Bakandan Müjde

Bakandan Müjde

Son dakika bakandan müjde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakandan müjde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakandan müjde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakandan Müjde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakandan müjde gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 bakandan müjde haberi bulunmuştur. Tüm bakandan müjde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaştırma Bakanı'ndan müjde: 3 ay ücretsiz!
Ulaştırma Bakanı'ndan müjde: 3 ay ücretsiz! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koronavirüs nedeniyle denizcilik sektöründe alınan tedbirlerin başarılı bir şekilde yönetilerek normalleşme sürecinin hayata geçirildiğini belirterek, bu kapsamda turistik amaçlı gemiler ve gezinti gemilerinin de içinde bulunduğu tüm gemilerde yolcu taşımacılığını başlatacaklarını açıkladı.
31.05.2020 Gündem
Bakan müjdeyi verdi! Aylık 650 lira maaş verilecek
Bakan müjdeyi verdi! Aylık 650 lira maaş verilecek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu, 0-60 aylık çocuklarını kreş, anaokulu veya gündüz bakımevine gönderen, sigortalı çalışan 10 bin 250 kadına, her ay 650 lira civarında destek sağlayacak.
13.10.2019 Ekonomi
Bakan müjdeyi verdi! Üniversiteliye özel rehber geliyor...
Bakan müjdeyi verdi! Üniversiteliye özel rehber geliyor... Üniversiteli gençlere istihdam imkanı için 6 büyük destek sağlanırken, mezuniyet sonrası iş imkanı ve alternatiflerin yer alacağı ‘E-Mezun Rehberi’ müjdesi geldi.
5.04.2019 Çalışma Hayatı
Bakan Pakdemirli'den müjde: 10 milyar lira yatırım 60 bin yeni istihdam!
Bakan Pakdemirli'den müjde: 10 milyar lira yatırım 60 bin yeni istihdam! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "IPARD-II kapsamındaki 250 milyon avro, yani yaklaşık 1,5 milyar liralık 5. başvuru çağrısı devam ediyor. Durmayın, beklemeyin, kırsalda yatırıma gelin. Mayıs ayında diğer sektörlerde de çağrıya çıkmayı planlıyoruz. IPARD programı kapsamında bugüne kadar toplam 14 bin 500 projeye, yaklaşık 4 milyar lira hibe desteği sağladık. Bu hibeler sayesinde, kırsal alanlarımızda 10 milyar lira tutarında yatırım yapıldı, 60 bin yeni istihdam oluştu"
3.04.2019 Siyaset
Çalışma Bakanı Selçuk istihdam destek paketlerini açıkladı
Çalışma Bakanı Selçuk istihdam destek paketlerini açıkladı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliği ile ilgili iş insanlarına sunulan teşvik programlarını açıkladı. Selçuk, "2004 yılından bu yana işverenlerimize 149 milyar liralık destek sağladığımızı da ifade etmek isterim. Biz devlet olarak hep yanınızda olmak istiyoruz. Yeter ki siz ülkemizin kalkınması ve refahı için çalışmaya devam edin" dedi.
15.03.2019 Gündem
Son dakika... Bakan müjdeyi verdi: 2019'da başlamayı planlıyoruz
Son dakika... Bakan müjdeyi verdi: 2019'da başlamayı planlıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 'Dünyanın en büyüğü olan İstanbul Havalimanı ile şehrimizi, Türkiye'mizi taçlandırdık. İnşallah diğer mega projemiz Kanal İstanbul'a ise 2019'da başlamayı planlıyoruz. İstanbul Boğazı'nı yer altından geçecek 3 katlı tünelin proje çalışmalarında da sona gelindi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve önderliğinde milletimizin güçlenmesi, ülkemizin kalkınması için hep birlikte, el birliğiyle, güç birliğiyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.' dedi.
16.11.2018 Ekonomi
Bakan Yılmaz'dan öğretmenlere atama müjdesi
Bakan Yılmaz'dan öğretmenlere atama müjdesi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, atama bekleyen öğretmen adaylarına müjdeli haberi verdi. Yılmaz, "Öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere önümüzdeki ay duyurusuna çıkacağız. 20 bin öğretmen alımını gerçekleştireceğiz" dedi.
4.01.2018 Gündem
Kalkınma Bakanı müjdeyi verdi!
Kalkınma Bakanı müjdeyi verdi! Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan "Önümüzdeki sene için de narenciye desteği vereceğiz. Bunun müjdesini veriyorum" dedi
5.11.2016 Ekonomi
İşte 4G'nin geliş tarihi!
İşte 4G'nin geliş tarihi! Teknoloji Zirvesi’nde konuşan Turkcell CEO’su Ciliv, Ulaştırma Bakanı’ndan müjde aldıklarını ve 4G’nin 2015’te devreye gireceğini söyledi
13.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Bakandan müjde!
Bakandan müjde! Dört gözle Gelir Vergisi Kanun Tasarısı'nın yasalaşmasını beklediklerini söyleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dolaysız vergilerdeki sorunların çözümü halinde rekabet gücünü etkileyen dolaylı vergilerde indirime dahi gidilebileceğini kaydetti...
5.11.2014 Ekonomi
Bakandan müjde! İstanbul'a sokmayacağız
Bakandan müjde! İstanbul'a sokmayacağız Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, TIR trafiğinden kurtarmak istedikleri İstanbul için yeni projeler geliştirdiklerini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Bakandan müjde!
Bakandan müjde! Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, banka ücretleriyle ilgili açıklama yaptı
27.05.2011 Ekonomi
Emekli olmayı bekleyenlere müjde! Resmen başladı, bakandan flaş açıklama...
Emekli olmayı bekleyenlere müjde! Resmen başladı, bakandan flaş açıklama... Emeklilik bekleyen milyonlarca kişinin yolu açıldı. Meclis’ten geçti ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Emeklilik için bu düzenlemeyi bekleyenler de muradına erdi. Borcu olduğu için emekli olamayanlar yapılandırma ile emeklilik imkanına kavuştu. Ödenmeyen primler için yapılandırma, dondurma ve ihya kolaylığı sağlanırken, emeklilik için bu imkanları bekleyenler için fırsat doğdu.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk açıkladı. Bağ-Kur sigortalılarının 31 Ekim 2020 tarihinden önceki prim borcu bulunan hizmetlerini yapılandırma kapsamında ödememeleri halinde, söz konusu sürelerin dondurularak, prim borçları silinecek. Selçuk, ayrıca Bağ-Kur sigortalılarının talep etmeleri halinde daha önceki düzenlemelerle dondurulmuş hizmet sürelerine ait primlerini Yİ-ÜFE ile güncellenmiş tutar üzerinden 1 Mart 2021 tarihine kadar ödeyerek, hizmetlerini canlandırma imkanı bulunduğunu ifade etti.
17.11.2020 Emekli
Doğalgaz müjdesi! Tarih verdi, indirim...
Doğalgaz müjdesi! Tarih verdi, indirim... Doğalgaz ile ilgili müjde bakandan geldi. Karadeniz'de keşfedilen 405 milyar metreküp doğal gaz müjdesi sonrası vatandaşlar büyük sevinç yaşarken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den flaş bir açıklama geldi. Karadeniz’de keşfedilen doğal gazın 2023’ten itibaren Tuz Gölü’nde depolanacağını söyleyen Enerji Bakanı, “Vatandaşa daha ucuza gaz verme imkânımız olacak” dedi.
28.10.2020 Ekonomi
Fahiş fiyat ‘selfie’si
Fahiş fiyat ‘selfie’si Fahiş zamlar ve fırsatçıların önüne geçmek isteyen Ticaret Bakanlığı, mobil şikayet hattını devreye sokuyor. Vatandaşlar ürün etiketinin fotoğrafını çekerek, şikayetini anında merkeze gönderecek.
25.10.2018 Ekonomi
Bozdağ: “Fetullah Gülen ‘Her şeyi reddedin’ talimatı verdi”
Bozdağ: “Fetullah Gülen ‘Her şeyi reddedin’ talimatı verdi” Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hukukçular Derneği’nin Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği 47. Geleneksel İftar Programı’na katıldı
29.09.2021 Gündem
Bakandan Artvin'e 134 milyon liralık 21 yeni müjde!
Bakandan Artvin'e 134 milyon liralık 21 yeni müjde! Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun katılımıyla Artvin'de, 185 milyon liralık 12 tesisin temeli atıldı. Törende konuşan Eroğlu, heybelerinde 134 milyon liralık 21 müjdeyle geldiklerini vurguladı.
4.06.2017 Ekonomi
Bakandan askere büyük müjde!
Bakandan askere büyük müjde! Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, MHP'li Milletvekili Ahmet Duran Bulut’un, 'askerlerin özlük hakları'yla ilgili soru önergesini yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Bakandan taşeron işçilere müjde
Bakandan taşeron işçilere müjde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kamuda "asıl işi yapan" taşeron işçilerle ilgili, "Yargıya gidip kendilerinin asıl işçi olduğuyla ilgili karar alanlar ve bununla ilgili kamuyu çok ciddi tazminata mahkum edenlerle ilgili bir düzenlemeyi Ekim ayında getiriyoruz...
14.09.2014 Ekonomi
Bakandan büyük müjde!
Bakandan büyük müjde! Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi(TEOG) Anadolu liselerindeki boş kontenjan açığını kapatacak...
4.06.2014 Yaşam
Bakandan vatandaşa müjde
Bakandan vatandaşa müjde Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, "Kıymanın perakende fiyatı 23...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakandan Müjde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakandan müjde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.