Ücretsiz olacak! Yeni düzenleme, 10 gün içerisinde...
Ücretsiz olacak! Yeni düzenleme, 10 gün içerisinde... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bakanlık harekete geçti. Ücretsiz olarak verilecek. 6 ay geçerliliği olacak ve süre uzatımı söz konusu olmayacak. Belgelerin eksiksiz olması durumunda 10 gün içerisinde tamamlanacak. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Takibi yapılacak. Yüksek yoğunluklu tatlandırıcıların (YYT) ithalatı için uygunluk belgesi verilecek ve şeker sektörüne etkileri bakımından bunların yurt içi piyasadaki hareketi takip edilecek.
28.01.2021 Gündem
Bakanlık açıkladı! Hepsi öldürüldü
Bakanlık açıkladı! Hepsi öldürüldü İçişleri Bakanlığı'nca Adıyaman'da jandarma özel harekat ekiplerinin düzenlediği hava destekli operasyonda, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
7.05.2020 Gündem
Kırmızı listedeki PKK'lı kadın terörist, mağarada kanserden ölmüş
Kırmızı listedeki PKK'lı kadın terörist, mağarada kanserden ölmüş İçişleri Bakanlığı'nın Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride aranan PKK'nın sözde 'Dersim Eyaleti' yürütme konseyi üyesi ve kadın sorumlusu 'Zin Avesta' kod adlı Hafize Özdemir'in (44), Tunceli kırsalındaki bir mağarada kanserden öldüğü belirlendi.
29.04.2020 Gündem