Aysin Büyüknohutçu

Aysin Büyüknohutçu

Son dakika Aysin Büyüknohutçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aysin Büyüknohutçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aysin Büyüknohutçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aysin Büyüknohutçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aysin büyüknohutçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 aysin büyüknohutçu haberi bulunmuştur. Tüm aysin büyüknohutçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz'
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz' Antaly'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'u olay yerine götürüp, 'Cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlat' dediğinde Yamuç'un 'Tel örgüden atlayıp içeri girdim ve sonrasında ateş ettim' dediğini belirterek, "Oysa biz teyzesinden öğreniyoruz ki, Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
Büyüknohutçu çifti cinayetinde acı detay! Son parasıyla katilin ilaçlarını almış...
Büyüknohutçu çifti cinayetinde acı detay! Son parasıyla katilin ilaçlarını almış... Antalya'nın Finike ilçesinde 9 Mayıs 2017’de eşi Aysin Büyüknohutçu ile birlikte evinde katledilen çevreci Ali Ulvi Büyüknohutçu’nun, cinayetten iki gün önce katil Ali Yamuç’un tedavisi için uğraştığı ve ilaç parasını ödediği ortaya çıktı.
14.08.2021 Gündem
Çevrecinin yarım kalan dilekçesi
Çevrecinin yarım kalan dilekçesi Antalya’da, eşiyle cinayete kurban giden çevreci Ali Ulvi Büyüknohutçu’nun ‘ÇED Gerekli Değildir’ raporuyla faaliyet gösteren bir mermer ocağının kapatılmasını sağlayan mahkeme kararını örnek göstererek, bölgede 7 ocağın daha kapatılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na hazırladığı, dilekçesinin yarım kaldığı ortaya çıktı
14.09.2018 Yaşam
Çevreci çift cinayetinde  ‘Kennedy davası’ benzetmesi
Çevreci çift cinayetinde ‘Kennedy davası’ benzetmesi Ali Ulvi-Aysin Büyüknohutçu çiftinin öldürülmesine ilişkin davada taleplerinin hiçbirinin kabul edilmediğini söyleyen avukat Tuncay Koç, “Dosya dörtnala kapatılmaya doğru gidiyor. Durum budur” dedi.
16.03.2018 Gündem
O mermer ocağından yeni ÇED başvurusu
O mermer ocağından yeni ÇED başvurusu Öldürülen çevreci çiftin mahkeme yoluyla kapattırdığı mermer ocağı için yeniden ÇED başvurusu yapıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bu konuda 22 Mart’ta halkın katılımıyla toplantı yapacak
14.03.2018 Gündem
1 milyon iddiası!
1 milyon iddiası! Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısının cezaevinde koğuş arkadaşına “Cinayet için 1 milyona anlaştım” dediği ortaya çıktı
1.12.2017 Yaşam
Çok şey anlatacaktı sırlarıyla öldü
Çok şey anlatacaktı sırlarıyla öldü Finike’de doğaya zarar veren taş ve mermer ocaklarına karşı yürüttükleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin cinayet zanlısı Ali Yamuç, sevk edildiği cezaevinde intihar etti.
20.09.2017 Yaşam
Çevreci Büyüknohutçu çiftinin cinayet zanlısı cezaevinde ölü bulundu
Çevreci Büyüknohutçu çiftinin cinayet zanlısı cezaevinde ölü bulundu Antalya'nın Finike İlçesi'nde doğaya zarar veren taş ve mermer ocaklarına karşı yürüttükleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin cinayet zanlısı 31 yaşındaki Ali Yamuç, tutuklu olduğu Alanya L Tipi Cezaevi'nde intihar etti.
20.09.2017 Yaşam
O mermer ocağı kapatıldı
O mermer ocağı kapatıldı Öldürülen Ali Ulvi-Aysin Büyüknohutçu çiftinin mücadelesini verdiği Finike’deki mermer ocağı BİMER’e yapılan şikayetle kapatıldı. Şirket, izni iptal edildiği halde faaliyetini sürdürüyordu.
29.09.2021 Gündem
Vaat ettiğiniz 100 bin lirayı gönderin!
Vaat ettiğiniz 100 bin lirayı gönderin! Çevreci Aysin ve Ali Ulvi çiftinin katil zanlısı Ali Yamuç’un kendisini ziyaret eden eşine bir mektup verdiği, mektupta bir mermer ocağı sahibinden cinayetler karşılığı vaat edilen 100 bin TL’yi istediği ortaya çıktı!
23.05.2017 Yaşam
Çevreci çift cinayetinde şok mektup
Çevreci çift cinayetinde şok mektup Antalya Finike'de taş ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısı Ali Yamuç'un, kendisini cezaevinde ziyaret eden eşi Fatma Yamuç'a bir mektup verdiği ortaya çıktı. Bir mermer ocağı sahibine hitaben yazılı mektupta Ali Yamuç'un, cinayetler karşılığı vaat edilen 100 bin TL'yi istediği görüldü.
29.09.2021 Gündem
Şok itiraf: Cinayeti biliyordum
Şok itiraf: Cinayeti biliyordum Antalya'nın Finike İlçesi'nde Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısı Ali Yamuç'un cinayete iştirakle suçlanarak tutuklanan eşi 31 yayındaki Fatma Yamuç, eşi cinayeti işlendikten hemen sonra öğrendiğini ve eşinin 'karanlık bir iş' dediğini belirterek, gasp edilen eşyaları da Dipsiz Kuyu'ya birlikte atmaya gittiklerini itiraf etti.
21.05.2017 Yaşam
Katilin eşi de tutuklandı
Katilin eşi de tutuklandı Büyüknohutçu çiftinin tutuklanan katil zanlısı Ali Yamuç’un eşi Fatma Yamuç, çelişkili ifadelerinden dolayı yardım ve yataklık suçlamasıyla tutuklanarak Burdur Cezaevi’ne gönderildi.
19.05.2017 Yaşam
Çirkin beni 50 bin liraya tuttu
Çirkin beni 50 bin liraya tuttu Dağ evinde öldürülen çevreci Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısı Ali Yumaç, kapatılan mermer ocağında çalışan ‘Çirkin’ lakaplı kişinin cinayetler için 50 bin TL teklif ettiğini, 3 bin TL’sini ödediğini ileri sürdü
18.05.2017 Yaşam
‘Karanlık noktalar açığa çıkarılmadı’
‘Karanlık noktalar açığa çıkarılmadı’ Finike’de taş ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan ve cinayete kurban giden Büyüknohutçu çifti son yolculuklarına uğurlandı. Cenazede konuşan çiftin kızı Emine Büyüknohutçu “Karanlık noktalar açığa çıkarılmadı” dedi
13.05.2017 Yaşam
KİRADER Genel Başkanı ve eşi evlerinde ölü bulundu
KİRADER Genel Başkanı ve eşi evlerinde ölü bulundu Antalya'da uzun yıllar siyaset yapan ve bazı sivil toplum örgütlerinde görev olan Ali Ulvi Büyüknohutçu ile eşi Aysin Büyüknohutçu, Finike ilçesindeki dağ evinde öldürülmüş olarak bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aysin Büyüknohutçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aysin büyüknohutçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.