Emeklilik yolu açılıyor! Yüz binlere emeklilik fırsatı! 31 Ağustos'a kadar...
Emeklilik yolu açılıyor! Yüz binlere emeklilik fırsatı! 31 Ağustos'a kadar... Emekli olmak isteyen yüz binlerce vatandaşı kapsıyor. Emeklilik için süre doluyor. Emekli olmak isteyen Bağ-Kur'lulara prim borcunu yapılandırma fırsatı için son 1.5 aya giriliyor. 31 Ağustos'a kadar başvuran vatandaşlar Bağ-Kur prim borcundan kurtuluyor ve o vatandaşlara emeklilik yolu açılıyor.
17.07.2021 Emekli
SGK prim borcu olan sağlıktan yararlanabilir mi? 31 Aralık'a dikkat!
SGK prim borcu olan sağlıktan yararlanabilir mi? 31 Aralık'a dikkat! SGK prim borcu olanlar sağlıktan yıl sonuna kadar yararlanabilir. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar, 2019 yılının sonuna kadar ücretsiz sağlık hizmeti alabilecek. İşte SGK prim borcu olan sağlıktan yararlanabilir mi? sorusunun detayları…
Prim borcu olan BAĞ-KUR'luya müjde!
Prim borcu olan BAĞ-KUR'luya müjde! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu prim borcu olan yaklaşık 1.5 milyon BAĞ-KUR’lu esnafın yıl sonuna kadar sağlık hizmeti alabilmesi için bakanlar kurulu kararı çıkaracaklarını, sonbaharda hazırlayacakları yasayla emeklilik ve sağlık primini ayıracaklarını söyledi.
6.07.2017 Ekonomi