kişiselleştirebilecek. Yatırım yapan müşteriler için de yenilik var, varlıkların hepsi tek ekranda toplandı. Öte yandan Akbank'ın mesai saatlerinde de değişikliğe gidildi.
5.12.2020 Ekonomi