Bahçesaray

Bahçesaray

Son dakika bahçesaray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahçesaray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahçesaray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahçesaray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahçesaray gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 bahçesaray haberi bulunmuştur. Tüm bahçesaray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024 Gündem
Van- Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı
Van- Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı  Van'da 5 gün önce etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van- Bahçesaray kara yolunda mahsur kalan 10 kişinin terk ettikten sonra çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı.
28.12.2023 Gündem
Van-Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı
Van-Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı Van'da 5 gün önce etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van- Bahçesaray kara yolunda mahsur kalan 10 kişinin terk ettikten sonra çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı.
28.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Kar erken geldi! Ekipleri kış mesaisi başladı
Kar erken geldi! Ekipleri kış mesaisi başladı Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'ne kar yağmasıyla kış mesaisine erken başladı.
9.10.2023 Haber
Yurda ilk kar düştü! Kalınlığı 10 santimetreye ulaştı
Yurda ilk kar düştü! Kalınlığı 10 santimetreye ulaştı Van-Bahçesaray kara yolundaki 2 bin 985 rakımlı Karabet Geçidi'nde kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığının 10 santimetreye bölgede hazırlıksız yakalanan birçok araç sürücüsü zor anlar yaşadı.
4.10.2023 Gündem
Van'ın yükseklerine kar yağdı
Van'ın yükseklerine kar yağdı Van'ın yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü
3.10.2023 Yaşam
Bahçesaray Antlaşması Özeti Ve Önemi... Bahçesaray Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Bahçesaray Antlaşması Özeti Ve Önemi... Bahçesaray Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Bahçesaray Antlaşması aynı zamanda Çehrin Antlaşması olarak ifade edilmektedir. 1676 ve 1681 yılları arasında devam eden Osmanlı Rusya Savaşını sona erdiren bir antlaşmadır. Antlaşmanın tarafları arasında ise Osmanlı İmparatorluğu, Moskova Merkezi Rus çarlığı ve Kırım Hanlığı yer alır.
3.09.2023 Eğitim
Mayıs ayında kar sürprizi! Bir anda bastırdı, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu
Mayıs ayında kar sürprizi! Bir anda bastırdı, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu Yaz yaklaşırken, doğuda kar yağdı. Van'da 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde yağan kar sebebiyle bölge beyaza büründü, kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu.
20.05.2023 Yaşam
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu İstanbul’da akşam yoğun bir şekilde etkisini gösteren sis sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Yoğun sis boğazda görüş mesafesini düşürdü. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü adeta gözden kayboldu. Boğazdaki yoğun sis Kandilli ve Kuleli sahilinden görüntülendi.
19.03.2023 Yaşam
Bahçesaray- Hizan yolunda kar ve sis etkili oldu; araçlar yolda kaldı
Bahçesaray- Hizan yolunda kar ve sis etkili oldu; araçlar yolda kaldı Van'ın Bahçesaray ile Bitlis'in Hizan ilçeleri arasında ulaşımın sağlandığı kara yolunda kar ve sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. 3 saat boyunca ulaşıma kapanan kara yolunda iş makinelerinin çalışmasıyla ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor. 
19.03.2023 Yaşam
Van'da deprem mi oldu? 7 Şubat Van (Çatak, Bahçesaray) deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde?
Van'da deprem mi oldu? 7 Şubat Van (Çatak, Bahçesaray) deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde? Van'da deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 7 Şubat Van (Çatak, Bahçesaray) yakınlarında deprem mi oldu? İşte detaylar..
7.02.2023 Gündem
Van'da 4.2 büyüklüğünde deprem
Van'da 4.2 büyüklüğünde deprem Van'da, Richter ölçeğine göre, merkez üssü Bahçesaray ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
7.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 347 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Yaşam
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
29.01.2023 Gündem
Van'da kar yağışı: Kalınlık 20 santimetreye ulaştı
Van'da kar yağışı: Kalınlık 20 santimetreye ulaştı Van-Bahçesaray kara yolundaki Karabet Geçidi'nde kar yağışı etkili oldu. Karayolları ekipleri, yolun kapanmaması için çalışma başlatırken, ilçenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 20, kırsal Çatbayır Mahallesi'nde 5 santimetreye ulaştı.
26.11.2022 Yaşam
Van- Bahçesaray karayolunda 'kar' yağışı
Van- Bahçesaray karayolunda 'kar' yağışı Van-Bahçesaray karayolunda öğleden sonra etkili olan kar, 20 santimetreye ulaştı. Sürücülerin, yola zincirsiz çıkmaması uyarısında bulunuldu.
10.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı Kırklareli'nde muhtarlarla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekatlarını yapmamış olsaydık, Hakurk’tan Zap’a ve Afrin’e kadar bir terör koridoru kuracaklardı. Sadece sınır hattı yapmıyoruz. Güvenlik duvarı yapıyoruz, aydınlatma yapıyoruz, termal kameralar yapıyoruz, optik kuleler yapıyoruz" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Bunun adı devrimdir, sahibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır
Bakan Soylu: Bunun adı devrimdir, sahibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, akışı tersine döndürüldüğü ve oyunun bozulduğu bir tabloyla karşı karşıya olunduğunu belirterek, "Bunun adı bir devrimdir. Bu devrimin sahibi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.
15.09.2022 Siyaset
Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Cabbarova: Savaş nedeniyle 6 milyondan fazla insan artık Ukrayna'da yaşamıyor
Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Cabbarova: Savaş nedeniyle 6 milyondan fazla insan artık Ukrayna'da yaşamıyor Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Emine Cabbarova, Rusya savaşı nedeniyle Ukrayna’nın çok zor durumda olduğunu ifade ederek, "Ukrayna çok zor bir durumda. 6 milyondan fazla insan artık Ukrayna’da yaşamıyor. Türkiye’nin Ukrayna’ya verdiği destek için de teşekkür ederim. Umarım Ukrayna başarılı olacak" dedi.
6.09.2022 Dünya
Turuncu kategorideki terörist Yusuf Gül öldürüldü
Turuncu kategorideki terörist Yusuf Gül öldürüldü İçişleri Bakanlığı, Van'ın Bahçesaray ilçesi kırsalında 1 Eylül'de etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröristten birinin, terörden arananlar listesinin turuncu kategorisinde yer alan örgütün sözde Tatvan sorumlusu 'Bervedan Serhabun' kod adlı Yusuf Gül olduğunu açıkladı.
6.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahçesaray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahçesaray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.