Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Son dakika Aysun Kayacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aysun Kayacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aysun Kayacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aysun Kayacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aysun kayacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 aysun kayacı haberi bulunmuştur. Tüm aysun kayacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum'da görüntülendi!
Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum'da görüntülendi! Aysun Kayacı 2012 senesinde bankacı Efe Kapancı ile evlendikten sonra İngiltere'ye taşındı. Kayacı, yıllar sonra ortaya çıktı. Bodrum’da tatil yapan eski manken, önceki gün Türkbükü’ndeki evinin iskelesinden denize girerken görüntülendi.
27.07.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Kıvılcım Ural: Kaan’ın tüm konserlerine ailecek gidiyoruz
Kıvılcım Ural: Kaan’ın tüm konserlerine ailecek gidiyoruz Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural, önceki gün Ulus’ta görüntülendi. ATM’den para çeken Ural, basın mesnuplarının sorularını araç içerisinden yanıtladı.
6.08.2022 Magazin
Aysun Kayacı'nın babası hayatını kaybetti! Kayacı,cenazeye katılmadı!
Aysun Kayacı'nın babası hayatını kaybetti! Kayacı,cenazeye katılmadı! 2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya yerleşen eski manken Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı, hayatını kaybetti. Uzun yıllardır babasıyla küs olduğu bilenen Aysun Kayacı’nın babasının cenaze namazına katılmamış olması cenazeye katılanlar tarafından dikkat çekti.
15.11.2021 Magazin
Aysun Kayacı isyanda! 'Bıktım! Ben inançlı biriyim'
Aysun Kayacı isyanda! 'Bıktım! Ben inançlı biriyim' Aysun Kayacı yıllar sonra sessizliğini bozdu. 'Benim oyum ile çobanın oyu bir mi?' sözüyle olay yaratan Kayacı, sosyal medyada hesabı olmadığını söyledi.
15.04.2021 Magazin
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Şok iddia! Çadırda ölen kişi Aysun Kayacı'nın babası mı?
Şok iddia! Çadırda ölen kişi Aysun Kayacı'nın babası mı? Adana'nın Çukurova ilçesinde sokakta kurduğu çadırda tek başına yaşayan kimsesiz Selahattin Altınöz (62) ölü olarak bulundu. Altınöz'ün ünlü manken Aysun Kayacı’nın konuşmadığı öz babası olduğu iddia edildi.
29.01.2018 Magazin
Aysun Kayacı'yı ünlü yapan seksi dansı!
Aysun Kayacı'yı ünlü yapan seksi dansı! Aysun Kayacı'nın şöhret basamaklarını yeni yeni tırmanmaya başladığı dönemde sabah programlarında sergilediği oryantal dans videoları, halen en çok izlenenler arasında yer alıyor.
17.11.2017 Magazin
Aysun Kayacı'yı ünlü yapan seksi dansı!
Aysun Kayacı'yı ünlü yapan seksi dansı! Aysun Kayacı'yı ünlü yapan seksi dansı!
21.01.2022 Magazin
Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Show tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar 3 Eylül Pazar günü tarihli Show tv yayın akışı, kanalın en sevilen programlarından Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Kendine İyi Bak adlı yaşam programı ve Pazar Sürprizi programı ile devam eden sabah kuşağı, Show tv’de Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in yayınlanması ile sona erecek. Akşam kuşağında ise Güldür Güldür Show ve Şeytanın Pabucu adlı programlar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Nihat Hatipoğlu, Aysun Kayacı'yı topa tuttu
Nihat Hatipoğlu, Aysun Kayacı'yı topa tuttu Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, isim vermeden Aysun Kayacı'ya göndermede bulundu.
4.05.2015 Sinema-Dizi
Hilal Cebeci'den şaşırtan çıkış
Hilal Cebeci'den şaşırtan çıkış Bu ülkede yaşamak istemiyorum
13.02.2015 Magazin
Sahte hesaplara dava açıyor
Sahte hesaplara dava açıyor O haberlere ateş püskürdü!
16.03.2014 Magazin
Ünlü Sanatçı 4,5 Milyon Dolara Ev Aldı
Ünlü Sanatçı 4,5 Milyon Dolara Ev Aldı Tarkan da İngiltere'de ev sahibi olan Türkler kervanına katıldı. Ünlü sanatçı Londra'da 1.5 milyon sterline (yaklaşık 4.5 milyon TL) daire aldı.
26.06.2013 Arşiv
Organizede ayna var!
Organizede ayna var! Yolu emniyetten geçen ünlüler kitap oldu
23.05.2013 Kültür Sanat
'Aysun'a hak veriyorum!'
'Aysun'a hak veriyorum!' Kayacı'nın çok konuşulan o sözlerine destek...
5.10.2012 Televizyon
Seray Sever"le astroloji
Seray Sever"le astroloji Gökyüzünden gelen şıklık
8.06.2012 Arşiv
Ünlülerin derbi yorumu
Ünlülerin derbi yorumu Bilim dünyasında 20 ismin 7'si 'Fener', 7'si 'Aslan' dedi. 6 kişi berabere biteceğini tahmin etti... Sanat dünyasının en önemli 38 isminin 18'i 'Fenerbahçe', 17'si 'G.Saray', 3'ü de 'beraberlik' dedi.
11.05.2012 Futbol
Canlı yayında gözyaşları!
Canlı yayında gözyaşları! Aysun Kayacı ile İsmail YK’nın sunduğu programda duygusal anlar yaşadı...
11.08.2011 Magazin
Soytarı
Soytarı Seda Sayan, bir dönem sabah programlarını eleştiren Aysun Kayacı'ya çok kızdı
2.08.2011 Magazin
Kayacı'dan itiraf
Kayacı'dan itiraf Aysun Kayacı ve İsmail YK'nın sunduğu Şen Şakrak programı Ramazan'ın ilk gününde başladı
2.08.2011 Magazin
Sürpriz proje!
Sürpriz proje! İsmail YK ve Aysun Kayacı 1 Ağustos'tan itibaren sürpriz bir proje ile izleyicilerin karşısında olacak
25.07.2011 Magazin
Soyunan soyunana!
Soyunan soyunana! Daha önce bir kadın yarışmacının tangalı görüntülerinin olduğu yarışmada bu kez..
13.04.2011 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aysun Kayacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aysun kayacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.