Babam Filmi

Babam Filmi

Son dakika Babam filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Babam filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Babam filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babam Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babam filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 babam filmi haberi bulunmuştur. Tüm babam filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri!
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri! Zalim İstanbul, Vatanım Sensin ve Alev Alev dizisinde oynayan Berker Güven ile Nihal Yalçın arasındaki aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Gümüşlükte objektiflere yakalanan Nihal Yalçın ve Berker Güven arasındaki yaş farkı olay oldu. Peki, Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? İşte Berker Güven biyografisi!
15.07.2021 Gündem
Özel çocuklar ‘Babam' filminde rol aldılar!
Özel çocuklar ‘Babam' filminde rol aldılar! Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak'ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı, başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı 'Babam’ filminde, Çanakkale Engelliler Vakfı'nın zihinsel engelli çocukları rol aldılar.
14.10.2017 Kültür Sanat
'Babam' filmi seyirciyle buluşuyor!
'Babam' filmi seyirciyle buluşuyor! Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı dram türündeki ‘Babam’ filmi, 6 Ekim Cuma günü vizyona giriyor.
5.10.2017 Kültür Sanat
Ebru Şahin'den Çetin Tekindor'a övgü
Ebru Şahin'den Çetin Tekindor'a övgü Oyuncu Ebru Şahin, 6 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan 'Babam' filmi ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
4.10.2017 Kültür Sanat
Afişi ortaya çıktı
Afişi ortaya çıktı Yönetmenliğini Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı ‘Babam’ filminin merakla beklenen afişi görücüye çıktı.
23.09.2017 Magazin
'Babam' filminin afişi görücüye çıktı!
'Babam' filminin afişi görücüye çıktı! Çetin Tekindor'un yeni filmi Babam, 6 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.
22.09.2017 Kültür Sanat
Fragmanı ağlattı!
Fragmanı ağlattı! Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı ‘Babam’ filminin merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.
20.09.2017 Kültür Sanat
Yılın dram filmi geliyor
Yılın dram filmi geliyor Yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı ‘Babam’ filminin çekimleri tamamlandı.
20.08.2017 Magazin
Derya Alabora'nın yerine hangi isim yer alacak?
Derya Alabora'nın yerine hangi isim yer alacak? Derya Alabora’nın bisikletten düşüp ayağını kırmasıyla çekimlerine ara verilen ‘Cici Babam’ filmi için yapımcı başrol için bakın kimle anlaştı?
6.08.2017 Kültür Sanat
Seks sahnelerinden sıkıldım
Seks sahnelerinden sıkıldım Grinin 50 Tonu (Fifty Shades of Grey) filmiyle büyük bir üne kavuşan oyuncu , rol arkadaşı Jamie Dornan’la olan sevişme sahnelerinin çok sıkıcı olduğunu söyledi
27.04.2016 Magazin
'Ailem bu sahneleri çok sevdi!'
'Ailem bu sahneleri çok sevdi!' Hollywood'un son dönemdeki yükselen yıldızlarından Shailene Woodley, başrollerini Thomas Jane ve Eva Green ile paylaştığı White Bird In A Blizzard adlı filmin sevişme sahneleri hakkında konuştu...
3.02.2015 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı...
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı... Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
19.10.2023 Gündem
Sevil Atasoy'dan şaşırtan itiraf geldi: Evliyken bavulumu alıp sevdiğime kaçtım
Sevil Atasoy'dan şaşırtan itiraf geldi: Evliyken bavulumu alıp sevdiğime kaçtım Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, katıldığı programda özel hayatına ilişkin şaşırtan bir itirafta bulundu. Atasoy, yıllar önce babasının zoruyla evlendiği adamı istemediği için bavulunu alıp yıllarca aşk yaşadığı sevgilisine kaçtığını anlattı.
6.04.2023 Magazin
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, ablasının Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Berat Efe Parlar annesi öldü mü, neden, hastalığı ne? Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında, nereli, annesi Dilek Parlar kimdir?
Berat Efe Parlar annesi öldü mü, neden, hastalığı ne? Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında, nereli, annesi Dilek Parlar kimdir? Çocuk yaştan beri ekranlarda yer alan oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar vefat etti. Haberi sosyal medya hesabından duyuran genç oyuncuya sanat camiasından da yorum yağdı. Peki, Berat Efe Parlar’ın annesi neden öldü, hastalığı ne? Berat Efe Parlar kimdir, kaç yaşında, nereli, annesi Dilek Parlar kimdir?
24.01.2023 Magazin
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler…
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Birlikte Türkiye'yiz" şarkısını yapan türkücü Şükriye Tutkun AK Parti'den milletvekilliği adaylığına talip olduğunu duyurdu. Tutkun, "Artık hizmet etme sırası bizlerde diye düşünüyorum" dedi. Şükriye Tutkun’un yaptığı açıklama sonrası hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Şükriye Tutkun kimdi, nereli, kaç yaşında, şarkları ne?
21.01.2023 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı!
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı! İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
17.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
16.12.2022 Gündem
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı!
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı! Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin İstanbul galası, dün akşam yapıldı. Hayranları, filmin afişinin ve Barış Akarsu’nun maketinin önünde hatıra pozu çektirdi. Yoğun bir katılımın olduğu galaya katılan Akarsu’nun babası Selahattin Bey ve kız kardeşi Nesrin Hanım, sanatçının şarkılarını hayranları ile birlikte gözyaşları içerisinde seslendirdi.
16.11.2022 Magazin
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan'ın biyografisi!
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan'ın biyografisi! Bir süredir kanser ile mücadele eden Billur Kalkavan’dan acı haber geldi. 59 yaşındaki Billur Kalkavan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan’ın biyografisi!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi!
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi! Oyuncu Civan Canova, Instagram'da paylaştığı videoda, kolunda hissettiği ağrı nedeniyle gittiği hastanede çekilen MR sonucunda akciğerinde kitle tespit edildiğini söyledi
5.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Babam Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babam filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.