Trump'tan 'azil süreci' açıklaması
Trump'tan 'azil süreci' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, Rusya soruşturması ve azil sürecinde kendisine haksızlık edildiğini savunarak, "Benim başıma gelenler başka bir başkanın başına asla gelmemeli. Başka bir başkan, bana olanları kaldırır mıydı bilmiyorum. Bence kaldıramazdı." açıklamasında bulundu.
6.02.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump, köşeye sıkıştı
ABD Başkanı Trump, köşeye sıkıştı Azil sürece kapsamında köşeye sıkışan ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna'da gelişmeleri takip etmesi için avukatı Rudy Giuliani görevlendirdi.
22.11.2019 Gündem
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı...
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı... Beyaz Saray'ı en fazla kaygılandıran tanık, azil sürecinde bugün ifade verecek. Trump tarafından görevlendirilen AB Büyükelçisi Sondland'in bugün yeni ayrıntılar açıklaması halinde, ABD çalkalanabilir.
20.11.2019 Dünya
Donald Trump'ın başı büyük belada!
Donald Trump'ın başı büyük belada! ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesinde başkanlık yarışındaki olası rakibi Demokrat Partili Joe Biden hakkında araştırma istemesi ABD'de bir kez daha azil sürecini gündeme getirdi. Ancak Trump'ın başkanlığı boyunca Demokratların sık sık gündeme getirdiği azil süreci, yani ABD Başkanının görevden alınması uzun bir yol.
26.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri