Bahadır K.

Bahadır K.

Son dakika Bahadır K. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahadır K. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahadır K. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahadır K.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahadır k. gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 bahadır k. haberi bulunmuştur. Tüm bahadır k. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar’ı gözaltına alan polisi tehdit eden şahıs tutuklandı
Adnan Oktar’ı gözaltına alan polisi tehdit eden şahıs tutuklandı İstanbul Polisi’nin düzenlediği operasyon sonrasında tutuklanan Adnan Oktar’ın gözaltı fotoğrafına sosyal medyadan tepki göstererek Mali Şube’de görevli polis tehdit eden Bahadır K. yakalandı.Oktar’ın başından basılarak götürülmesine tepki gösteren şüpheli aynı şekilde Emniyet'ten çıkarıldı. Bahadır K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
31.07.2018 Gündem
Tecavüz sanığından fotoğraflı savunma!
Tecavüz sanığından fotoğraflı savunma! ANKARA’dan kaçırdığı 14 yaşındaki S...
15.07.2015 Yaşam
Tecavüz iddiasına fotoğraflı savunma
Tecavüz iddiasına fotoğraflı savunma ADANA’da 14 yaşındaki S...
2.06.2015 Yaşam
Tecavüz iddiasına ’mutluluk pozlu’ savunma
24.02.2015 Yaşam
Tecavüz edip dilendirdiler
Tecavüz edip dilendirdiler Adana’da, 3 ay önce Ankara’dan kaçırıldıktan sonra tecavüz edilen ve dilendirilen 14 yaşındaki kız çocuğu, ailenin şikayeti üzerine polis tarafından kurtarıldı.
18.02.2015 Yaşam
Dekolteli vurgun !
Dekolteli vurgun ! Yaptıkları sahte altınları, göğüs dekoltelerini açarak kandırdıkları kuyumculara sattılar
9.06.2008 Yaşam
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri… 27 Mayıs askeri darbesinin 60. yılında Yassıada ve o günler yeniden gündem oldu. Yassıada’da yapılan yargılamaların ardından eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar, eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan hakkında oy birliğiyle idam kararı alındı. Celal Bayar'ın cezası yaş haddi nedeniyle ömür boyu hapse çevrildi. Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan 16 Eylül 1961'de sabaha karşı, Adnan Menderes ise İmralı Adası'nda 17 Eylül 1961'de saat 13.21'de idam edildi. Peki, 27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27.05.2022 Gündem
Şirket çalışanlarına tiyatro molası: "Güne Bakan Cam Kırıkları"
Şirket çalışanlarına tiyatro molası: "Güne Bakan Cam Kırıkları" Mecburi İstikamet Yapım, Türk Tiyatrosu’nun en kıymetli yazarlarından Memet Baydur'un "Güne Bakan Cam Kırıkları" oyununu oda tiyatrosu formunda tasarlandı. Tek bir elektrik prizi olan her yeri tiyatro sahnesine çevrilmesine imkan veren formatı ile şirketler, çalışanları ile bu oyunu kendi binalarında izleyerek günlük iş telaşına ‘dur’ diyebilecek.
14.03.2022 Kültür Sanat
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Annesinin evinde saklıyormuş! Yakalandı
Annesinin evinde saklıyormuş! Yakalandı İstanbul Beykoz’da şüphe üzerine polisin durdurup üst araması yaptığı 2 şahıstan birinin üzerinden 1,25 gram esrar ve 715 TL para ele geçirildi. Şahsın evinde, aracında ve ayrıca annesinin evinde yapılan aramalarda ise 693,95 gram bonzai, 14,11 gram esrar, uyuşturucu madde imalatında kullanıldığı değerlendirilen 6 kilo 500 gram madde ile tabanca bulundu. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
29.11.2021 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Acı haberler peş peşe geliyor! Sayı artıyor...
Acı haberler peş peşe geliyor! Sayı artıyor... Türkiye uzun süren kapanmanın ardından ilk kez tam normalleşme ile tatile çıkmanın heyecanını yaşadı. Fakat, bu durum kazanları da beraberinde getirdi. Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen kurallara uymayan ya da dikkatsiz davranan sürücülerin kazaları art arda geldi. Kurban Bayramı tatilinin ilk 6 gününde ise trafik kazaları nedeniyle ölen ve yaralananların sayısı açıklandı.
22.07.2021 Gündem
Polislere beddua edince gözaltına alındı
Polislere beddua edince gözaltına alındı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, denetim sırasında durdurulan otomobildeki yolcu Bahadır D., 17 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunan polis memuru Aydın Yılmaz'a ve koronavirüsten yaşamını yitiren polis memuru Mustafa Dönmez'i hatırlatarak, beddua etti. Gözaltına alınan Bahadır D., polis merkezine götürüldü.
23.06.2021 Yaşam
Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü?
Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü? 27 Mayıs 1960 darbesinin üzerinden 61 yıl geçti. 27 Mayıs 1960 ihtilaliyle Anayasa ve TBMM feshedilirken ülkenin başbakanı ve iki bakanı ise idam edildi. Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü?
27.05.2021 Gündem
27 Mayıs darbesinde ne oldu? Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs 1960 darbesi sonuçları!
27 Mayıs darbesinde ne oldu? Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs 1960 darbesi sonuçları! Milletin vicdanında derin yaralar açan 27 Mayıs 1960 darbesinin üzerinden 61 yıl geçti. TSK içerisindeki bazı general ve subayların oluşturduğu 38 kişilik Milli Birlik Komitesinin, DP'nin "ülkeyi gitgide bir baskı rejimine ve kardeş kavgasına götürdüğü" gerekçelerini ileri sürerek 27 Mayıs sabaha karşı yönetime el koyması ile gerçekleştirilen darbe sonrasında, Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan idam edildi. Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın idamına karar verildiği Marmara'daki Yassıada ise darbenin 60. yıl dönümünde, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na dönüştürüldü.
26.05.2021 Gündem
İstanbul'da 7 katlı bir bina çöktü!
İstanbul'da 7 katlı bir bina çöktü! İstanbul Bahçelievler'de daha önce boşaltılmış olan 7 katlı bir bina karşısında bulunan binanın üzerine çöktü. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalarda bulundu
14.02.2020 Gündem
FETÖ'nün firarileri ‘sosyal medya karalama timi’ kurdu!
FETÖ'nün firarileri ‘sosyal medya karalama timi’ kurdu! FETÖ'nün darbe girişiminden sonra yurt dışına firar eden eski askerler, TSK'nın komuta heyeti başta olmak üzere, örgüte karşı mücadele veren askerler ile ailelerini sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla hedef alıyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki kripto örgüt mensuplarını deşifre eden "FETÖ metre sistemini" geliştiren Tümamiral Cihat Yaycı ve ekibinin ev adresini paylaşarak tehditte bulunan firariler, darbe girişimi davalarına bakan mahkeme heyetlerine yönelik de karalama kampanyası yürütüyor.
18.10.2018 Gündem
Adil Öksüz ilk kez ByLock'ta
Adil Öksüz ilk kez ByLock'ta 15 Temmuz darbe girişimin kilit ismi firari Adil Öksüz’ün darbe hazırlıklarına ilişkin planlama ilk kez ortaya çıktı. ABD’de yapılan toplantıda sistemin değiştirilerek TSK’nın başına Öksüz’ün, Hava Kuvvetlerinin başına ise Kemal Batmaz’ın getirilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.
30.03.2018 Gündem
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Türkiye'nin ilk 100 mil yarışı tamamlandı!
Türkiye'nin ilk 100 mil yarışı tamamlandı! 28-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında 21K Tuz Gölü Yarı Maratonu, 42K Tuz Gölü Maratonu,80K Tuz Gölü Ultra Trail ve Tuz Gölü 100 mil olmak üzere 4 kategoride gerçekleşen “Garmin Runfire Salt Lake Ultra Trail” spor tutkunlarının sınırlarını zorladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye bunu konuşuyor, Ankara dahil 20 ilde...
Türkiye bunu konuşuyor, Ankara dahil 20 ilde... Son dakika haberi Ankara'dan geldi. Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün Ankara yapılanmasına ilişkin, aralarında örgütün yönetici kadrolarının da bulunduğu 265 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 20 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, şüphelilerden 105'İ gözaltına alındı. Türkiye genelinde FETÖ operasyonları da devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Cezaevine girerken "komutanım başaramadık" demiş
Cezaevine girerken "komutanım başaramadık" demiş 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında tutuklanan eski 2. Ordu Komutanı Adem Huduti ile bazı generaller, subay ve astsubaylarla erlerin aralarında bulunduğu 76 şüpheli hakkında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, eski 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık'ın cezaevi girişinde Huduti'ye "Olmadı işte komutanım, başaramadık" dediği belirtildi
29.09.2021 Gündem
Darbe girişiminde şüpheli sayısı artıyor! İşte Tutuklanan hakim ve savcılar
Darbe girişiminde şüpheli sayısı artıyor! İşte Tutuklanan hakim ve savcılar 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından tutuklama ve gözaltılar devam ediyor. Şüpheli sayısının her geçen saniye arttığı yoğun gündemde son gelişmeleri sizler için derledik. İşte son tutuklamalar ve gözaltılar...
29.09.2021 Gündem
Adnan Mersinli kimdir?
Adnan Mersinli kimdir? Ünlü sinema oyuncusu Adnan Mersinli tedavi gördüğü hastahane'de vefat etti. Vefat eden ünlü sinema oyuncusu Adnan Mersinli kimdir? Hangi sinema filmlerinde oynamıştır? Adnan Mersinli hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
‘Ergenekon’da ceza fırtınası!
‘Ergenekon’da ceza fırtınası! 5 yıldır süren 66’sı tutuklu, 275 sanıklı Ergenekon davasında dün karar açıklandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahadır K. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahadır k. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.