Banka dekontuna yazdığı notu mahkeme affetmedi! Eski karısı...
Banka dekontuna yazdığı notu mahkeme affetmedi! Eski karısı... Nihal B., 7 yıl evli kaldıktan sonra anlaşmalı olarak boşandığı meslektaşı Barış A.’ya, nafaka ödeme dekontuna “Haram ettiğim nafaka” şeklinde aşağılayıcı ve hakaret içerikli açıklama yazarak psikolojisini bozduğu iddiasıyla dava açtı. Mahkeme, Barış A.’yı 15 bin lira manevi tazminata mahkûm etti.
14.02.2022 Yaşam
Tapu ile ilgili flaş karar! Reddediliyor, sakın bunu yapmayın...
Tapu ile ilgili flaş karar! Reddediliyor, sakın bunu yapmayın... Tapu ile ilgili flaş karar! Reddediliyor, sakın bunu yapmayın. Tapu iptal davasında mahkemeden 'açıklamasız dekont' kararı geldi. Mutlaka açıklama kısmını doldurun... Şükran Köseoğlu, yeğenine Ankara'dan adına ev alması için banka hesabına 129 bin TL gönderdi. Yeğeninin tapuyu daha sonra iade etmediğini iddia ederek tapu iptal ve tescil davası açtı. Mahkeme heyeti ise, banka dekontunun açıklama kısmı boş olduğu gerekçesiyle ret kararı verdi.
10.12.2021 Gündem
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken...
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken... EFT, havale ve kredi kartı işlemleriyle ilgili son dakika kararı verildi. Banka müşterileri dikkat. Para transferi yaparken bu detayı es geçmeyin. Başka hesaba gönderdiğiniz havale dekontuna havale sebebini yazmazsanız, Yargıtay bu havalenin bir borç ödemesi için yapıldığını kabul ediyor. Siz bu parayı alıcı kişiye borç vermek amacıyla göndermiş olsanız bile... İşte haberin detayları...
21.08.2021 Ekonomi
'Uçan Gardiyan' böyle kanıtladı!
'Uçan Gardiyan' böyle kanıtladı! Balyoz davasında 10 yıllık dekont
29.09.2021 Gündem