Aylan Bebek

Aylan Bebek

Son dakika aylan bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aylan bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aylan bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylan Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylan bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 aylan bebek haberi bulunmuştur. Tüm aylan bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Bakan Soylu: PKK'ya geçen yıl katılım sadece 51 kişi
Bakan Soylu: PKK'ya geçen yıl katılım sadece 51 kişi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terör örgütüne katılım yılda 5 bin 550 kişiydi. PKK'ya geçen yıl katılım sadece 51 kişi oldu. Bu yıl 3 aya yaklaşıyoruz, 2 kişi o da yurt dışından. Yurt içinde terör örgütünün sayısının sadece 150 olduğu bir fotoğrafla karşınızda duruyoruz" dedi.
17.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: AB bizim için stratejik önceliğimiz olmayı sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: AB bizim için stratejik önceliğimiz olmayı sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin Ankara büyükelçileri ile gerçekleştirdiği toplantıda konuştu. Erdoğan," Avrupa Birliği'nin 2022 yılında stratejik miyopluktan kurtularak Türkiye ile ilişkilerin geliştirilmesinde daha cesur davranmasını ümit ediyoruz, Coğrafi, tarihi, beşeri olarak Avrupa kıtasının bir parçası olan Türkiye, AB tam üyelik hedefine bağlıdır. AB bizim için stratejik önceliğimiz olmayı sürdürüyor" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik göçmen açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik göçmen açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de 'Adalar Denizi ve Yunanistan ile Komşuluk İlişkileri Sorunları Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başta Avrupa olmak üzere Batılı ülkeler Aylan bebekten gerekli dersleri almamıştır. Türkiye, Suriye kaynaklı düzensiz göçün önlenmesine karşı verdiği mücadelede yalnız bırakılmıştır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihi fırsat, Yunanistan'ın uzlaşmaz tutumu nedeniyle heba edilmiştir" ifadelerini kullandı.
9.09.2021 Siyaset
AK Parti'den flaş göçmen açıklaması!
AK Parti'den flaş göçmen açıklaması! AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Birkaç gün önce de yasa dışı yollarla ülkeye giren düzensiz göçmenler sınır dışı edildi. Uluslararası platformlarda tüm dünyanın bu soruna bir çözüm bulması için irademizi ortaya koyuyoruz. Bununla birlikte ülkemizde malum kesimler, göçmenler konusunda provokasyon ve toplumsal huzursuzluk peşinde." dedi.
19.08.2021 Siyaset
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti
Mike Mitchell, Fethiye'de hayatını kaybetti Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan İskoçyalı aktör Mike Mitchell (65), marinada duş alırken yaşamını yitirdi. Mitchell'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
CHP'li Kaftancıoğlu'nun Aylan bebek paylaşımına tepki yağdı!
CHP'li Kaftancıoğlu'nun Aylan bebek paylaşımına tepki yağdı! CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun döviz rezervi tartışmalarıyla ilgili Twitter'daki hesabından Aylan bebeğin fotoğrafıyla yaptığı paylaşım tepki çekti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Aylan bebeğin cansız bedenini siyasete alet edenlere tepki gösterdi.
20.04.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "Biz Ağrı'da Van'da karların altında kalan cesetleri toplayacağız. Bu cesetler Afganistan'dan Pakistan'dan yürüyerek gelip sınırı geçtiğini düşündükten sonra kar tipisinin altında hayatlarını kaybedenler. Avrupa vur patlasın, çal oynasın devam etsin." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 'Obama aradı ve destek istedi'
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 'Obama aradı ve destek istedi' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin "Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi" başlıklı uluslararası konferansta gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Maddi imkanları bizden kat ve kat fazla olan ülkeler mültecileri toplama kampına mahkum ederken, biz bu insanlarla ekmeğimizi paylaştık. Obama görevdeyken şahsımı aradı ve Kobani'deki Kürtlerin zor durumda olduğunu ve bu konuda özellikle kapılarımızı açmamız için destek istedi. Dedim ki bu durumda nasıl olacak. Bana verdiği cevap şu; Bu insanlar ölümle karşı karşıya. Gerekirse biz tüm mühimmatla buraya uçağı indireceğiz. Ben de dedim ki, biz buna ortak olamayız. O olay ile birlikte binlerce Kürt kardeşimiz o olay neticesinde öldü. Biz ona rağmen kapılarımızı açtık. Onbinlerce Kobanili Kürt kardeşimiz hala bizim topraklarımızda." dedi.
22.02.2021 Siyaset
KKTC Sahil Güvenlik Ekipleri 1 yaşındaki göçmen bebeği ölümden kurtardı
KKTC Sahil Güvenlik Ekipleri 1 yaşındaki göçmen bebeği ölümden kurtardı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler Akdeniz’in soğuk sularında hipotermi (vücudun ısı kaybetmesi) geçiren Suriye uyruklu 1 yaşındaki Rahaf Karim adlı bebeği ölümden kurtardı.
21.12.2020 Dünya
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı!
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Bakan Ersoy, "Bugün de topraklarımızda yaklaşık 4 milyon göçmeni misafir etmekte, dünyanın 4 bir yanındaki mazluma el uzatmaktayız." derken Bakan Soylu, "Açık kapı anlayışıyla kimseyi geri çevirmedik aynı zamanda kamu düzeninden de taviz vermedik. İşte bu misyon doğrultusunda sinemanın gücünü ve kendi gücümüzü birleştirdik ve kararlı bir şekilde hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.
14.06.2020 Kültür Sanat
Soylu: 6 bin 122 kaçak göçmen yakalandı
Soylu: 6 bin 122 kaçak göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'İstanbul'da 12 Temmuz'dan bu yana bini Suriyeli 6 bin 122 kaçak göçmen yakalandı' dedi.
24.07.2019 Siyaset
ABD'li ünlü aktör İstanbul'a geldi
ABD'li ünlü aktör İstanbul'a geldi Amerikan Ticaret Odası Türkiye'nin (TABA-AmCham) davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Türkiye ziyareti kapsamında çeşitli temaslarda bulunacak olan ünlü aktör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir görüşme gerçekleştirecek.
28.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'cülere dünyayı dar ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'cülere dünyayı dar ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yurt dışında elimizdeki tüm diplomatik, hukuki ve istihbari imkanları kullanarak FETÖ'cülere dünyayı dar ediyoruz' dedi.
16.05.2019 Gündem
‘Bu kare hafızalardan hiç silinmemeli!’
‘Bu kare hafızalardan hiç silinmemeli!’ Aylan bebek 2015’te Bodrum’da kıyıya vuran küçücük cansız bedeniyle mülteci krizinin sembolü haline gelmişti. Ölümünün yıl dönümünde babası ve halası Deutsche Welle’ye konuştu
9.09.2018 Dünya
Annesinin sırtında donarak öldü!
Annesinin sırtında donarak öldü! İran sınırından Türkiye’ye kaçak giren Ganalı gruptan 3 yaşındaki Mohamed Koumabassa, annesinin sırtında çayı geçerken ıslanınca donarak öldü
27.11.2017 Yaşam
Esra Erol 'Arakan' için çağrıda bulundu!
Esra Erol 'Arakan' için çağrıda bulundu! Esra Erol 'Arakan' için Türk halkını duyarlı olmaya davet etti.
8.09.2017 Televizyon
Yargıtay Başkanı Cirit: Adalet toplum ve devlet arasındaki bağdır
Yargıtay Başkanı Cirit: Adalet toplum ve devlet arasındaki bağdır Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit "Adalet toplum ve devlet arasındaki bağdır. Kurmuş olduğumuz 16 büyük Türk devleti de adalet üzerine yükselmiştir. Hakimlik ve savcılık mesleğini icra edenlerin 3'te 1'inin terör faaliyetlerinde yer alması halkın gözünde güvenini elbette sarsacaktır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Çok acı... Arakan'da bir Aylan bebek tablosu daha
Çok acı... Arakan'da bir Aylan bebek tablosu daha Arakan'da devam eden çatışmalardan kaçan bir ailenin bebeği, Naf nehrinde botun batması sonucu hayatını kaybetti.
28.08.2017 Dünya
"Allah belasını versin senin gibi hocanın"
"Allah belasını versin senin gibi hocanın" Muş Valisi Seddar Yavuz, devletin har zaman için vatandaşının yanında olduğunu ve bundan sonra barış sürecinin asla olmayacağını belirterek, eline silah alan kim olursa olsun cezasını çekeceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Soylu: Batı'nın yanlış tutumu terörün ekmeğine yağ sürmektedir
Soylu: Batı'nın yanlış tutumu terörün ekmeğine yağ sürmektedir İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Batı'nın teröre karşı tutumunu eleştirerek, "Batı'nın yanlış tutumu terörün ekmeğine yağ sürmektedir. Türkiye, terörle mücadele yürütüyorsa buna bütün dünya destek olmalıdır; ancak üzülerek görmekteyiz ki terör, bugün araçsallaştırılmaktadır. Politika aracı olarak görülmektedir. Bu yanlıştır. Türkiye'nin buna itirazı açık ve nettir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Avrupa’ya en açık mesaj: Sınır kapılarını açarız!
Avrupa’ya en açık mesaj: Sınır kapılarını açarız! AP’nin Türkiye ile üyelik müzakerelerinin durdurulması yönündeki tavsiyesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bana bak daha ileri giderseniz bu sınır kapıları açılır bunu da bilesiniz. Öyle kuru sıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar” dedi.
29.09.2021 Gündem
Aylan bebeğin ölümünün üzerinden 1 yıl geçti
Aylan bebeğin ölümünün üzerinden 1 yıl geçti Geçtiğimiz yıl yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Kos adasına ailesi ile birlikte geçerken teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Aylan bebeğin ölümünün ardından bir yıl geçti...
2.09.2016 Yaşam
Aylan bebek anısına yapılan heykele saldırı
Aylan bebek anısına yapılan heykele saldırı Silifke'de, 5 sanatçının Suriyeli sığınmacıların dramının sembolü haline gelen Aylan bebek anısına yaptığı heykelin kırılması protesto edildi
13.07.2016 Yaşam
Türkiye'den dünyaya 'kapılarınızı açın'
Türkiye'den dünyaya 'kapılarınızı açın' Tarihte ilk kez Türkiye’de düzenlenecek olan ve küresel insani yardım politikalarının belirleneceği BM Dünya İnsani Zirvesi için geri sayım başladı. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği zirveye 23 devlet başkanı, 23 başbakan ve 50’nin üzerinde bakan katılması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aylan Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylan bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.